Η πρώτη οργανωμένη νομική κίνηση κατά των υποχρ. εμβολιασμών; «Αντάρτικο» υγειονομικών στο Βόλο

 Συντονισμένη προσφυγή κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών στον κλάδο τους αναμένεται να κάνουν αρκετοί υγειονομικοί από το νοσοκομείο του Βόλου.

Όπως αποκαλύπτει η τοπική εφημερίδα “Ταχυδρόμος”, νοσηλευτές, γιατροί αλλά και προσωπικών εργολάβων που απασχολείται στο νοσοκομείο της θεσσαλικής πόλης ετοιμάζουν μπαράζ προσφυγών μέσω δικηγορικού γραφείου των Αθηνών.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με τις ανακοινώσεις Υπουργών προ ημερών, ο εμβολιασμός ΟΛΩΝ των υγειονομικών σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα θα καταστεί ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ από την 1η Σεπτεμβρίου.

Το επόμενο διάστημα μάλιστα αναμένεται να βγει και η σχετική νομοθετική ρύθμιση που θα εξηγεί επακριβώς τις κυρώσεις στους ανεμβολίαστους.

Υπολογίζεται ότι τουλάχιστον 50 υγειονομικοί όλων των κατηγοριών δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν και θα είναι αυτοί που θα αποτελέσουν πιθανότατα την πρώτη καταγεγγραμμένη πανελλαδικά νομική κίνηση κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών.

Σύμφωνα πάντα με την τοπική εφημερίδα οι ανεμβολίστοι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο του Βόλου είναι πολύ περισσότεροι και περιλαμβάνουν γιατρούς από 23 ειδικότητες.

Η Διοίκηση του νοσοκομείου, εμφανώς «μουδιασμένη» από τις εξελίξεις, αναμένει την τροπή που θα πάρουν τα πράγματα κυρίως από την 1η Σεπτεμβρίου.

loading...