ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ

Δυστυχώς τα πάλι ποτέ κόμματα του δημοκρατικού τόξου που έφεραν την Ελλάδα τρίτη υπερ-χρεωμένη χώρα παγκοσμίως, ελλειμματική σε χρήμα και αξίες, ξεπουλημένη για 99 χρόνια και θνήσκουσα δημογραφικά μετατράπηκαν με αφορμή το COVID-19 σε κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου με την επιβολή υποχρεωτικού εμβολιασμού με προϊόντα που προκαλούν παρενέργειες σε ανθρώπους, χωρίς τη θέλησή τους ή με εκβιασμό της υπογραφής συναίνεσής τους για να μην εξοντωθούν οι ίδιοι και οι οικογένειές τους οικονομικά, κοινωνικά, ψυχολογικά και βιολογικά.

Νέα Δημοκρατία, ΚΙΝΑΛ, ΣΥΡΙΖΑ και Μέρα25 που έχουν ταχθεί άμεσα ή έμμεσα υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού παραβίασαν το Σύνταγμα της Ελλάδας και τη Νομοθεσία της Ε.Ε. στην οποία ανήκει η Ελλάδα από το 1980. Αν η υπογραφή του Ελληνικού Κράτους δεν έχει αξία τότε δεν θα έχει αξία και στο θέμα της μίας και μοναδικής Μακεδονίας κ.κ Μητσοτάκη και Τσίπρα. Το ΚΚΕ defacto και ιστορικά αποτελεί ένα κόμμα που οι αξίες της Κεντρικής Επιτροπής του είναι υπεράνω όλων.

Συνεπώς 5,5 εκατομμύρια που δεν έχουν εμβολιαστεί και όσοι από εμβολιασμένους πιστεύουν στο Σύνταγμα και την Ε.Ε. αναζητούν πολιτική στέγη και οφείλουν να εκπροσωπηθούν πολιτικά. Η Ελληνική Λύση είναι μία λύση αλλά μένει να αποδειχθεί αν δεν θα υποκύψει και ακολουθήσει την παράδοση του ΛΑΟΣ, ΑΝΕΛ, Ένωση Κεντρώων που άρπαξαν την ψήφο του λαού και την καταχράστηκαν συναλλασσόμενοι πολιτικά με το κατεστημένο των αποικιοκρατών και ντόπιων κοτζαμπάσηδων.

Η Μεταπολίτευση πεθαίνει και η Νέα Ελλάδα της Δημοκρατίας και της Ευημερίας αναζητεί Αρχηγό.

Ο Μητσοτάκης δεν απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού και δεν εργάζεται για το δημόσιο συμφέρον του ελληνικού λαού αποδεδειγμένα εδώ και δύο χρόνια τώρα. Ας καταφύγει ως πολιτικός δραπέτης στα αφεντικά του να σωθεί αφού δεν σεβάστηκε τον ελληνικό λαό και την Ελλάδα.

Η Κάλπη είναι η μόνη δημοκρατική λύση για την Αναγέννηση της Ελλάδας και η Θεία Νέμεσις.

Λ.ΚΑΛΑΜΑΡΑ

loading...