Το ΒΙΝΤΕΟ της απόλυτης αλήθειας!!! Ποιά Ιερά Εξέταση;;; ΤΗΝ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ για πλάκα

 

Τυχαίο;;; Καθόλου!!!

Πλάνα που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνουν ότι η πρωθυπουργός Τζάκντα Άρντερν διέταξε τους πολίτες της Νέας Ζηλανδίας να απορρίψουν τις πληροφορίες του Covid-19 από άλλες πηγές εκτός από την ίδια την κυβέρνηση!!!

Οι πολιτικοί ανά τον πλανήτη, ιδιαιτέρως του λεγομένου δυτικού κόσμου, στον οποίο ανήκει και η Ελλάδα, δείχνουν να παραβλέπουν την όποια επιστημονική αλήθεια που βασίζεται σε επιχειρήματα, επιβάλλοντας μονάχα την δική τους «πολιτικουγειονομική» άποψη σαν μία νέα Ιερά Εξέταση.

Σε χαρακτηριστικό βίντεο από τον Μάιο του 2020, το οποίο κάνει τι τελευταίες μέρες, τον γύρο του διαδικτύου, η Άρντερ, η οποία έχει φορέσει και ισλαμική μαντήλα, λέει στους Νέους Ζηλανδούς να «εμπιστεύονται» την κυβέρνηση καθώς θα είναι η μοναδική πηγή αληθινών πληροφοριών.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ HOAX από τους… γνωστούς «ερευνητές» ειδήσεων!!!

Τα ίδια δεν λέει άλλωστε και ο πρωθυπουργός, ίσως, για την ώρα, ένα κλικ ηπιότερα;;;;;; Να εμπιστεύεται ο κόσμος ΜΟΝΟ τους κρατικούς «ειδικούς» και όχι «ψεκασμένες θεωρίες»!!!

Ξεπέρασαν ‘όλοι μαζί για «πλάκα» την Ιερά Εξέταση!!!

Απολαύστε υπεύθυνα τι ειπώθηκε:

«Θα μοιραζόμαστε μαζί σας τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες καθημερινά. Μπορείτε να μας εμπιστευτείτε ως πηγή αυτών των πληροφοριών.

Μπορείτε επίσης να εμπιστευτείτε τον γενικό διευθυντή υγείας και το υπουργείο Υγείας.

Για αυτές τις πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε ανά πάσα στιγμή για να αποσαφηνίσετε οποιαδήποτε φήμη μπορεί να ακούσετε covid19.govt.nz. Διαφορετικά, απορρίψτε οτιδήποτε άλλο.

Θα συνεχίσουμε να είμαστε η μοναδική πηγή αλήθειας. Θα παρέχουμε πληροφορίες ανά τακτά διαστήματα».

loading...