ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ DELTA ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ: ΚΥΡΙΩΣ «ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ» ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΗΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ, ΕΝΩ ΤΑ “ΕΜΒΟΛΙΑ” ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΡΗΓΑΓΑΝ...

Τα δεδομένα από την Αγγλία έχουν ήδη δείξει ότι κυρίως οι εμβολιασμένοι άνθρωποι είναι θετικοί στην μετάλλαξη “δέλτα”, αλλά έχουν δείξει

επιπλέον οτι είναι λιγότερο επικίνδυνη. Αυτό παρατηρείται τώρα και στο Ισραήλ, με την BioNTech/Pfizer να το εκμεταλλεύεται ως ευκαιρία για να πουλήσει περισσότερες δόσεις εμβολίου για να επανεμβολιάσει όσους έχουν ήδη εμβολιαστεί.

Από μόνο του, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι ιοί μεταλλάσσονται ή τουλάχιστον αλλάζουν ελαφρώς. Οι ιοί Corona το κάνουν αυτό ελάχιστα, ενώ οι ιοί της γρίπης μεταλλάσσονται εντονότερα. Ο εφευρέτης της τεχνολογίας mRNA, Dr. Luigi Warren, έχει ήδη επισημάνει στο Twitter ότι ο εμβολιασμός με mRNA χρησιμοποιεί μόνο ένα μικρό μέρος του ιού, γράφοντας:

Ορισμένα εμβολιασμένα άτομα μετατρέπονται προσωρινά σε υπερδιακινητές του ιού λόγω λεμφοκυτταροπενίας, ADE(αντισώματα που ενισχύουν τη λοίμωξη) ή λόγω του γεγονότος ότι τα εμβόλια εκρίνουν μόνο ένα υποσύνολο των ιικών αντιγόνων”.

Και όπως συμβαίνει με τις δυσάρεστες αλήθειες, αυτό το tweet διαγράφηκε αμέσως από το Twitter επειδή δήθεν παραβίαζε τις οδηγίες του. Το ότι είναι αληθινό και σωστό είναι εμφανές στο Ισραήλ. Η Jerusalem Post αναφέρει αύξηση των θετικών αποτελεσμάτων των test:

Ο αριθμός των ενεργών κρουσμάτων, ο οποίος είχε μειωθεί σε λιγότερα από 200 μόλις πριν από μερικές εβδομάδες, ανέρχεται σήμερα σε σχεδόν 4.000, σημειώνοντας ελαφρά μείωση από την προηγούμενη ημέρα, την πρώτη μείωση εδώ και αρκετές εβδομάδες.

Ταυτόχρονα, η αύξηση της σοβαρής νοσηρότητας παρέμεινε χαμηλή. Από το βράδυ της Κυριακής, υπήρχαν 47 ασθενείς σε σοβαρή κατάσταση. Τον Απρίλιο, με παρόμοιο αριθμό ενεργών κρουσμάτων, υπήρχαν περισσότερα από 260.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ 

loading...