ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ… Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ! ! !

ΟΙ “ΑΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟΙ” ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΛΙΑΣΟΥΝ ΒΡΕΦΗ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ….. 

Από το πρωί που ο πλήρως εμβολιασμένος  Άδωνις είναι σε καραντίνα με πυρετό και θετικό το τεστ του κορωνοϊού, ο ΛΑΟΠΡΟΒΛΗΤΟΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ δια στόματος των διαφόρων διορισμένων “ΑΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΩΝ” ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΩΝ που έχουν πιάσει στασίδι στα studios των ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΩΝ Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης, εξακολουθεί την επιχείρηση τρομοκρατίας και εκβιασμού του Ελληνικού Λαού λέγοντας συνεχώς πως η Αμερική ήδη ξεκινάει τους εμβολιασμούς παιδιών κατά του κορωνοϊού, ακόμα και αν δεν κινδυνεύουν. 

Και επειδή οι διάφορες Pfizer εμφανίζονται τον τελευταίο καιρό περίεργα ανυπόμονες για να ξεκινήσουν να εμβολιάζουν τα παιδιά στην Ευρώπη και κατ’ επέκταση και στην Ελλάδα.

Και για να προετοιμάσει το έδαφος σε συνέντευξη της και η καθηγήτρια Επιδημιολογίας στο ΕΚΠΑ, Αθηνά Λινού, η οποία ουσιαστικά ανακοίνωσε πως από Σεπτέμβριο-Οκτώβριο θα ξεκινήσουν και στη χώρα μας οι εμβολιασμοί των παιδιών κατά του κορωνοϊού.  

Μάλιστα μίλησε και για έρευνες σε μωρά παιδιά.

Αρχικά, χαρακτήρισε θετικό το άνοιγμα της εστίασης, και όπως είπε αν αυτό «συνδυαστεί με τεστ αξιόπιστα στους εργαζόμενους δεν θα υπάρχει πρόβλημα».

Δήλωσε πως είναι σκεπτική ως προς το άνοιγμα των δημοτικών σχολείων, καθώς όπως είπε θέλει προσοχή από γονείς και εκπαιδευτικούς και τόνισε καλό θα ήταν οι εκπαιδευτικοί να χρησιμοποιήσουν τον υπαίθριο χώρο για να αποφεύγεται ο συνωστισμός μέσα στις τάξεις.

«Ο εμβολιασμός είναι ο κύριος τρόπος με τον οποίο θα καταπολεμήσουμε την νόσο», υπογράμμισε στην συνέχεια, χαρακτηρίζοντας σημαντικό το γεγονός ότι είναι σε εξέλιξη οι έρευνες για τα εμβόλια σε παιδιά, ακόμα και σε εκείνα των έξι μηνών, και όπως είπε «στην Αμερική άρχισαν να εμβολιάζονται και τα παιδιά».

«Στην Ελλάδα που έχουμε συνωστισμό στα σχολεία, ο εμβολιασμός των παιδιών πρέπει να μας απασχολήσει. 

Νομίζω πως το βλέπω να συμβαίνει από Σεπτέμβριο, Οκτώβριο. 

Θα πρέπει να συμβεί, αφού ήδη στην Αμερική υπόσχονται πως, όταν ανοίξουν τα σχολεία, τα παιδιά θα είναι εμβολιασμένα. 

Οι εμβολιασμοί θα αφορούν και παιδιά κάτω των 12 ετών. 

Υπάρχουν έρευνες και για μωρά 6 μηνών και πάνω, ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ».

Υ.Γ. ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΥΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΜΟΝΤΑΖ

β. τεζαρης 

϶ϵλληνας όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ

loading...