PHILIPPE SEGUR: «ΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΕΝΕΚΡΙΝΑΝ ΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ, ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ»!

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ PERPIGNAN VIA DOMITIA, ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ

Φαίνεται ότι η νομική μάχη θα επικεντρωθεί στην πειραματικότητα των εμβολίων και ως προς την υποχρεωτικότητα τους. Ο Philippe Ségur,

καθηγητής δημοσίου δικαίου στο Πανεπιστήμιο Perpignan Via Domitia, χρησιμοποιεί τη γωνία του ιατρικού πειραματισμού για να αντιμετωπίσει το ζήτημα του υποχρεωτικού εμβολιασμού. 

Με την ευγενική του άδεια, μεταφέρουμε την εργασία του με τίτλο ”επί της νομιμότητας ενός υποχρεωτικού εμβολιασμού” που δημοσιεύθηκε αρχικά στο Revue des droits et Libertés Fundamental. 

Το συμπέρασμά του σοκαριστικό αντριχιαστικά αληθινό.” Οι υγειονομικές αρχές για πανδημία covid-19 ενέκριναν ένα εμβολιακό πειραματισμό μεγάλης κλίμακας άνευ προηγουμένου στην ιστορία της ιατρικής.”.. (σσ κι έχουν το απύθμενο θράσος να τον καταστήσουν και υποχρεωτικό!) 

Επίσης καταγγέλει “δεν έχει διεξαχθεί μελέτη καρκινογένεσης” για Moderna και “για γονιδιοτοξικότητα ή καρκινογένεση »για Pfizer, AstraZeneca,Johnson & Johnson:

”…Η κρίση υγείας που γεννήθηκε από την πανδημία covid-19 θα μπορούσε επομένως να δικαιολογήσει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό από το νόμο για λόγους δημόσιας υγείας. 

Η εξαιρετική φύση των περιστάσεων δεν θα πρέπει, ωστόσο, να αποκρύπτει εκείνη των ιατρικών μέσων που χρησιμοποιούνται για τον τερματισμό της, δηλαδή της νέας φύσης των χρησιμοποιούμενων διαδικασιών εμβολίου. 

Επομένως, η άδεια κυκλοφορίας που παρέχεται στους κατασκευαστές βάσει της ταχείας διαδικασίας από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (EMA) υπόκειται σε όρους. Σύμφωνα με τον EMA, αυτός ο τύπος εξουσιοδότησης εκδίδεται “με βάση λιγότερο ολοκληρωμένα δεδομένα από ό, τι συνήθως απαιτείται” και προϋποθέτει ότι ο κατασκευαστής δεσμεύεται να “παρέχει πλήρη κλινικά δεδομένα στο μέλλον”. 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...