NYT: «Οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν την μετάλλαξη Δέλτα»! – Τελικά… ποιοι είναι «εργοστάσιο παραγωγής μεταλλάξεων»;

 Οι New York Times λίγες ώρες ώρες μετά τις δηλώσεις-ομολογία του καθηγητή Ανοσολογίας και διευθυντή του Κέντρου Λοιμώξεων και Αλλεργιών των ΗΠΑ, Άντονι Φάουτσι, δημοσίευσαν ένα άρθρο «βόμβα», σύμφωνα με το οποίο οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τη μετάλλαξη Δέλτα! 

Η νέα έρευνα έδειξε ότι οι εμβολιασμένοι άνθρωποι που έχουν μολυνθεί με την μετάλλαξη Δέλτα μεταφέρουν τεράστιες ποσότητες του κορωνοϊού στη μύτη και το λαιμό, ανέφερε η Δρ Rochelle Walensky, διευθύντρια των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των Ηνωμένων Πολιτειών, σε ηλεκτρονικό μήνυμα απαντώντας σε ερωτήσεις των New York Times.

 

Το εύρημα έρχεται σε αντίθεση με όσα είχαν παρατηρήσει οι επιστήμονες σε εμβολιασμένους ανθρώπους που είχαν μολυνθεί με προηγούμενες εκδοχές του ιού, οι οποίοι ως επί το πλείστον φαίνονταν ανίκανοι να μολύνουν άλλους, όπως παρατηρούν οι New York Times.

Το συμπέρασμα αυτό κατάφερε βαρύ πλήγμα στους Αμερικανούς: Οι άνθρωποι με τις λεγόμενες επαναλαμβανόμενες λοιμώξεις – περιπτώσεις που εμφανίζονται παρά τον πλήρη εμβολιασμό – της μετάλλαξη Δέλτα μπορεί να είναι εξίσου μεταδοτικοί με τους ανεμβολίαστους ανθρώπους, ακόμη και αν δεν έχουν συμπτώματα.

Το CDC δεν έχει ακόμη δημοσιεύσει τα στοιχεία του, απογοητεύοντας τους ειδικούς που θέλουν να κατανοήσουν τη βάση για την αλλαγή στάσης όσον αφορά τις μάσκες. Τέσσερις επιστήμονες που γνωρίζουν την έρευνα δήλωσαν ότι είναι πειστική και δικαιολογεί τη συμβουλή του CDC να φορούν οι εμβολιασμένοι και πάλι μάσκες σε δημόσιους εσωτερικούς χώρους, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Να σημειώσουμε εδώ πως τις τελευταίες εβδομάδες βλέπαμε κάθε μέρα δημοσιεύματα από τον φιλοκυβερνητικό Τύπο της Ελλάδας, στα οποία οι ανεμβολίαστοι χαρακτηρίζονταν ως «εργοστάσιο παραγωγής μεταλλάξεων», το CDC… τους εκθέτει. 

Η έρευνα διεξήχθη από άτομα εκτός του CDC, είπαν οι επιστήμονες, και η υπηρεσία εργάζεται γρήγορα για να αναλύσει και να δημοσιεύσει τα αποτελέσματα. Η υπηρεσία αναμένει να δημοσιεύσει την έρευνα την Παρασκευή, δήλωσε ένας αξιωματούχος.

Μέρος της έρευνας μπορεί να σχετίζεται εν μέρει με την επιδημία στο Provincetown της Μασαχουσέτης, όπου οι εορτασμοί της 4ης Ιουλίου οδήγησαν σε 882 κρούσματα μέχρι την Πέμπτη. Σχεδόν τα τρία τέταρτα αυτών των ανθρώπων ήταν πλήρως εμβολιασμένοι.

loading...