Συνταγματική Εκτροπή . Κανένα εμβόλιο κατά της Covid-19 δεν έχει εγκρίνει επίσημα ο ΕΟΦ , δεν υπάρχει νόμος . Μέχρι τις 21 /12/2022 όσοι εμβολιάζονται συμμετέχουν σε πείραμα.

 Θα τοποθετηθούν δημόσια οι Συνταγματολόγοι ή θα σιωπήσουν ;

Το άρθρο 28 Συντάγματος ως γνωστόν , αποτελεί θεμέλιο για τη συμμετοχή της Χώρας στις διαδικασίες της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης.

Σύμφωνα με το άρθρο 1 του ανωτέρω άρθρου :  Oι γενικά παραδεγμένοι κανόνες του διεθνούς δικαίου, καθώς και οι διεθνείς συμβάσεις, από την επικύρωσή τους με νόμο και τη θέση τους σε ισχύ σύμφωνα με τους όρους καθεμιάς, αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του εσωτερικού ελληνικού δικαίου και υπερισχύουν από κάθε άλλη αντίθετη διάταξη νόμου. H εφαρμογή των κανόνων του διεθνούς δικαίου και των διεθνών συμβάσεων στους αλλοδαπούς τελεί πάντοτε υπό τον όρο της αμοιβαιότητας.

Τι σημαίνει αυτό απλά και κατανοητά ;

Ότι το Διεθνές δίκαιο ( ως νομικό σύστημα που διέπει οργανωτικά την διεθνή κοινότητα ) για να επιβληθεί στο Ελληνικό νομικό σύστημα θα πρέπει ( μέσω του άρθρου 28 Συντάγματος ) να προκαλέσει την ψήφιση σχετικού νόμου που θα εξειδικεύει την εφαρμογή του στην Ελληνική Πραγματικότητα . Χωρίς την ψήφισή σχετικού νόμου ΠΑΡΑΒΙΆΖΕΤΑΙ το άρθρο 28 τους Συντάγματος . ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΤΑΙ η τιμή του Ελληνικού Συντάγματος .

Έχει ψηφιστεί σχετικός νόμος για την εφαρμογή της Ευρωπαϊκής Εμβολιαστικής Πολιτικής στην Ελλάδα ;

ΟΧΙ !! Παραπλανητικά η πρόσφατη τροπολογία ( όχι νόμος ) για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό που ψηφίστηκε “κόλλησε ” στην γενικότητα του νόμου 4675/2020 : Πρόληψη, προστασία και προαγωγή της υγείας ανάπτυξη των υπηρεσιών δημόσιας υγείας και άλλες διατάξεις. Παράνομη συνεπώς μέχρι την ψήφιση της τροπολογίας -που έτσι κι αλλιώς βρίσκεται στον αέρα – κάθε εμβολιαστική Πολιτική και εκτός νόμου όλος ο σχετικός σχεδιασμός.  

Γι αυτόν τον λόγο ο ΕΟΦ – Ελληνικός Οργανισμός Φαρμάκων -δεν έχει εγκρίνει μέχρι σήμερα τα εμβόλια για τον Κορωνοϊό .

Στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΟΦ αναφέρεται επί λέξη .” Επί του παρόντος, η διάρκεια της προστασίας που παρέχει το εμβόλιο COVID-19 mRNA δεν είναι γνωστή. Τα άτομα που εμβολιάστηκαν στο πλαίσιο της κλινικής δοκιμής θα συνεχίσουν να παρακολουθούνται για 2 χρόνια προκειμένου να συγκεντρωθούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διάρκεια της προστασίας.”

Σε άλλο σημείο αναφέρονται τα εξής:

“Δεδομένου ότι το εμβόλιο COVID-19 mRNA  έλαβε άδεια κυκλοφορίας υπό όρους, η εταιρεία που το εμπορεύεται  θα συνεχίσει να παρέχει αποτελέσματα από την κύρια δοκιμή η οποία θα συνεχιστεί για 2 χρόνια. Από τη δοκιμή αυτή και από πρόσθετες μελέτες θα προκύψουν πληροφορίες σχετικά με τη διάρκεια της προστασίας, τον βαθμό στον οποίο το εμβόλιο προλαμβάνει τη σοβαρής μορφής νόσο COVID-19, τον βαθμό προστασίας των ανοσοκατεσταλμένων ατόμων, των παιδιών και των εγκύων γυναικών, καθώς και σχετικά με την πρόληψη των ασυμπτωματικών περιστατικών.

Επιπλέον, από ανεξάρτητες μελέτες για τα εμβόλια COVID-19, οι οποίες συντονίζονται από τις αρχές της ΕΕ, θα προκύψουν επίσης περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη μακροπρόθεσμη ασφάλεια και το όφελος του εμβολίου στον γενικό πληθυσμό.

Η εταιρεία θα διεξάγει επίσης μελέτες προκειμένου να παράσχει πρόσθετες διασφαλίσεις σχετικά με τη φαρμακευτική ποιότητα του εμβολίου, καθώς το εμβόλιο θα συνεχίσει να παρασκευάζεται σε μεγαλύτερη κλίμακα.”

Σημ . Τα ‘χετε κάνει ¨σαλάτα¨ κύριοι . Γι αυτό δεν σας  εμπιστεύεται ο κόσμος .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Τομέας Ε.Α.ΓΕ.Σ )

loading...