Άντζυ Σαμίου: «Αγνοείτε τους θανάτους νέων ανθρώπων από παρενέργειες»


Άντζυ Σαμίου: Μια ημέρα μετά την ανακοίνωση του θανάτου της άτυχης 37χρονης μητέρας από την Φθιώτιδα, η ελληνική κοινωνία ξεσπά, ζητώντας απαντήσεις. Η 37χρονη γυναίκα είχε κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου της AstraZeneca και έχει προκαλέσει θρίλερ με τον θάνατό της. Ο σύζυγος της αναζητά τα αίτια του θανάτου της γυναίκας του, όμως βρίσκει αδιέξοδο στις απαντήσεις των γιατρών.


Με αφορμή τις αμφιβολίες των πολιτών αναφορικά με τις παρενέργειες του εμβολιασμού, η τραγουδίστρια Άντζυ Σαμίου εκφράζει την άποψή της. Ξεκαθαρίζει ότι όσοι «φοβούνται» να εμβολιαστούν δεν είναι απαραίτητα αρνητές της πανδημίας και των εμβολίων, αλλά ανησυχούν για τις διάφορες επιστημονικές απόψεις που έχουν διατυπωθεί έως τώρα.


«Ξέρετε κάτι; κάποιοι από εμάς δεν είμαστε γενικά αντιεμβολιαστές. Δεν είμαστε αρνητές της επιδημίας και αμφισβητίες του κορονοιού. Αλλά δεν επιτρέπουμε να δοκιμάζονται πάνω μας με κίνδυνο της ζωής μας τα προϊόντα των φαρμακευτικών! Όταν μάλιστα πολλοί επιστήμονες στον κόσμο έχουν μιλήσει για την επικινδυνότητα τους για τώρα και για το μέλλον. Κάνετε λοιπόν εσείς ότι θέλετε, αγνοείστε τους καθημερινούς θανάτους νέων ανθρώπων από τις παρενέργειες και αφήστε μας ήσυχους να αποφασίζουμε για τη ζωή μας. Εγώ προσωπικά τηρώ τις προφυλάξεις και την υγιεινή για τον εαυτό μου και τους άλλους!» αναφέρει στην ανάρτησή της.


Δεν υπάρχουν σχόλια :