Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ COVID-19

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΓΕΩΚΩΝ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΒΟΤΑΝΑ

Γράφει και κοινοποιεί ο Γεωκών Τροποποιεί και συμπληρώνει ο Ρωμανός με την συμβολή του Ερευνητή Βιολόγου Γιώργου Βολουδάκη 
Η ασθένεια προκαλείται από ιούς και βακτήρια, αλλά ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ είναι  εξασθενημένο το ανοσοποιητικό σύστημα!

Το ανοσοποιητικό σύστημα έχει τεράστιες δυνατότητες προσαρμογής τόσο σε νέες αντίξοες συνθήκες όσο και στη δυνατότητα καταπολέμησης νέων νοσογόνων παραγόντων που δεν είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν.

Έχει τη δυνατότητα να αυτοελέγχεται και να αυτοδιορθώνεται, ώστε να είναι πάντα αποτελεσματικό και ανανεωμένο. Για να μας βοηθά όμως στην καταπολέμηση των ασθενειών ΠΡΈΠΕΙ να είναι ΙΣΧΥΡΌ!

Έλληνες συγγραφείς και γιατροί της αρχαιότητας, όπως ο Ιπποκράτης (χρησιμοποιούσε το κρασί σχεδόν σε κάθε καταγραμμένη θεραπεία) ο Αριστοτέλης, ο Διοσκουρίδης και ο Γαληνός (κατέγραφε τις ιαματικές ιδιότητες του κρασιού) έγραψαν διάφορα συγγράμματα για τις θεραπευτικές ιδιότητες και τον τρόπο χρήσης των φυτών.

 Μερικές φορές ανάμεσα σε ασήμαντα φυτά, πού τα προσπερνούμε με αδιαφορία, βρίσκονται τα πιο πολύτιμα γιατρικά, που για χιλιάδες χρόνια θεράπευαν τους Έλληνες.

Ο Ιησούς Χριστός, μας πρόσφερε την φύση προς παρηγοριά του θνητού τούτου σώματος, Ο ίδιος Ο Κύριος αναφέρει στην παραβολή του καλού Σαμαρείτη για τον οίνο και το Έλαιο που άλειψε τον τραυματία…

Luis Pasteur: «Το κρασί αποτελεί το καλύτερο για την υγεία από τα πόσιμα υγρά του διαιτολογίου μας»

Οι πολυφαινόλες που περιέχει το κόκκινο κρασί φαίνεται να μειώνουν τη πρόκληση θρομβώσεων. Θρόμβωση είναι ο σχηματισμός θρόμβων, δηλαδή πηγμάτων αίματος στις αρτηρίες ή στις φλέβες, με αποτέλεσμα να παρεμποδίζεται η φυσιολογική ροή του αίματος. Εκτος από το covid-19 και η κοινή γρίπη αυξάνει σημαντικά τον κίνδυνο θρόμβων….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...