Μυστικό (εμπιστευτικότατο) υπόμνημα μεταξύ κυρίων της Ελίτ… Ο Fulford εβγαλε στη δημοσιοτητα ιδιωτικό έγγραφο και παροτρύνει να διαδοθεί παντου

Το έντυπο-υπομνημα ειναι άκρως εμπιστευτικό μεταξύ
καλόπαιδων της εγκληματικότερης οργάνωσης στον πλανήτη, και αν ισχύει,
αν ειναι αυθεντικό, από 15 Ιουλίου και μετά θα παίξουν καταστάσεις από δαύτους, που θα μας κάνουν να νιώθουμε ότι αυτά που ζούμε τώρα είναι χαδάκια

Τα κατοχικά το ανέβασαν στα αγγλικά εδώ https://katohika.gr/diethni/fulford-says-circulate-this-far-and-wide/ υπάρχει λινκ και για το pdf αυτού του υπομνηματος…

όποιος το θέλει, κλικ εδω –> https://files.constantcontact.com/daa02ded201/9556d7b6-e243-495e-8b0f-53095aa428ec.pdf

τα ιδεογραφήματα το παραδίδουν μεταφρασμένο προς γνώσιν όλων

Υπομνημα

Προς: Dr. Frank Atherton, Dr. Michael McBride, Dr. Susan Michie, Dr. Gregor Smith, Dr,
Richard Taylor, Sir Patrick Valiance, Dr. Jonathan Van Tam, Chris Whitty
Απο: Neil M Ferguson
Ημερομηνια: 14th June 2021
Θέμα: Τα επόμενα βήματα -Μόνιμο Lockdown στην Αγγλία (Εμπιστευτικό)

Με την επικειμενη απόφαση και ανακοίνωση που θα γίνει αργότερα σήμερα
από τον Πρωθυπουργό, σε σχέση με την παράταση του lockdown στην Αγγλία
για 4 βδομαδες, έχουμε τώρα ένα σχετικά μικρό παράθυρο ευκαιρίας για να
οριστικοποιήσουμε τα επόμενα βήματα της διαδικασίας.

Παραμενει πολύ σημαντικό να παραμείνουμε στη σωστή πορεία και να θυμόμαστε τον κοινό μας σκοπό πίσω από αυτό. Ήταν δύσκολο και θα γίνει δυσκολότερο, αλλά αν μείνουμε ενωμένοι και καταφέρουμε να πείσουμε την πλειονότητα στη χώρα ότι το κάνουμε αυτό για τους σωστούς λόγους, τότε θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε στο δευτερο μέρος του “σχεδίου”: Με λίγα λόγια, θα κινηθούμε προς ένα μόνιμο lockdown της χώρας από την Πέμπτη 15 Ιουλίου, και οι λογοι που θα το κάνουμε είναι μια ακίδα στις νέες “μεταλλάξεις” του Νεπάλ και της Ινδίας στον ιό (οι οποίες όπως ξέρουμε είναι απλά μια άλλη ονομασία της αλλεργικής ρινίτιδας)

Ο “ιός” υπήρξε ήδη πολύ επικερδης και μας απέδωσε καρπούς, και δεν υπάρχει όριο κέρδους και χρηματικά και σε θέμα υπόληψης. Ωστόσο πρέπει να φροντίσουμε να έχουμε την πλήρη και απόλυτη συνεργασια και από την Κυβέρνηση και από τα ΜΜΕ πάνω σ’αυτό και να χρησιμοποιήσουμε τη γραμή οτι “είναι πολύ επικίνδυνο να προχωρήσουμε με το καλοκαίρι”… Μπορούμε να “δημιουργήσουμε μοντέλο” αυξήσεων αυτών των μεταλλάξεων, σε συνάρτηση με- για παραδειγμα :

• Αντι-Lockdown Διαμαρτυρίες (αυτό θα’ναι πολύ καλό να προωθηθεί με δεδομένα τα πρόσφατα γεγονότα)
• Euro 2021 ποδοσφαιρικοι αγώνες σε Αγγλία και Σκωτία
• ‘Οπου διογκώνονται οι πληθυσμοι στους θερινούς μήνες – σε παραθαλάσσια θέρετρα (Blackpool, Bournemouth, Brighton, Skegness κλπ) καθώς και σε πάρκα αναψυχής (όπως Alton Towers, Thorpe Park, Chessington World of Adventures κλπ.) Καθως και σε τουριστικούς εξοχικούς τόπους

Αν μπορέσουμε να διαδώσουμε το μήνυμα ότι λογω αυτων, οι “μεταλλάξεις” θα είναι πολλαπλές και θα καταρρεύσει τελείως το σύστημα υγείας αν δεν αντιμετωπιστούν σωστά αμέσως, τότε ο κόσμος θα συμμορφωθεί και η συμμόρφωση των μαζών που εκ φύσεως δεν αμφισβητούν, θα είναι σημαντική για να μεταδώσουμε την “γραμμή τερματισμού” και άρα θα έχουμε παίξει τον ρόλο μας στην αλλαγη της χώρας.

Μετα θα πρέπει άλλοι να κάνουν lockdown, ως μέρος των σχεδίων Kalergi και WEF/Schwaab για άλλους λόγους, όπως το περιβάλλον, η έλλειψη νερού (2022-23), η έλλειψη τροφίμων (2023-24) και η παγκόσμια οικονομία και ο μαζικός πληθωρισμός (2024-25) που θα κορυφωθεί στο τέλος με την ολοκλήρωση του ΟΗΕ, ΠΟΕ και το WEF (παγκόσμιο οικονομικό φορουμ) μαζί με το Παγκόσμιο Σχέδιο Kalergi το 2025

Ενώ γνωρίζουμε ότι θα υπάρξει αντίσταση σε αυτο, πρέπει να φροντίσουμε να προκύψει στο απόλυτο ελάχιστο η όποια αντίσταση και αυτό ισχύει για όλα τα κοινωνικά μετερίζια. Από τον απλό άνθρωπο στους δρόμους, μέχρι τους βουλευτές και τους λόρδους. Ενώ πάνω από το 70% στηρίζει τις ενεργειές μας (χάρη στις μετατροπές από το YouGov), έχουμε έναν σκληρό πυρήνα παθιασμένων ανθρώπων “υπέρ της ελευθερίας” που είναι αποφασισμένοι να μας βουλιάξουν σε κάθε ευκαιρία.

Το ξεκίνημα του νέου καναλιού “GB News” έριξε λάδι σ’αυτή τη φωτιά, συνεπώς το σχέδιό μου είναι να ασκήσουμε μεγάλη πίεση στις εταιρίες των κοινωνικών δικτύων στην Αγγλία και να ξεκινήσουν αμέσως οι ακόλουθες διαδικασίες για να προστατέψουμε τους εαυτούς μας και αυτό που κάνουμε:

• Μποκάρισμα/αποκλεισμός/διαγραφή οποιωνδήποτε και όλων των αναρτημάτων και χρηστών που εναντιώνονται στην επιστημονική αφηγηματική.
• Για ιστοσελίδες- να περιορίσουν ή να αρνηθούν προσβαση στο παραπανω γκρουπ συμπεριλαμβανομένων της διαγραφής λογαριασμών.
• Για τους ανθρώπους κατά του lockdown και τους αρχηγούς των ομάδων τους, να στέλνονται τα στοιχεια τους στην αστυνομία και να συλλαμβάνονται για προώθηση μίσους, βίας και πολιτικής ανυπακοής (υπάρχει παράγραφος γι’αυτό στο διάταγμα του 2020 για τον κορωνοϊό)
• Για όποιον Γονέα/Κηδεμόνα δηλώνει ανοιχτά ότι αυτός ή η οικογένειά του δεν θα εμβολιαστεί, να απομακρυνθεί μονίμως από το σπίτι το παιδί/γηραιός συγγενής του ασχέτως σε ποιον ανήκει ή ποιος έχει τίτλους ιδιοκτησίας του σπιτιού.

Αντίγραφο αυτών των προτάσεων με τιτλο “Αντιμαχόμενοι την παραπληροφόρηση για τον κόβιντ 2021” έχει ήδη σταλεί στους Nick Clegg (Facebook), Jack Dorsey (Twitter) και Susan Wojcicki (YouTube) και Sundar Pichai (Google/Alphabet) Επίσης, γνωρίζω ότι ο Πρωθυπουργός θα πιέσει για ισχυρότερη δράση επ’αυτού, ενάντια στο κίνημα αντι-lockdown, στην οποία δράση θα συμπεριληφθει η χρηση του στρατού και σε κάθε δρόμο στην Αγγλία να υπαρξει αυστηρή και αδιάλλακτη αστυνόμευση στο επικείμενο lockdown του Ιουλίου.

Ενημερώθηκα επίσης από τη Serco που θα βγαλουν τα “βραχιολάκια παραμονής στο σπίτι” τα οποια θα ειναι ηλεκτρονικού τύπου διευκρινιστικά και θα είναι υποχρεωτικά για κάθε σπιτικό στη χώρα με ολους τους κατοίκους, ενοίκους κλπ. τα οποία θα έχουν υποχρεωτικά διά νόμου. Αυτά τα βραχιολάκια θα λειτουργούν με τη νέα τεχνολογία 5G και θα ειδοποιούν το CCC (Κεντρικο Κέντρο Διοίκησης) αν κάποιος έχει εξέλθει του “περιορισμένου χωρου του” με τιμωρίες που θα κυμαίνονται από 50,000 λίρες μέχρι και περιορισμό υπό επιτήρηση “επ’αόριστον”…Η πρώτη παρτίδα βραχιολιών θα βγει τον Αύγουστο στο Λονδίνο, το Μπίρμινγχαμ, το Νότινγχαμ, το Κάρντιφ, το Μπέλφαστ, το Σουάνσι, το Μάντσεστερ, το Νιουκαστλ, τη Γλασκώβη, το Εδιμβούργο, το Λίβερπουλ, το Ληντς, το Σέφιλντ το Νοργουιτς, το Κέιμπριτζ, το Γιορκ, το Εξετερ και το Κάρλαϊλ. Η δεύτερη παρτιδα θα βγει τον επόμενο μήνα και η τρίτη το Νοέμβρη για να φτάσει μέχρι τις πιο απρόσιτες περιοχές της Αγγλιας. Ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο θα φοράει αυτά τα βραχιόλια και θα ενεργοποιηθούν μέχρι την 1/12/21

Οταν συνηθίσουν οι πολίτες στη συμμόρφωση θα διαλύσουμε οποιαδήποτε αντίσταση για τις νέες αλλαγές που θα έρθουν στη χώρα. Όμως, πρέπει πάντα να εμφανιζόμαστε ως “φίλοι του λαού” που θέλουμε το συμφέρον τους, για να μη σκεφτούν να πάνε κόντρα σε αυτό που θέλουμε. Πρέπει να κάνουμε τα ΜΜΕ να προωθήσουν αυτη τη γραμμή καθότι πάρα πολλοι έχουν πεθάνει και το μήνυμα θα ειναι “μένουμε πάντα σπίτι, προστατεύουμε ζωές και σώζουμε το σύστημα υγείας”. Επίσης, όντας επιστήμονες, πρέπει να διατηρούμε το καλό μας προφίλ στα ΜΜΕ και να είμαστε όσο πιο ετυμόλογοι γίνεται.

Σε ότι αφορά τις νέες ή εξτρά “μεταλλάξεις”, θέλω τις γνώμες σας
για τα ακόλουθα πρωτότυπα:

Για την κύρια “μετάλλαξη” (που επικεντρώνεται στο Λονδίνο)

Οι διαδηλώσεις κατά των Λοκντάουν και οι οπαδοί που πήγαιναν σε ποδοσφαιρικούς αγώνες του Euro 2020 θα θεωρηθούν υπεύθυνοι για την πιο επιθετική μετάλλαξη που προκαλεί προβλήματα στους πνεύμονες, την καρδια και τους νεφρούς. Αυτό θα σημάνει λοκντάουν στο Λονδίνο από την Πέμπτη 15 Ιουλίου.

Η “μετάλλαξη” Dorset (με επίκεντρο το Bournemouth)

Οσοι ταξίδεψαν για διακοπές στο Bournemouth από το Λονδινο, έφεραν την κύρια ετάλλαξη στην περιοχή και αυτή δημιούργησε νέα “μετάλλαξη που σημαινει οτι πρέπει να επιβληθεί λοκντάουν στην περιοχή από Δευτέρα 19 Ιουλίου.

Η συνοριακή μετάλλαξη (που επικεντρώνεται στα σύνορα Αγγλίας-Σκωτίας)

Οσοι ταξίδεψαν μεταξύ των δυο χωρών έφεραν διαφορετικές μεταλλάξεις μέσα σ’αυτές τις δύο χώρες, που αναμειγνύονται και εξαπλώνονται σε άλλες μεταλλάξεις. Μπορούμε να το δουλέψουμε αυτο με τους οπαδούς του ποδοσφαίρου που πήγαν σε αγώνες Euro 2020 στη Σκωτια. Αυτό θα σημάνει την απαγόρευση μετακίνησης μεταξύ των δυο χρών από Παρασκευή 2 Ιουλίου.

Επίσης παρακαλώ σημειώστε οτι για να εμοβλιαστουν περισσότεροι, η GlaxoSmithKline(GSK) πρέπει να σταματήσει την παραγωγή φαρμάκων για κοινά κρυολογήματα, γρίπη, και αλλεργική ρινιτιδα μαζί με τις Johnson & Johnson, Bayer, AG, Sanofi, Merck & Co. Ltd. κλπ από αρχές Ιουλίου και θα απαγορευτεί να τα πουλάνε τα φαρμακεία.

Πρέπει να βασιστούμε στην εθελοντική υπακοή του κόσμου και την συμμόρφωση του πρωθυπουργού και των υπουργών του, σε μας. Ξέρουμε όλοι πως αν χαλάσει και διαλυθεί αυτό, οι επιπτώσεις θα είναι ολέθριες. Αν συνεχίσουμε να χειραγωγούμε την πλειοψηφία, αυτο θα κάνει τα πράγματα πολυ πιο εύκολα και θα μας δώσει την παραπανίσια ανάσα που χρειάζεται (δηλ. Εισαι πραγματικός πατριώτης αν υπακούσεις) Επίσης, ομάδες όπως οι μαύροι, οι Ασιάτες και η γκέι κοινότητα έχουν άγνοια και ειναι προβληματικοι σχετικά με τα εμβόλια… χρειάζονται περισσότερα για να επιμορφωθούν αυτές οι ομάδες για να συμμορφωθούν και να κανουν και τα δύο εμβολια όταν τους δοθεί τέτοια οδηγία.

Σχετικά με το ακαταδίωκτο, θα εξαρτηθει και από τον πρωθυπουργό και από εμάς να υπάρχει καλή σχέση και να συμμορφώνεται αυτός και οι υπουργοι του. Ξέρει πόσο τον “κρατάμε” οπότε αφού καθοδηγειται και δεσμεύεται πρώτα και κυρια από εμάς, θα γίνει το δικό μας. Έχουμε και το χαρτί που δε θα μας φυλακίσει ποτέ, όταν δηλώσουμε οτι ακολουθούσαμε τα στοιχεία και κάναμε το καλύτερο για τον κόσμο. Όσο θα συνεχίζεται αυτή η αφηγηματική και θα την πιστεύουν, όπως στην περίπτωση της χορήγησης Midazolam στους ηλικιωμενους, δε θα έχουμε πρόβλημα και θα αποφύγουμε τις συνέπειες.

Κλεινω λέγοντας ας το συνεχίσουμε αυτο για τις επόμενες βδομάδες και φροντίστε να φανει οτι ενεργείτε μόνο για το συμφέρον της χώρας για την μάχη κατά του “ιου”

Εκτυπώστε παρακαλώ αντίγραφο και κρατήστε το κλειδωμένο. Μην ξεχνάτε τα βασικά μετρα ασφαλείας, γιατί ό,τι δεν ξέρει ο κόσμος, δε θα τους πονέσει. Οπως πάντα, θα αρνηθείτε ότι λάβατε αυτή την πληροφορία, ακόμα κι αν πρέπει να πείτε ψέματα στους γνωστούς σας. Δε θέλουμε να χακάρουν τα εμαιλ μας.

Για όσους δε γνωρίζουν, ο Neil Ferguson (που έστειλε αυτο το υπόμνημα σε αλλα καλοπαιδα,) είναι επιδημιολόγος και καθηγητής στο Imperial College

Πολλοί γνωρίζουμε τις προθέσεις τους και τα παραπάνω συνάδουν απολύτως με αυτές.

Το να το βλέπουμε όμως κατάματα είναι απο τη μια σοκαριστικό, από την αλλη, χρήσιμο.

loading...