ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΟΥ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ

Της Λέττας Καλαμαρά*

Χιλιάδες λαού συγκεντρώνονται σε κάθε πόλη της Ελλάδας και διαδηλώνουν για την υπεράσπιση του Συντάγματος το οποίο καταπατεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την επιβολή της υποχρεωτικότητας των εμβολίων.

Όσο και τα μέσα μαζικής παραπληροφόρησης και να προσπαθούν να χαρακτηρίσουν περιθωριακούς τους συμμετέχοντες με παραπλανητικές φωτογραφίες και αρνητές του εμβολιασμού ψευδώς τόσο δυναμώνει το συνταγματικό κίνημα υπέρ του δικαιώματος επιλογής.

Ο Πρωθυπουργός διχασμού και οικονομικής καταστροφής της Ελλάδας νομοθετεί με τροπολογία παράνομα συνειδητά, απέναντι στην Ευρωπαϊκή Νομοθεσία.

Αρνείται το αυτονόητο, το Κράτος Δικαίου και το Σύνταγμα της Ελλάδας.

Η εμμονή του την ώρα που οι θάνατοι από COVID-19 σήμερα φθίνουν ευτυχώς και ήταν μόλις 3 δεν έχει δικαιολογία πέρα από την απέλπιδα προσπάθεια να δημιουργήσει το δικό του Κράτος πελάτη της Biontech-Pfizer με τον Τούρκο CEO και των λοιπών εταιρειών που με άδεια έκτακτης ανάγκης ακόμα (!) κυκλοφορούν τα προϊόντα τους.

Φωνή λαού, οργή λαού και ο Κυριάκος Μητσοτάκης στέλνει στη φτώχεια και την εξαθλίωση απλούς πολίτες για να προκαλέσει αναταραχές, να καλύψει τα εγκλήματά του στην οικονομία όπου τα ελλείμματα της διακυβέρνησης του είναι δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ και στον τουρισμό όπου ο αριθμός επισκεπτών έχει υποστεί συντριπτική μείωση εξαιτίας της παράλογης διαχείρισης του COVID-19.

Η υποκρισία Μητσοτάκη αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι δεν παίρνει κανένα μέτρο για τους ανεμβολίαστους ηλικιωμένους ή/και τα άτομα με υποκείμενα νοσήματα που πεθαίνουν από COVID-19 αποκλειστικά αλλά τους χρησιμοποιεί και για το μόνο που ενδιαφέρεται είναι να παραμείνει στην εξουσία με ένα pass-free που απέρριψε η Ε.Ε. ουσιαστικά και τη λυσσαλέα προσπάθειά του να ζημιώσει τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας και τέλος να εμβολιάσει τα ανήλικα παιδιά των Ελλήνων ως ένδειξη υποταγής.

Ο λαός φωνάζει “Μητσοτάκη ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ” και δεν θα αργήσει η μέρα που θα αποκαλυφθούν τα πολιτικά εγκλήματα του ιδίου και του συστήματος που εκπροσωπεί και δουλεύει για τη διάλυση της Ελλάδας.

Μητσοτάκης ο τελευταίος και μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας της Μεταπολίτευσης, που υφάρπαξε την εξουσία. Δεν μπορεί να υπερασπιστεί τα Εθνικά Θέματα ο Αυταρχικός Μητσοτάκης που καταπατά το Σύνταγμα των Ελλήνων στο οποίο υποτίθεται ότι ορκίστηκε.

Αύριο η παρανομία Μητσοτάκη και η καταπάτηση του Συντάγματος στη Βουλή των Ελλήνων, με μετέπειτα εορτασμό της αυταρχικής Δημοκρατίας του 2.0, με εκλεκτούς καθεστωτικούς εμβολιασμένους και ανυπότακτους διωγμένους.

Ντροπή και Αίσχος στην ιστορία των Ελλήνων και σε όσους έχυσαν το αίμα τους σε πόλεμο και ειρήνη για την Ελευθερία μας. Ο Κ. Μητσοτάκης είναι το όνειδος της Πολιτικής, το όνομά του γράφεται με ΜΑΥΡΑ γράμματα στις σελίδες της ελληνικής Ιστορίας.

loading...