LEADING TEAM ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΕΠΕΤΕΙΟΙ Σακουλευτοπούλου και Σια

ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΤΗΣ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ “ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ”

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καλιμαυκίδης

Θα ξεκινήσω με ένα παλιό σχετικό άρθρο του Bas 4 ,που αναφέρονταν σε ένα φίλο του αριστερό και κάτι  γκόμενες στα νιάτα του ως φοιτητής.

Απίθανο, προφητικό ,πρωτοπόρο  και ρεαλιστικό το άρθρο και οι πρωταγωνιστές που αναφέρεται και σεμνό θα έλεγα μάλιστα.

Πάντα υπήρχαν άτομα υπερβατικά στις πολιτικές πεποιθήσεις τους  και ξύπνια ώστε να αποκομίζουν πολλαπλά οφέλη από όλες τις πλευρές.

Ο δεξιός Bas_4 εύρισκε νέες γκομενίτσες στον αριστερό κύκλο του κολλητού του και αντίστροφα ο αριστερός φίλος στον δικό τoυ δεξιό κύκλο και περνούσαν και έτρωγαν καλά  και οι  δύο.

Βέβαια ήταν επιλεκτικοί και όχι σαβουροφάγοι ,γιατί πάντα υπήρχαν γκόμενες που δεν βλέπονταν ,οι οποίες μόλις πήραν μια θέση υψηλή και έπιασαν κανένα φράγκο και λάδωσε το εντεράκι   τους, χρειάστηκαν επτά μπότοξ και  οκτώ λίφτινγκ για να σταθούν στο πόστο ευπρεπώς.

Αυτές τις γκόμενες κανείς δεν τις πρόσεχε  και έμεναν στην δίαιτα για καιρό μέχρι να βρεθεί κάποιος πονόψυχος ή που και αυτός ήταν στη δίαιτα.

Οι άλλες που διακρίνονταν στο παρουσιαστικό τους ,παντρεύτηκαν πλειοψηφικά και έβγαλαν απογόνους, ορισμένες μάλιστα κατάφεραν να δημιουργήσουν και πολιτικές δυναστείες δεξιές και αριστερές, όπως και οι αντίστοιχοι γκόμενοι κάνουν ανέκαθενόσο περνάει η μπογιά τους, ο έκαστος στο χρώμα του.

Εύκολα διακρίνεται στην σύνθεση της βουλής. 

Στη σύγχρονη κοινοβουλευτική περίοδο όμως ,βολεύτηκαν δια νόμου όλες και όλοι , αυτές και αυτοί που δεν βλέπονταν, οι ανύπαντροι ,οι ανύπαντρες ,οι ανέραστοι και οι ανέραστες, ακόμα και οι άλλοτε κατακριτέοι γκέι και γκέισες και ορθά πλέον προβάλλονται και προωθούνται  από τους προηγούμενους βολεμένους ως πρότυπα.

Έτσι παίρνουν την ρεβάνς για τις διακρίσεις που υπέστησαν και τις δίαιτες που έκαναν αναγκαστικά στα νιάτα τους ή στο παρόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...