«ΧΡΥΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ» ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ…. ΞΕΚΙΝΑ Η ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΔΟΣΗΣ ΕΜΒΟΛΙΟΥ “PFIZER” ! ! !

Το Ισραήλ πιστό στον κτηνίατρο Μπουρλά, -που είχε πει πως δεν εμβολιάζεται για να μην στερήσει το εμβόλιο από κάποιον άλλο- ήταν πρωτοπόρος στην εκστρατεία εμβολιασμού, με πολλούς ηλικιωμένους να κάνουν το εμβόλιό τους τον Δεκέμβριο, τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο ως το πιο ευάλωτο τμήμα του πληθυσμού.

Όμως αφότου εμφανίστηκε το στέλεχος Δέλτα, το υπουργείο Υγείας έχει ανακοινώσει δύο φορές μια πτώση στην αποτελεσματικότητα του εμβολίου κατά της μόλυνσης και μια μικρή μείωση στην προστασία (σε απλά Ελληνικά λέγεται ΤΖΟΥΦΙΑ προστασία) που παρέχει απέναντι στη σοβαρή νόσηση. 

Έτσι το Ισραήλ αναμένεται να προσφέρει μια τρίτη δόση του εμβολίου των Pfizer/Biontech κατά του κορωνοϊού για τους άνω των 60 ετών, σε μία προσπάθεια να επιβραδυνθεί η διάδοση του πολύ μεταδοτικού στελέχους του ιού, μετατρέποντας έτσι το Ισραήλ σε πεδίο δοκιμής για μια τρίτη δόση πριν από την έγκριση του αμερικανικού οργανισμού φαρμάκων (FDA).

Τα άτομα αυτά θα μπορούν να λάβουν την ενισχυτική δόση εφόσον έχουν περάσει τουλάχιστον πέντε μήνες από τη δεύτερη δόση, σύμφωνα με το Channel 13 TV και τη δημόσια ραδιοφωνία Kan.

Και επειδή στην Χώρα μας ο σοφός Λαός μας έλεγε πως ΑΝ ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ, ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΣΟΥ οπότε Ελληνάκο περίμενε και εσύ καρτερικά  ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΟΣΗ ! ! !

Υ.Γ. ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΥΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΜΟΝΤΑΖ

β. τεζαρης 

϶ϵλληνας όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

loading...