KΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ!

ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ…




Γράφει ο Θεοφάνης Γκατζής 

Έλεος κύριε Μητσοτάκη, ο λαός μίλησε, έχετε παρεκτραπεί από το δημοκρατικό πρότυπο διακυβέρνησης! 

Την Τετάρτη (14/7) πραγματοποιήθηκαν μαζικές συγκεντρώσεις, που είχαμε να δούμε πολλά χρόνια, σε πολλές πόλεις της Ελλάδας εναντίον της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού και του κοινωνικού διαχωρισμού που επέβαλλε ο κ. Μητσοτάκης, πρώτη φορά στα ιστορικά χρονικά, και παραβιάζει τα ατομικά δικαιώματα!! 

Κύριε Πρωθυπουργέ εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο ρέπατε σε αντιδημοκρατικές συμπεριφορές με τα αλλοπρόσαλλα μέτρα που επιβάλλατε που στερούσαν την ατομική και θρησκευτική ελευθερία των Ελλήνων πολιτών (π.χ. εγκλεισμός από τις 18, σφράγισμα Ιερών Ναών) και ήταν τα πιο σκληρά παγκοσμίως, λόγω της ανικανότητας σας να διαχειριστείτε την υγειονομική κρίση του covid-19!

Έτσι παρατηρούμε άναυδοι να δέχεστε “λιβανισμούς” από το συρφετό των πληρωμένων, από εσάς με 38,5 εκατομμύρια ευρώ, σε συντριπτική πλειοψηφία ΜΜΕ που ανέλαβαν να διασπείρουν ένα κλίμα εκφοβισμού και παραπληροφόρησης που όμοιό του δεν υπήρξε ποτέ στην ελληνική ιστορία! 

Ο κόσμος υπέμενε καρτερικά, αλλά πλέον έφτασε ο κόμπος στο χτένι !Αρνούμαστε να μετατρέψετε την πατρίδα μας, το λίκνο της Δημοκρατίας, σε μια δυστοπική κοινωνία! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ- ΑΘΗΝΑ

loading...