ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΣΥΝΟΧΗΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΟΔΟΥΛO ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Της Λέττας Καλαμαρά*

Καίριο χτύπημα στο Σύνταγμα και το Κράτος επιχειρεί η Κυβέρνηση Μητσοτάκη με τον υποχρεωτικό και επικίνδυνο εμβολιασμό Ελλήνων χωρίς τη θέλησή τους. Ακόμα χειρότερα οι διορισμένοι “Πραιτωριανοί” του Μαξίμου Γεραπετρίτης, Πελώνη και Σκέρτσος συνεχίζουν να υποτιμούν τη νοημοσύνη του λαού ισχυριζόμενοι ότι δεν επιβάλλουν υποχρεωτικό εμβολιασμό, ενώ εργάζονται για διώξεις και αποκλεισμούς σε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί.

Κάθε απόφαση για υποχρεωτικό εμβολιασμό, διάκριση και δίωξη όσων δεν επιλέγουν συνταγματικά να εμβολιαστούν αποτελεί γροθιά στη δημοκρατία, το Σύνταγμα, τη συνοχή και λειτουργία του Κράτους και της Κοινωνίας.

Η ανθελληνική εμμονή του Μητσοτάκη να διαχωρίζει τους Έλληνες σε εμβολιασμένους και μη και να καλλιεργεί τη διχόνοια ενάντια στη βούληση των Ελλήνων θα έχει καταστρεπτικά αποτελέσματα τόσο για την Ελλάδα όσο και για τον ίδιο και τους συνεργάτες του τελικά.


Είναι προφανές ότι ο λαός έχει απορρίψει την ανεύθυνη πολιτική της Κυβέρνησης Μητσοτάκη έναντι του CΟVID-19 που κατέστρεψε την οικονομία με τεράστια πρωτογενή ελλείματα στη διετία 2020-21, δυναμιτίζει τον τουρισμό καθημερινά με παράλογα μέτρα, διώκει τον αθλητισμό των ανεμβολίαστων και στοχεύει στην καταστροφή της συνοχής του Κράτους στον πυρήνα του μέσω του ελέγχου στελέχωσης του. Ο ελληνικός λαός σε απάντηση συνεχίζει να μην επιλέγει τον εμβολιασμό του με πειραματικά εμβόλια σε μεγάλο ποσοστό παρά τις απειλές και τις προσβολές που δέχεται.

Άθλιος ο Υπουργός Υγείας Κικίλιας χαρακτηρίζει πατριώτες μόνο τους εμβολιασμένους Έλληνες προσβάλλοντας τους υπόλοιπους που υπηρετούν την πατρίδα τους από κάθε πόστο νυχθημερόν, ενώ ο Πρωθυπουργός των Εμβολιασμένων Μητσοτάκης χαρακτηρίζει ως τζαμπατζήδες τους ανεμβολίαστους.

Οι ύβρεις είναι εύκολο να αντιστραφούν φυσικά αποκαλώντας τους εμβολιασμένους ως παρτάκηδες, ανεύθυνους, εγωιστές και φοβικούς. Υπηρέτες ενός συστήματος που διαγκωνίζεται για να ασκηθούν διώξεις εναντίον Ελλήνων, να αναλάβουν τον πλήρη έλεγχο ενός διεφθαρμένου και σηψαιμικού Κράτους ως μία κάστα, καταπατητές του Συντάγματος και των Ευρωπαϊκών ψηφισμάτων και συνεργοί των Ούννων από το Βορρά και από την Ανατολή. Αυτό είναι όμως ο στόχος, η αλληλοεξόντωσή μας.

Αυτός είναι ο στόχος όσων επιδιώκουν αντισυνταγματικές πράξεις, διακρίσεις και διώξεις και καθημερινά βομβαρδίζουν επικοινωνιακά από τα μέσα ενημέρωσης που ελέγχονται από Τούρκους και λαθρεμπόρους που ενημερώνουν τους πολίτες μονόπλευρα.

Η καταπάτηση του Συντάγματος και η απόπειρα ελέγχου και στελέχωσης ευαίσθητων Υπηρεσιών υγείας και Άμυνας του Κράτους από τους αρεστούς και πειθήνιους υπηρέτες του συστήματος Μητσοτάκη που διαλύει την Ελλάδα είναι απολύτως επικίνδυνη και πρέπει να ανακοπεί πριν να είναι αργά.

Όπως απέτυχε η συνέχιση της μάσκας σε εξωτερικούς χώρους παρά τα παραπλανητικά και ψευδή δημοσιεύματα, όπως απέτυχε η απόπειρα διαχωρισμού των καταστημάτων σε αμιγή και μεικτά χάρη στη αποφασιστικότητα των κατασττηματαρχών που τόσο βασανίστηκαν από την ολιγαρχία Μητσοτάκη και τους δοτούς εξουσιαστές, όπως απέτυχε η απόπειρα αποκοπής του Αιγαίου με απόρριψη των self-test και επαναφορά τους για την επιστροφή των εκδρομέων έτσι πρέπει για πατριωτικούς λόγους να αποτύχει και αυτή η απόπειρα διάσπασης του Κράτους.

Ο κ.Μητσοτάκης και οι Πραιτωριανοί του που ανέλαβαν δοτή εξουσία οφείλουν να δικαστούν για καταπάτηση Συντάγματος και απόπειρα ελέγχου του Κράτους με αυταρχικές μεθόδους και διακρίσεις εις βάρος πολιτών που ασκούν το συνταγματικό δικαίωμα τους να επιλέγουν ιατρικές πράξεις με πειραματικά εμβόλια.

ΌΧΙ στον υποχρεωτικό εμβολιασμό, ΝΑΙ στο πατριωτικό δικαίωμα επιλογής.

Η Αγγλία δείχνει το δρόμο για τη ΝΙΚΗ για άλλη μία φορά ενάντια στον ιό και τον Πόλεμο χωρίς σφαίρες απέναντι στη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ιαπωνία και λοιπούς.

Όλοι να σταθούμε στο πλευρό της για άλλη μία φορά απέναντι στους Ούννους, Γερμανούς και Τούρκους και τους ντόπιους συνεργάτες τους.

Ντροπή στην Εκκλησία που διαχωρίζει το ποίμνιο του Θεού αδιαφορώντας για την πίστη του στον Κύριό του. Τι είναι τελικά. Εμβόλιο ζωής ή Εμβόλιο διαβολής;

Το πογκρόμ εναντίον των Ελλήνων δεν θα περάσει. Αδικαιολόγητη και ύποπτη η βιασύνη του καθεστώτος εν μέσω θέρους.

loading...