Όλα αυτά επειδή επέβαλλε ανόητα το κλείδωμα (lockdown) της Οικονομίας, χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως λόγος

 Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία σχετικά με το ότι, η ελληνική κυβέρνηση κατάφερε μέσα σε δύο μόλις χρόνια να καταστρέψει ξανά την Ελλάδα – η ίδια κυβέρνηση που την υπερχρέωσε το 2004/09, ενώ τη χρεοκόπησε το 2012 με την υπογραφή του εγκληματικού PSI. Σπατάλησε ακόμη μία φορά τα χρήματα των Ελλήνων, με τα 41 δις € που διέθεσε σε δύο μόνο έτη – χρήματα που δεν είχε η χώρα, ούτε κέρδισε με την παραγωγή πλούτου, αλλά απλά τα δανείσθηκε έναντι εθνικών ανταλλαγμάτων που θα της ζητηθούν στο μέλλον.

Όλα αυτά επειδή επέβαλλε ανόητα το κλείδωμα (lockdown) της Οικονομίας, χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως λόγος – αφού δεν υπάρχει ούτε μία διεθνής μελέτη που να ισχυρίζεται πως βοηθάει την Υγεία, ενώ δεκάδες που τεκμηριώνουν ότι καταστρέφει την Οικονομία. Την ίδια στιγμή διχάζει την ελληνική κοινωνία, με έναν εντελώς απαράδεκτο τρόπο – γεγονός που σημαίνει πως είμαστε δυστυχώς αντιμέτωποι με ένα αυταρχικό καθεστώς,  το οποίο υπηρετεί πιστά τη διεθνή και εγχώρια Ολιγαρχία, κυριολεκτικά υποχείριο τόσο της Γερμανίας, όσο και των Η.Π.Α.

Στα πλαίσια αυτά, οι Έλληνες θα βιώσουν ακόμη πιο δύσκολες ημέρες, την επόμενη ημέρα της πανδημίας – όταν δεν θα μπορεί πλέον η κυβέρνηση να κρύψει τις τεράστιες αποτυχίες της πίσω από τον ιό, θυμίζοντας πως τα θύματα του στην Ελλάδα είναι τελικά υψηλότερα σε σχέση με πολλές άλλες δυτικές χώρες. Ακολουθεί η ομιλία μας για το μεσοπρόθεσμο της ντροπής – για ένα μακροοικονομικό business plan της Ελλάδας που αφορά τα επόμενα πέντε χρόνια και που δεν έχει καμία οικονομική, κοινωνική και πατριωτική λογική.

Βασίλης Βιλιάρδος

loading...