ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ…???

Διαβάζω σε ρεπορτάζ του  «the FAQ team»  ότι, ενώ η 18χρονη ΘΥΜΑ της κακοποίησης έμεινε για ώρες ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΗ, χωρίς να της επιτρέψουν να έχει επικοινωνία με τους συνηγόρους της, ο 39χρονος ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ αφού συνελήφθη, μπόρεσε να κάνει το τηλεφώνημά του, που όμως ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ του αλλά σε ΣΥΝΕΡΓΟ ο οποιος, ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ  και να ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ το LAPTOP, το οποίο σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η 18χρονη, τον χρησιμοποιούσε πάρα πολύ συχνά ο κατηγορούμενος…..

ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΚΑΙ ΖΕΧΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: 

1. Υπόθεση ΛΙΓΝΑΔΗ (Πέρασε πάνω από μήνας για να γίνει έρευνα στο σπίτι του και το laptop που κατάσχεσαν ήταν ολοκαίνουργιο…)

2. Υπόθεση ΦΟΥΡΘΙΩΤΗ (Δεν είχε φρουρά… αλλά τελικά είχε… συνελήφθη και του κάνουμε όλα τα χατήρια….)

3. Υπόθεση ΙΑΣΟΝΑ (Μπροστά στη Βουλή !!! με «32 εκατομμύρια» κάμερες, ακόμα δεν μάθαμε ποιος οδηγούσε το υπηρεσιακό αυτοκίνητο που σκότωσε το παιδί)

4. Υπόθεση ΚΑΡΑΪΒΑΖ ( Ουτε φωνή ούτε ακρόαση από εκείνη τη μέρα…)

5. Υπόθεση ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ( Περάσανε σαράντα μέρες για να μας πουν ότι… ήξεραν)

ΜΕΤΑ ΑΠΌ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, Ο ΧΡΥΣΧΟΧΟΪΔΗΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ  ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ…. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ  ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ (ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ….) ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥΣ, ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΥΠΕΡΚΟΜΨΟΙ ΓΟΝΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΗΣ ΕΛΙΤ…. ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΙΜΑΤΖ ΖΟΥΜΕ…….

**Πολύ σωστά  συμπλήρωσε σε σχόλιο ο κ.Τάκης Μπουκουβάλας

Το παραθέτω όπως ακριβώς το έγραψε.

“Σε ολα αυτά τα τραγικά να προσθέσω τον Βασίλη Μαγγο από τη Μαγνησία ο οποιος ξυλοκοπήθηκε ανηλεως από ΜΑΤ και ασφάλεια και 25 μέρες μετα πέθανε… Χθες συμπληρωθηκε ενας χρονος από τον θάνατό του και οι γονεις ακομη ψάχνουν να βρουν τους ενόχους…

Να θυμίσω την υποθεση του Γεωργιανου που βασανιζοταν επι 4 ημερες στη ΓΑΔΑ για να ομολογησει ενα έγκλημα που δεν είχε κάνει… Στα Γλυκά Νερά αναφέρομαι…

Η αστυνομία ειναι το οχημα αναβίωσης ενος παρακράτους, που νομιζαμε οτι ειχε θαφτεί για τα καλα στην προδικτατορικη περίοδο, ο Μητσοτακης ομως φροντιζει να το αναστήσει…”

Η Πραγματικότητα

loading...