Πόσους κόλλησε με COVID-19 o «αρχιερέας» των εμβολιασμών Άδωνις στην δεξίωση του προεδρικού;

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, λίγες ώρες νωρίτερα είχε δώσει το «παρών» σε εκδήλωση για τη δημοκρατία στο Προεδρικό Μέγαρο και αρκεοτί απορούν πόσους μπορεί να έχει κολλήσει;

Ο έχων λάβει το χρίσμα άτυπα του “αρχιερέα των εμβολιασμών” όπου από την θέση του υπουργού οικονομίας και ανάπτυξης ορίζει ποιος θα εμβολιαστεί, γιατί θα εμβολιαστεί, ποιος θα χάσει μεροκάματο ή την ίδια την δουλειά του γιατί υπάρχει απλά υποψία να μεταδώσει τον κορωνοϊό και παρά τις οδηγίες της Επιτροπής και του Ν.Χαρδαλιά ότι σε περιπτώσεις συνωστισμού πρέπει να φοράμε μάσκες, ο Α.Γεωργιάδης βρέθηκε περιχαρής ανάμεσα σε πολλούς εκ των καλεσμένων για την επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο ενώ την επομένη και παρά των εμβολιασμό του, βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό.

Ο Αδωνις έκανε χθες το βράδυ το PCR γιατί είχε συμπτώματα, άρα στη Γιορτή της δημοκρατίας ήταν κολλητικός. Στο δεδομένο αυτό, δε γνωρίζουμε τι ρόλο παίζει το εμβόλιο σε ό,τι αφορά τη μεταδοτικότητα και το αν προστατεύει και τους γύρω.

Φυσικά, από τη στιγμή, που ο υπουργός βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό θα μπορούσε να έχει διασπείρει τον ιό στους καλεσμένους, με τους οποίους συναναστράφηκε στην εκδήλωση.

Δείτε τις φωτογραφίες:

loading...