Η ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΝΤΙΛΕΡΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ

 Αναπόφευκτα φανερώνοντας το επίπεδο της βιασύνης τους αλλά και της πίεσης που δέχονται, όσο ο καιρός περνά αναμένεται κάθε μέρα να μην ξέρουμε τι θα μας ξημερώσει. Μέσα σε ένα πλαίσιο διχασμού, απειλών, προνομίων και “πειθούς” οι ντίλερς από κάθε θεσμό περιφερόμενοι γύρω από ένα διαταγοδόχο υποτιθέμενο πρωθυπουργό μανιωδώς εξαπολύουν τα πυρά επιβολής του μεγάλου σχεδίου.

Αναρωτιέμαι όμως, τώρα που από τη μια δεν κρατούν ούτε τους τύπους σε ό,τι αφορά τις ολοκληρωτικές καταβολές τους, από την άλλη οι παρενέργειες των μπολιών όλο και γίνονται γνωστότερες, θα μπορέσουν να αποκλείσουν από τα πάντα ένα τόσο μεγάλο αριθμό ανθρώπων που πλέον βγήκε στο δρόμο δημιουργώντας ένα εκπληκτικό κλίμα σε όλη την Ελλάδα; Κάτι το οποίο ευελπιστούμε να έχει έμπρακτη συνέχεια τόσο στο να μην υπάρχει καμια συναίνεση σε αυτή τη μούρλα όσο και στις κατάλληλα στοχευμένες πράξεις αντίδρασης στα αντισυνταγματικά μέτρα.

Κοιτώντας τη μεγάλη εικόνα φυσικά δεν μας κάνει εντύπωση που τελικά αυτή η ανοσία αγέλης δεν αναμένεται να μας έβρει ποτέ. Και πώς θα μπορούσαν να κάνουν πίσω τώρα που περισσότερο από ποτέ δείχνουν πως το γενετικό υλικό μας, το DNA μας τους είναι τόσο σημαντικό. Το θηρίο λοιπόν μας δείχνει ξεκάθαρα τα δόντια του όμως και ο άνθρωπος που είναι προετοιμασμένος αντικρίζει για τα καλά πλέον τον αποκαλυμμένο εχθρό του και γνωρίζει με σιγουριά πως κάθε του πρόταση μας οδηγούσε πάντα σε μεγαλύτερη υποδούλωση. Διαπίστωση που αυτόματα θα οδηγήσει και στην αποπροσκόλληση όχι μόνο από τα δολώματα του αλλά και κάθε είδους μάταιες επιδιώξεις που θα ανοίξουν το χώρο να παει η προσοχή μας στα ουσιαστικότατα.

loading...