ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ: «ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΤΕ ΤΑ ΗΘΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19.»

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΝΕΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ “ΕΜΒΟΛΙΩΝ” COVID-19 ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥΣ!

ΒΙΝΤΕΟ

Οι “Doctors for Covid ethics” απέστειλαν την ακόλουθη επιστολή σε δεκάδες χιλιάδες γιατρούς στην

Ευρώπη, στην οποία συνοψίζονται τέσσερα πρόσφατα επιστημονικά ευρήματα κρίσιμα για το πρόγραμμα “εμβολιασμού” COVID-19. Η επιστολή εξηγεί κάθε εύρημα καθώς σχετίζεται με τη βιολογία των “εμβολίων” COVID-19, συμπεριλαμβανομένων των αλληλεπιδράσεων με το ανοσοποιητικό σύστημα.

Συνολικά, η επιστολή προειδοποιεί ότι αυτά τα νέα στοιχεία αναγκάζουν όλους τους γιατρούς που χορηγούν εμβόλια COVID-19 να επανεκτιμήσουν τα πλεονεκτήματα του εμβολιασμού COVID-19, προς το συμφέρον της δικής τους ηθικής υπόστασης και της ασφάλειας και υγείας των ασθενών τους.

Ένα βίντεο που εξηγεί την υποκείμενη ανοσολογία από τον καθηγητή Sucharit Bhakdi MD μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω.

Αγαπητέ συνάδελφε:

Τέσσερις πρόσφατες επιστημονικές ανακαλύψεις τίθενται επειγόντως υπόψη σας. Αλλάζουν ολόκληρο το τοπίο της “πανδημίας” COVID-19 και μας αναγκάζουν να επανεκτιμήσουμε τα πλεονεκτήματα του εμβολιασμού κατά του SARS-CoV-2.

Περίληψη

Οι ταχείες και αποτελεσματικές ανοσολογικές αποκρίσεις τύπου μνήμης εμφανίζονται άμεσα σχεδόν σε όλα τα ανεμβολίαστα άτομα που εκτίθενται στον ιό SARS-CoV-2.

 Συνεπώς, η αποτελεσματικότητα της περαιτέρω ενίσχυσης της ανοσολογικής απάντησης μέσω εμβολιασμού είναι εξαιρετικά αμφισβητήσιμη.

ΔΕΙΤΕΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ- ΑΘΗΝΑ

loading...