ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΚΙΚΙΛΙΑ ΓΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ COVID 19

 Για άλλη μία μέρα, 23 Ιουλίου 2021, οι 7 θάνατοι των συμπολιτών μας εξαιτίας του COVID-19 αφορούν ανθρώπους (95,1%) ηλικίας άνω των 70 και/ή με υποκείμενα νοσήματα.

Για άλλη μία μέρα, 23 Ιουλίου 2021, οι 130 διασηλωμένοι συμπολίτες μας εξαιτίας του COVID-19 αφορούν ανθρώπους (90%) ηλικίας άνω των 70 και/ή με υποκείμενα νοσήματα.

Ο Πρωθυπουργός Μητσοτάκης, ο Υπουργός Υγείας Κικίλιας και τα εξαπτέρυγά τους ασχολούνται μονίμως με τους νέους, τους εργαζομένους, τους καταστηματάρχες, τον τουρισμό, τους αθλητές και κάθε άλλον απειλώντας και επιβάλλοντας παράνομα μέτρα.

Γιατί δεν ασχολούνται και δεν προστατεύουν με μέτρα τα αυριανά θύματα και διασωληνωμένους του COVID-19;

Γιατί δεν τους ωθούν να εμβολιαστούν και να σωθούν;

Γιατί δεν αναφέρονται σε αυτούς Κυβέρνηση, Ειδικοί και Αντιπολίτευση και εμβολιασμένοι οπαδοί των διώξεων σε Έλληνες;

Γιατί απλά δεν ενδιαφέρονται για αυτούς, αλλά για τα εκατομμύρια δόσεις της Biontech του Τούρκου CEO και ιδρυτή και λοιπών, την κατάργηση του Συντάγματος της Ελλάδας και της Νομοθεσίας της Ε.Ε., την καταστροφή της εθνικής οικονομίας και την επιβολή ενός Αυταρχικού Κράτους με όλους όσοι πολίτες δεν προσκυνούν τους Ούνους φυλακισμένους στα σπίτια τους. 

Γιατί δεν ενδιαφέρονται για αυτούς, γιατί έτσι θα τελείωνε ο COVID-19 ουσιαστικά, γιατί ενδιαφέρονται για ένα σύγχρονο παιδομάζωμα Ελλήνων, τον ευνουχισμό του Στρατού μας και την εξόντωση κάθε άξιας του Ελληνικού Έθνους; 

Αυτή είναι η αποστολή τους.

Λ.ΚΑΛΑΜΑΡΑ

loading...