ΦΑΙΔΩΝ ΒΟΒΟΛΗΣ. Ο επικεφαλής του κινήματος «Ελεύθεροι Ξανά» απαντά ηχηρότατα σε ψευδή δημοσιεύματα που τον αφορούν.Η παραπληροφόρηση είναι ένα από τα γνωστά συστημικά εργαλεία. Για την αποφυγή της συστημικής παραπληροφόρησης, ο κ. Βόβολης σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα αναφέρει ξεκάθαρα:

«Αγαπητή κυβέρνηση

Αγαπητά ΜΜΕ :

Προφανώς γνωρίζω καλύτερα το πόσο διαχρονικά ωφέλησαν τα όποια ιατρικά σκευάσματα την ανθρωπότητα.

Η Ιατρική στηρίχθηκε στην βοήθεια πολύ χρήσιμων εμβολίων για να ξεπεράσει νόσους δύσκολες και να αυξήσει το προσδόκιμο επιβίωσης του ανθρώπου.

ΑΡΑ: ένας ιατρός ΔΕΝ γίνεται να είναι αντιεμβολιαστής !

ΤΙ ΕΙΜΑΙ;

ΕΙΜΑΙ/ΕΙΜΑΣΤΕ :

ΚΑΤΑ :

-της όποιας ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

-του όποιου ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ των ανθρώπων σε οτιδήποτε

-του όποιου εκβιασμού και απειλής είτε σε εργασιακό χώρο είτε αλλού

-της όποιας μορφής ΒΙΑΣ από όπου κι αν προέρχεται και καταδυναστεύει ανθρώπους

ΑΓΑΠΩ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

ΔΕΝ ορκίστηκα σε ΚΑΜΙΑ ομάδα/σύλλογο ή κοινότητα τίποτα παρά ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ !

Τον γνωρίζετε;

Κε νυν πρωθυπουργέ:

Εσείς που βλέπετε πια να καταρρέει δημοκοπικά η κυβέρνησή σας, θέσατε τα χορηγούμενα υποχείριά σας να αρθρογραφούν εναντίον μου ,μιλώντας για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ και για το κίνημα που ιδρύσαμε!

ΝΑΙ

Για να αντιμετωπίσουμε τη λαίλαπα, αλλά ΟΧΙ ΜΟΝΟΘΕΜΑΤΙΚΑ στην ίωση αλλά

σε όλο το προωθούμενο πρόγραμμα ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ,

στα θέματα οικονομίας που μαστίζει τον κόσμο

στα εθνικά θέματα που παραχωρούνται τα πάντα

και σε μια πλειάδα θεμάτων που διαλύεται η χώρα μας, μαζέψαμε ΑΚΕΡΑΙΟΥΣ, φωτισμένους και ταλαντούχους ανθρώπους που ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ποτέ σχέση με ΚΟΜΜΑΤΑ, ώστε να σηκώσουν από την βαρεμάρα και την αηδία τον κόσμο που τόσα χρόνια κοιμίζετε και που σιχαίνεται το πολιτικό σύστημα !!!

Συγγνώμη λοιπόν που

ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΛΟ ΓΙΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ !

Αφήστε λοιπόν το παραμύθι των δήθεν ‘αντιεμβολιαστών’ ή αρνητών ή ό,τι άλλο!

Δεν πιάνει...»

Στοιχεία Επικοινωνίας:

www.eleutheroixana.gr

deltiatypou@eleutheroixana.gr

Εκπρόσωπος Τύπου: Μάντυ Σεβαστού (6907945155).

25 – 07 – 2021

Αθήνα, 14:30

"ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΞΑΝΑ" - ΦΑΙΔΩΝ ΒΟΒΟΛΗΣ. Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου για την μεγαλειώδη συγκέντρωση – γιορτή της Δημοκρατίας στην Ομόνοια το Σάββατο 24 Ιουλίου 2021.

Πάνω από 45.000 Έλληνες γιόρτασαν τη Δημοκρατία. Η ειρηνική πορεία διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε με σημείο εκκίνησης την Πλατεία Ομονοίας ήταν για μία ακόμη φορά μία ηχηρότατη απάντηση του Ελληνικού λαού στα σκληρά κυβερνητικά μέτρα που η νυν κυβέρνηση προσπαθεί να επιβάλλει. Η πορεία διαμαρτυρίας ξεκίνησε στις 19:00 από την Πλατεία Ομονοίας, έληξε στις 21:00 στην Πλατεία Συντάγματος και ήταν καθ’ όλα ειρηνική.

Την ίδια ώρα που στο Προεδρικό μέγαρο ελάμβαναν χώρα φιέστες και πραγματοποιούνταν βραβεύσεις στελεχών φαρμακοβιομηχανιών, η Ελλάδα πλημμυρίζοντας τους δρόμους της Αθήνας, αντιστέκεται ειρηνικά σε οποιαδήποτε υποχρεωτικότητα, εκβιασμό, εκφοβισμό.

Οι χιλιάδες Έλληνες που διαδήλωσαν για μία ακόμη φορά, δεν είναι ούτε «αρνητές» του κορονοιού, ούτε «αρνητές» της πανδημίας, ούτε «αρνητές» του ορθολογισμού και ασφαλώς ΔΕΝ είναι «αρνητές» των επιστημονικών δεδομένων, όπως κάποια χορηγούμενα τηλεοπτικά κανάλια μητσοτάκη ισχυρίζονται. Οι χιλιάδες Έλληνες ενώνονται απέναντι σε κάθε είδους φασισμό, καταδικάζοντας κάθε αποτυχημένη στρατηγική εκβιασμού, υποχρεωτικοτήτων, τρομοκρατίας και διχασμού.

Η Ελλάδα θα συνεχίσει να ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ…

Στοιχεία Επικοινωνίας:

www.eleutheroixana.gr

deltiatypou@eleutheroixana.gr

Εκπρόσωπος Τύπου: Μάντυ Σεβαστού (6907945155).


Δεν υπάρχουν σχόλια :