Είναι άρρωστος ο Ερντογάν; Το βίντεο που άναψε «φωτιές» Tι πραγματικά συμβαίνει στον Τούρκο Πρόεδρο.


 Ένα βίντεο από ομιλία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κάνει τον γύρο των μέσων κοινωνική δικτύωσης. Σε αυτό, ο Τούρκος πρόεδρος φαίνεται καταβεβλημένος ενώ μάλιστα δεν μπορεί να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά.


Τα τουρκικά ΜΜΕ υποστηρίζουν πως ο Ερντογάν ήταν κουρασμένος, ωστόσο υπάρχουν και άλλες απόψεις που ακούγονται κατά καιρούς να λένε ότι ο Ερντογάν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.


Αρθρογράφος πάντως της φιλο-κυβερνητικής ιστοσελίδας «haberturk» επέκρινε το πρακτορείο ειδήσεων «Anadolu», που δεν μόνταρε το βίντεο και άφησε να κυκλοφορήσει μία τέτοια εικόνα για τον Τούρκο πρόεδρο, σύμφωνα με το sigmalive.com «Η μετάδοση αυτών των εικόνων είναι πραγματικά ρεζίλι. Θα καταλάβαινα αν ήταν ζωντανή μετάδοση. Δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Αλλά γυρίστηκε και μετά μονταρίστηκε. Το να δείχνεται μία τέτοια κατάσταση σε ένα βίντεο είναι πολύ, πολύ κακό. Αυτό δείχνει σαφώς ότι κάποιος πολύ κοντά στον πρόεδρο προσπαθεί να τον φέρει σε δύσκολη κατάσταση, προσπαθώντας να τον κάνει να φαίνεται αδύναμος. Αυτό είναι απαράδεκτο. Νομίζω ότι είναι ζήτημα εθνικής ασφάλειας», σημείωσε ο Φατίχ Αλταϊλί.


Δεν υπάρχουν σχόλια :