ΑΠΟ ΤΗΝ «ΓΚΕΣΤΑΠΟ»…. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΤΑ ΝΕΑ ΚΩΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ! ! !

ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ “ΨΥΧΑΚΗΔΕΣ” ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ….

Μόνο ως κωμικά μπορούν να περιγραφούν για ακόμη μια φορά τα μέτρα ΤΟΥ ΤΣΙΡΚΟΥ που ακόμα θέλει να λέγεται κυβέρνηση για τον κορωνοϊό και αυτά είναι τόσο μπερδεμένα, ώστε αν κάποιος θέλει να κάνει μια απλή βόλτα το βράδυ, θα πρέπει να έχει μαζί του λεπτομερή φυλλάδια που θα εκδοθούν από το Εθνικό Τυπογραφείο και που θα του εξηγούν, τι  μπορεί να κάνει και τι όχι….

Έτσι μέσα σε όλα τα παράλογα που συμβαίνουν στην Χώρα μας ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΕ «ΛΕΠΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΥΣ» το  υπουργείο Ανάπτυξης  αναγκάστηκε να δώσει «αποσαφηνίσεις» (υποτίθεται) σε τι θα ισχύει και τι όχι σε  εξωτερικούς χώρους και take away.

Σύμφωνα με αυτές θα  ισχύουν όλα όσα ίσχυαν και μέχρι σήμερα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα αποστάσεων να παραμένουν σε εφαρμογή.

Όποιος πολίτης το επιθυμεί, θα έχει την δυνατότητα να αγοράσει τον καφέ του και ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΕΙ ΚΑΘΗΜΕΝΟΣ ΣΕ ΣΚΑΜΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΡΘΙΟΣ και φυσικά ΕΑΝ ΣΗΚΩΘΕΙ ΑΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ. 

Βέβαια πρέπει ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΙΝ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ αυτός που παίζει τον ρόλο του υπουργού Ανάπτυξης στο θέατρο του παραλόγου που είναι γνωστό και σαν ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και όχι σαν κυβέρνηση των εμβολιασμένων, ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΚΑΜΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΘΙΣΜΑ αλλά μέχρι τότε ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ! ! ! 

Υ.Γ. ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΥΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΜΟΝΤΑΖ

 β. τεζαρης 

϶ϵλληνας όμηρος του καθεστώτος των Αθηνών ! ! !

loading...