Πρέπει να συσταθεί μια νομική ομάδα , κατά των εμβολιασμένων , που κυκλοφορούν ως κινητές μπόμπες αναμεσά μας!

 

Οι ανεμβολιαστοι γιναν σακος του μποξ και για την κυβερνηση,αλλα και απο μεριδα ανεγκεφαλων εμβολιασμενων,σε σημειο να διωκοντε και νομικα,με προφυλακισεις κλπ!

Πρεπει να συσταθει μια νομικη ομαδα,κατα των εμβολιασμενων,που κυκλοφορουν ως κινητες μπομπες αναμεσα μας!

Αυτους τους μπολιασμενους,οχι των πρωτων ημερων,αλλα μετα το Φεβρουαριο Μαρτιο και εως τωρα,που πλεον ξεκαθαρα μιλουν ολοι οτι και τον ιο κολουν και τον μεταδιδουν!

Αρα η επιλογη τους να εμβολιασθουν ειναι μονο για την προσωπικη τους ασφαλεια και οχι για το γενικο καλο!

Και στην ουσια η επιλογη τους στο εμβολιο,εκβιαζει την δικη μου ελευθερη επιλογη να μην κανω οποιαδηποτε ιατρικη πραξη στο σωμα μου,υπο συνθηκες εκβιασμου και εκφοβισμου!

Δηλαδη οταν δουλευω διπλα σε εμβολιασμενους,κατ ουσιαν δουλευω διπλα σε ωρολογιακες βομβες,που δεν ακους το τικ-τακ,το οποιο θα σε προειδοποιουσε να μεινεις μακρια τους!

Ειναι πιθανον φορεις του ιου ασυμπτωματικοι,που μπορουν ομως να μεταδωσουν τον ιο σε ανεμβολιαστους!

Ενω ο ανεμβολιαστος αν κολησει τον ιο,πιθανον θα εχει συμπτωματα απο εμφανη,μετρια εως πολυ σοβαρα,αρα θα γινει αντιληπτος!

Και σε περιπτωση που θα κολησει καποιον εμβολιασμενο,αυτος θα περασει τον ιο πολυ ελαφρια εως και ασυπτωματικα!

Ειναι σαν καποιος να πεσει τυχαια-ατυχα πανω σε μια διακινηση ναρκωτικων στον Εβρο,τοτε οι δρομοι ειναι δυο,η’ θανατος, η’ γινεσαι και συ βαπορακι(οχι γιατι θες,απλα για να μη σε σκοτωσουν και μεινουν τα παιδια σου ορφανα)!

Οι ανεμβολιαστοι εκβιαζομαστε και ψυχαναγκαζομαστε απ τους εμβολιασμενους!

Και για ενα εμβολιο πειραματικο,με αδεια εκτακτων αναγκων και με αποτελεσματικοτητα πλεον με νεα στοιχεια απ το Ισραηλ για το PFIZER,που θελει και να παρασημοφορησει η ΠτΔικτακτοριας,στο 39%!

Αλλα και 99% να ειχε αποτελεσματικοτητα,παλι δε θα το εκανα γιατι δεν με πειθουν οτι,μαζι με την θεραπευτικη ουσια που εχει μεσα για να χτυπησει τον κορονοιο,δεν εχουν βαλει κι αλλες ουσιες ωστε να δουν πειραματικα,την ανοησια της αγελης!

Εσεις λοιπον οι ανεγκεφαλοι εμβολιασμενοι,τουμπεκιαστειτε λιγο και μην απειλειτε και εκβιαζετε,γιατι εσεις θα πρεπει να καθησετε στο σκαμνι και οχι ο Κυπριος γιατρος που πηγε να διαδηλωσει για τ αυτονοητα!

Και μη πειτε οτι οι ανεμβολιαστοι σας κολουν και εσας,γιατι ειδατε στο κρουαζιεροπλοιο,νομιζω,που ηταν ολοι εμβολιασμενοι και με τεστ πριν μπουν,το τι εγινε!

Ο εμβολιασμος δεν ειναι πανακια,αλλα πανβλακεια!!

Ο συγκεκριμενος εμβολιασμος παντα!

Εξαλλου τα βλεπετε και εσεις,σας ετοιμαζουν και τριτη δοση ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ!

Σας κοροιδευουν και μας κοροιδευουν!

Ειμαστε απ την ιδια πλευρα του καραβιου,στο καταστρωμα!

Τις καμπινες αλλοι τις εχουν και τις πληρωνουν με τα λεφτα μας και τις ζωες μας! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ! Εχθροι ειναι αυτα τα κοπροσκυλα,εχθρος σου δεν ειναι το ανεμβολιαστο παιδι σου!

Και εσεις τωρα πιτσιρικαδες των 16-17 που σας εκβιαζουν και σας δωροδοκουν με ψιχουλα ωστε να εμβολιαστειτε,σε 1-2 χρονια θα εχετε δικαιωμα ψηφου,τοτε ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!!

Μοιραζουν 150 αρια στη νεολαια,που το μονο μελλον που την αφηνουν να δει ως ελπιδα,ειναι η μεταναστευση!

Να φυγουν τα Ελληνακια,να μας φερουν τα λαθραιακια!! 

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΓΑΜΩ,ΞΥΠΝΗΣΤΕ!

Καπου το διαβασα,ΠΟΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ,ΑΠ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η’ ΘΑΝΑΤΟΣ!

Και οχι Ελευθερια Αρβανιτακη!

Που καποια ανεγκεφαλα δυποδα και ακουσα τελευταια και μια ξαδελφη μου,που ως τωρα ηταν κατα των εμβολιων,εμβολιαστηκε για να μπορει να παει στα μπουζουκια και στα νησια και να κανει ντακ φεις με τα τουμπανιασμενα χειλια της!! 

Γ.Ν

loading...