Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι

 

Ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ μας έχει συνηθίσει τον τελευταίο χρόνο να ”διψάει η αυλή του για νερό (το ποίμνιο) και αυτός αλλού ποτίζει!” 

Κάποτε έβγαινε στα κανάλια ως Λέων ωρυόμενος κατά της μασονίας και του Σιωνισμού και τώρα βγαίνει στα νεοταξίτικα κανάλια σαν δαρμένο γατάκι και υποστηρίζει το εμβόλιο των νεοταξιτών, προδρόμων του Αντιχρίστου.
Κάποιος να πει του σεβασμιότατου ότι δεν μας πείθει πλέον, καλύτερα να σταματήσει να βγαίνει στα βοθροκάναλα και να παίζει θέατρο, αυτό που του υπαγορεύουν τα αφεντικά του, γιατί αφενός γίνεται ρεζίλι, αφετέρου ξεφτιλίζει την Αρχιεροσύνη.
Και επιπλέον κάποιος να πει του σεβασμιότατου ότι η διαδήλωση στις πόλεις όπου έγινε, δεν ήταν υπέρ του κορονοϊού, αλλά κατά της αντισυνταγματικής υποχρεωτικότητας του εμβολίου και κατά της δικτατορίας των Χριστομάχων πολιτικών που καταργούν με το έτσι θέλω την ελευθερία και το αυτεξούσιο του ανθρώπου. Αυτές τις δωρεές που μας χάρισε ο Θεός.
Όσο για τον μητροπολίτη Δωδώνης Χρυσόστομο, μία από τα ίδια
https://www.ertnews.gr/roi-idiseon/mitropolitis-dodonis-chrysostomos-sto-proto-tragikes-kai-aparadektes-oi-eikones-echthes-stis-sygkentroseis-audio/
loading...