ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΑ ΤΡΕΛΑΔΙΚΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ: ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ FAST TRACK…ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ !!!

ΕΔΩ ΟΛΗ Η ΑΓΟΡΑ ΕΧΕΙ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ ΑΠΟ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΛΟΥΚΕΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΙΤΣΑ…
Θα δίνουν στους φτωχοποιημένους Έλληνες, που σημειωτεον οι πλειοψηφία είναι στα μαύρα κατάστιχα του Τειρεσία, γρήγορα καταναλωτικά δάνεια για να αγοράζουμε αυτοκίνητα και οικιακά είδη…

Τι μεταδίδει το euro2day.gr

Ανοίγουν την κάνουλα στα «fast» καταναλωτικά οι τράπεζες

Τη χαλάρωση των ιδιαίτερα αυστηρών κριτηρίων χορήγησης δανείων καταναλωτικής πίστης αλλά και έκδοσης πιστωτικών καρτών ξεκίνησαν οι ελληνικές τράπεζες, με τη διαφορά, σε σχέση με το παρελθόν, ότι τα «γρήγορα» καταναλωτικά δάνεια, τα οποία χορηγούνται με ένα κλικ, είναι μικρής αξίας και αφορούν πιστώσεις της τάξης των 3.000-5.000 ευρώ. Με βάση τις πληροφορίες του Euro2day.gr, όμως, οι τράπεζες ετοιμάζονται να ανοίξουν τα όρια των fast e-loans από τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τραπεζικές πηγές, η επανεκκίνηση μετά από 11 χρόνια της καταναλωτικής πίστης είναι άμεσα συνδεδεμένη με τις αλυσίδες του λιανεμπορίου αλλά και τα καταστήματα πώλησης αυτοκινήτων, καθώς και οι δύο αυτές κατηγορίες προσφέρουν τη δυνατότητα στους πελάτες τους να αποπληρώσουν με πιστωτική γραμμή μέσω ειδικών προγραμμάτων.

«Το ξύπνημα της αγοράς των καταναλωτικών δανείων μόλις ξεκίνησε και σαφώς προκαλεί εντύπωση μετά από μια και πλέον δεκαετία παγώματος», αναφέρει στο Euro2day.gr αρμόδια τραπεζική πηγή και προσθέτει: «Τα κριτήρια για τα μικροδάνεια πράγματι έχουν χαλαρώσει, επί της ουσίας έχουν σταματήσει να είναι τόσο αυστηρά όσο ήταν μέχρι πρότινος, καθώς στόχευαν στην αποθάρρυνση του πελάτη. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει οι τράπεζες να μην ελέγχουν το προφίλ του εν δυνάμει δανειολήπτη».

loading...