ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΑΚΑΛΥΠΤΗ Η ΠτΔ

Της Λέττας Καλαμαρά*

Η καταπάτηση του Συντάγματος από τον Πρωθυπουργό Μητσοτάκη με την απόφαση του υποχρεωτικού εμβολιασμού πολιτών υπό την απειλή απώλειας της εργασίας τους και των αποδοχών τους αποτελεί πολιτειακή εκτροπή που συμβαίνει με την ανοχή και τη σιωπή της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Ο διαχωρισμός των πολιτών ως προς την ελευθερία τους σε δύο κατηγορίες αρχικά με βάση την πελατειακή τους σχέση με τις εταιρείες Pfizer-Biontech, Moderna, Astrazeneca και J&J αποτελεί πολιτειακή εκτροπή που συμβαίνει με την ανοχή και σιωπή της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Η εμπλοκή των Σωμάτων Ασφαλείας, του Λιμενικού Σώματος σε ελέγχους σε πολίτες εντός ακτοπλοϊκών εταιρειών από σήμερα με Υπουργική Απόφαση και η αστυνόμευση του Κράτους αποτελεί πολιτειακή εκτροπή που συμβαίνει με την ανοχή και τη σιωπή της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν αποσκοπεί σε τείχος ανοσίας με εμβολιασμένους το 70% αλλά σε τείχος αντισυνταγματικότητας και υποταγής που θα μετατρέψει επίσημα την Ελλάδα σε αυταρχική δημοκρατία τύπου Ρωσίας, Βενεζουέλας, Τουρκίας και τελικά Κίνας.

Οι οπαδοί Μητσοτάκη υπερασπίζονται διώξεις και αποκλεισμούς έναντι των ανεμβολίαστων Ελλήνων θυμίζοντας τους αντίστοιχους των Ναζιστών του Γ’Ράιχ. Οι ομοιότητες είναι υπερβολικά πολλές για να ισχυρίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης ότι είναι Πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων.

Ο στόχος του είναι μέσα από τις διώξεις και τη χλεύη να στοχοποιήσει τους μη εμβολιασμένους Έλληνες, να τους απομονώσει, να τους καταδιώξει και να προχωρήσει στην εγκαθίδρυση μίας εικονικής δημοκρατίας όπου όποιος διαφωνεί με το καθεστώς δεν θα υπάρχει.

Τελικός στόχος ο εμβολιασμός των παιδιών ως πιστοποιητικό υποταγής των γονέων στο αντισυνταγματικό καθεστώς. Τα παιδιά θυσία στην ιδεολογία του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Βαθέος Κράτους που σε συνεργασία με το Διεθνές Οργανωμένο Έγκλημα ελέγχει πολιτικούς, κρατικούς υπαλλήλους, ιδιωτική επιχειρηματικότητα και κυριαρχεί στην Ελλάδα.

Ένα είναι σίγουρο στη συνείδηση του λαού, το βρώμικο Μαξίμου που καταδίκασε και παρέπεμψε σε Ειδικό Δικαστήριο με στοιχεία και με την ψήφο Νέας Δημοκρατίας και ΚΙΝΑΛ, δεν καθάρισε την 7η Ιουλίου 2019, όπως έδωσαν λαϊκή εντολή οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας. Απλά άλλαξε χέρια για να συνεχίσει να κυβερνά το σκοτάδι στην Ελλάδα με τις ίδιες μεθόδους και να φέρει εις πέρας τη διάλυση της Ελλάδας πριν από το 2023.

Εις μάτην…

Η Εξοχοτάτη Πρόεδρος της Δημοκρατίας και πρώην δικαστικός κα Σακελλαροπούλου οφείλει να μιλήσει για την καταπάτηση του Συντάγματος με την επιβολή του υποχρεωτικού εμβολιασμού αλλιώς να παραιτηθεί προς την υπεράσπισή του.

loading...