Μετά τα δήθεν προνόμια ΕΡΧΕΤΑΙ η πλήρης υποταγή με την Κάρτα του Πολίτη – Ηλεκτρονική ΤαυτότηταΩς πρώτη άποψη θα μπορούσε κάποιος να προβληματιστεί και να αντιδράσει λέγοντας: Είναι όμως ένα θέμα κρατικό; Η ηλεκτρονική κάρτα θα δημιουργηθεί για την διευκόλυνση του πολίτη; Έχει όμως αποδειχθεί ότι η κωδικοποίηση περιέχει τον αριθμό 666. Όπως και στο QR που ακούμε πλέον συνέχεια. Η τεχνολογία είναι εξυπηρετική και μπορεί να βοηθήσει σε πολλές από τις δραστηριότητες μας, επαγγελματικές και μη. Όμως εμείς την θέλουμε για να μας εξυπηρετεί κι όχι για να μας χρησιμοποιεί και να μας σκλαβώνει, όπως σήμερα που με την ψηφιοποιήση των πάντων, με πρόσχημα το παγκόσμιο καλό, τείνουν να μας διαχωρίσουν και να μας κλείσουν όλους στο τέλος σε μια ηλεκτρονική φυλακή, ονομάζοντάς την «ελευθερία».

Τι συμβολίζει όμως αυτός ο αριθμός; Το πρώτο νούμερο συμβολίζει σύμφωνα με τον άγιο Ανδρέα Καισαρείας την παράλογη επιθυμία, δηλαδή την αχαλίνωτη εξάπλωση της ακολασίας και παντός σαρκικού πάθους. Το δεύτερο νούμερο συμβολίζει την ασυγκράτητη οργή, δηλαδή την έξαψη των εγκλημάτων. Το τρίτο νούμερο συμβολίζει άλλα αποκαλυπτικά πάθη, όπως την παράλογη φαντασία με την οποία θα εξαπατάται ο άνθρωπος στις μέρες μας. Οι άνθρωποι δεν θα μπορούν να ζήσουν πλέον χωρίς την αυταπάτη του λογικού διότι με αυτόν τον τρόπο ο διάβολος εισχωρεί ευκολότερα στην καρδιά του ανθρώπου.

Ο Αγ. Παΐσιος εξέθεσε τις απόψεις του στο γνωστό του κείμενο «Σημεία των καιρών» αλλά και σε κηρύγματα του. Βασιζόμενος στην Αγία Γραφή και τα λόγια του Ευαγγελιστού Ιωάννη που έλεγε: «Αποκ. 13,16      Παρασύρει δε και πείθει όλους, τους μικρούς και τους μεγάλους, τους πλουσίους και τους πτωχούς, τους ελευθέρους και τους δούλους, να προσκυνήσουν το είδωλον και να υποταχθούν στο θηρίον και να τους δώσουν ανεξάλειπτον χαραγμένην σφραγίδα στο δέξι των χέρι και εις τα μέτωπά των, όπως γίνεται με τους δούλους.Αποκ. 13,17     καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ.

Ο Αγ. Παΐσιος με απλά λόγια αναφέρει: « Θα σας δίνουν κάρτες για να σας συνηθίσουν μ’ αυτές. Κι όταν κάποτε όλα τα συγκεντρώσουμε σε μια κάρτα (ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κλπ. ) τότε αυτό θα είναι ο αρραβώνας με το θηρίο να μην το πάρετε». Όπως τώρα σκέφτονται να τα συγκεντρώσουν στην κάρτα του πολίτη που θα είναι το προοίμιο του σφραγίσματος του Αντίχριστου. Κάποτε μάλιστα τον ρώτησαν γιατί αντιδρά αφού ο αριθμός 666 υπήρχε και στο πεντοχίλιαρο. Εκείνος απάντησε:«Το πεντοχίλιαρο είναι νόμισμα- και η λίρα της Αγγλίας έχει επάνω την Βικτώρια- αυτό δεν με πειράζει. «Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι». Εδώ όμως είναι η ταυτότητά μου, είναι κάτι προσωπικό , δεν είναι νόμισμα. Ταυτότητα σημαίνει ότι και η λέξη, ταυτίζεται δηλαδή κανείς με αυτά που δηλώνει. Βάζουν το διάβολο και υπογράφω ότι τον αποδέχομαι».

Συνεχίζει λέγοντας ότι μέσα από τους δορυφόρους μπορούν να εντοπίσουν 30 πόντους ψάρι έτσι και με τον άνθρωπο έχοντας όλα τα στοιχεία του θα μπορούν να ξέρουν που βρίσκεται. Πίσω λοιπόν από το τέλειο σύστημα «εξυπηρετήσεως», μέσω των κομπιούτερ,  κρύβεται η παγκόσμια δικτατορία, η σκλαβιά του Αντίχριστου ή πολιτική σκλαβιά για όσους βλέπουν το θέμα μόνο από πολιτική πλευρά του.  Συμβαίνει; Ή δεν συμβαίνει;;

Με απλά λόγια αναφέρεται στην άρνηση του για τις ηλεκτρονικές ταυτότητες, ««…Ἡ ἀκαθαρσία, δέν δέχεται ἁγιασμό.» 

Οι νέες ταυτότητες αντιμετωπίζουν τον άνθρωπο ως ένα αντικείμενο δεδομένων και όχι τον άνθρωπο ως εικόνα του Θεού. Ούτε σέβεται την ανθρώπινη υπόστασή του. Προσεξτε απλα το πιστοποιητικο εμβολιασμου και barcode, θα σας σκανάρουν σαν τα τρόφιμα….. απαλ θα ειστε για αυτους ένα κομμάτι κρέας… . 

Οι απόψεις του κόσμου διίστανται, άλλοι άνθρωποι πανικοβάλλονται, άλλοι αδιαφορούν και άλλοι αγωνιούν.. Ωστόσο δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τις βιντεοταινίες που προβάλλονταν στην ΚΝΕ την δεκαετία του 1980  από την ΕΣΣΔ σχετικά με το τσιπάκι στους εργαζομένους ώστε ο καπιταλισμός να τους ελέγχει σε όλα τα επίπεδα της ζωής τους. Φυσικά οι νεοφιλελεύθεροι ηγέτες πλέον της Αριστεράς συμμάχησαν με τους ντόπιους καπιταλιστές και  σιωπούν.

Όλοι πήραμε μια γεύση στην δυσάρεστη περίοδο που βρισκόμαστε, τι σημαίνει ψηφιοποίηση των πάντων και υπό τέτοιες προϋποθέσεις. Από δέσμευση και παρακολούθηση της ιδιοτηκότητας μας ((βλέπε sms, υπόδειξη προσωπικών μας στοιχείων για να κινούμαστε κτλ.) μέχρι και ανεργία.

Ιδιαίτερα αυτόν τον καιρό της προετοιμασίας, αλλά μια της παρουσίας του Αντιχρίστου, το Άγιο Πνεύμα απαιτεί από μας που θα δηλώσουμε ότι αγαπούμε κι ασχολούμαστε με τον Θεό ν ανοίξουμε την καρδιά μας και να επιδιώξουμε μια  ψυχολογική σταθερότητα' και σαν καρπός της πνευματικής μας προσπάθειας θα’ ναι η ειρήνη, η ηρεμία, η γλυκύτητα και η χαρά.

Η καινούργια  μορφή άσκησης θα είναι το να μην απομακρυνόμαστε απ’ τους ανθρώπους, να μην κατακλυζόμαστε απ’ την πληροφόρηση της τηλεόρασης και να ξεπερνάμε την ανασφάλεια και τις φοβίες  που  δημιουργεί η εποχή μας. Όλοι οι άνθρωποι τείνουν να κλειστούν στον εαυτό τους και ν’ απομονωθούν στα σπίτια τους, άσχετα αν την ίδια ώρα λαχταρούν μια ανθρώπινη καρδιά πλάι τους. Αυτή η καρδιά θα πρέπει να είμαστε εμείς, που με τον χτύπο της και  την θερμότητά της θα πείθει τους ανθρώπους να εγκαταλείπουν την μοναξιά τους, τις φοβίες τους, και ζητούν γιατρειά για την τραυματισμένη τους ύπαρξη.Εμείς κάνουμε μια προσπάθεια αφύπνισης. Εσείς ενημερωθείτε και βοηθήστε με την διάδοση.

 ΕΛΛΗΝΕΣ YOUTUBERS 

Δεν υπάρχουν σχόλια :