Να απαντήσουν τώρα οι «ειδικοί» αν ισχύουν όλα αυτά!!! Νέος «κεραυνός» για τα εμβόλια

Κίνδυνος ακόμα και για Πάρκινσον;;;

Ο ανοσολόγος J. Bart Classen, επιστήμονας των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας (NIH) στις ΗΠΑ και ιδιοκτήτης της Classen Immunotherapies, εταιρείας βιοτεχνολογίας του Μέριλαντ, δημοσίευσε ένα έγγραφο τον Φεβρουάριο που περιγράφει τις πιθανότητες ανάπτυξης ασθενειών μετά από εμβόλιο για τον κορωνοϊό, ασθένειες όπως νόσος Alzheimer, Parkinson, Πλάγια Μυατροφική Σκλήρυνση (ALS), ατροφία πολλαπλών συστημάτων (MSA) και άλλες. Χαρακτηριστικό γνώρισμα αυτών των νευροεκφυλιστικών ασθενειών είναι ο σχηματισμός και ομαδοποίηση των λανθασμένων πρωτεϊνών στο νευρικό σύστημα.

Τα συμπεράσματα του Classen τον Φεβρουάριο βασίστηκαν στην ανάλυση του RNA από το εμβόλιο Pfizer .

Τώρα, ο Classen δημοσίευσε ένα δεύτερο έγγραφο σχετικά με τους κινδύνους της νόσου prion που βασίζεται σε πραγματικά δεδομένα ανεπιθύμητων ενεργειών από το Ηνωμένο Βασίλειο μετά τον εμβολιασμό με τα εμβόλια AstraZeneca ή Pfizer.

Αυτά τα δεδομένα δείχνουν, σύμφωνα πάντα με την εν λόγω έρευνα, ότι ο κίνδυνος νευροεκφυλιστικών ανεπιθύμητων παρενεργειών είναι ορατός. Στην πραγματικότητα, όπως ισχυρίζεται το έγγραφο, το εμβόλιο AstraZeneca παράγει ήδη ένα ασφαλές δείγμα για την νόσο του Πάρκινσον, ενώ και το εμβόλιο Pfizer δεν δείχνει να βρίσκεται πιο πίσω.

Η ανάλυση του Classen επικεντρώνεται σε δεδομένα περίπου έξι μηνών (έως τα μέσα Ιουνίου 2021) για δύο από τα πειραματικά εμβόλια COVID που έχουν εγκριθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο και προσφέρονται και στην Ελλάδα – το εμβόλιο Oxford-AstraZeneca που αναπτύσσει γενετικά τροποποιημένους αδενοϊούς και το εμβόλιο Pfizer-BioNTech που βασίζεται στα λιπίδια -καψυλιωμένο συνθετικό mRNA. (Λόγω ανεπαρκών δεδομένων, ο Classen δεν μπόρεσε να συμπεριλάβει το εμβόλιο Moderna του Bill Gates)

Αν και τα δύο εμβόλια στοχεύουν στην τόνωση της παραγωγής πρωτεΐνης ακίδων κορωνοϊού και σχετικών αντισωμάτων εντός του δέκτη, τα δύο σκευάσματα είναι «αρκετά διαφορετικά στην σύνθεσή τους», σύμφωνα με τον Classen!!!

Αυτό μπορεί, αναφέρει ο ίδιος, να το εξηγήσει καλύτερα το πρώτο εύρημα που προέκυψε από τον έλεγχο των δεδομένων ανεπιθύμητων ενεργειών: Μέχρι στιγμής, το Ηνωμένο Βασίλειο έχει καταγράψει 3,55 φορές περισσότερες ανεπιθύμητες παρενέργειες μετά το εμβόλιο AstraZeneca σε σύγκριση με το εμβόλιο Pfizer (745.965 έναντι 210.168).

Αυτό το γενικό μοτίβο ισχύει και για τις «Νευρικές Διαταραχές», με 4,14 φορές περισσότερες αντιδράσεις να αναφέρονται μετά την λήψη AstraZeneca σε σύγκριση με την λήψη Pfizer. Στην κατηγορία «Νευρικές διαταραχές», οι αντιδράσεις της νόσου του Πάρκινσον εμφανίζουν μια «εξαιρετικά σημαντική και συγκεκριμένη αύξηση… στις αναφορές μετά το εμβόλιο AstraZeneca σε σύγκριση με τις αναφορές μετά το εμβόλιο Pfizer».

Τα στατιστικά σημαντικά ευρήματα περιλαμβάνουν:

185 περιπτώσεις ανέφεραν τις αντιδράσεις του Πάρκινσον μετά τον εμβολιασμό AstraZeneca έναντι 20 μετά τον εμβολιασμό Pfizer (κυρίως εντοπίστηκαν μέσω ενός συγκεκριμένου συμπτώματος που ονομάζεται «Freezing Phenomenon»)
9.288 έναντι 937 περιπτώσεων παγώματος, τρέμουλου και διαταραχής ύπνου (άλλο πιθανό σύμπτωμα Πάρκινσον) μετά από AstraZeneca και Pfizer, αντίστοιχα
58 έναντι 4 περιπτώσεων διαταραχών του ύπνου (χαρακτηριστικό σύμπτωμα πραιονικής νόσου που ονομάζεται «θανατηφόρα οικογενειακή αϋπνία»)

Περιγράφοντας αυτά τα ευρήματα ως «ξεκάθαρο σημάδι μιας συγκεκριμένης νόσου πραίον, την νόσο του Πάρκινσον», ο Classen σημειώνει ότι τα ευρήματα είναι βιολογικώς εύλογα, επειδή συμφωνούν με όσα είναι γνωστά για την παθογόνο ακίδα του κορωνοϊού.

Επιπλέον, τα ξεκάθαρα συμπτώματα παγώματος, τρόμου και διαταραχών ύπνου είναι ενδείξεις για αυτή την ασθένεια.

Συνήθως, οι επιστήμονες πιστεύουν ότι χρειάζονται χρόνια (ή και δεκαετίες) για την ανώμαλη αναδίπλωση ορισμένων πρωτεϊνών για την παραγωγή νόσου πριόν. Πώς, λοιπόν, θα μπορούσε ο Classen να εντοπίσει ένα «σαφές δείγμα» για την νόσο του Πάρκινσον λίγους μήνες μετά την έναρξη των εμβολίων;

Ο ίδιος ισχυρίζεται –και καλό θα είναι να μας πουν ειδικοί επιστήμονες αν όλα αυτά ισχύουν- πως τα εμβόλια COVID θα μπορούσαν να επιταχύνουν την εξέλιξη της νόσου σε άτομα που είτε έχουν ήδη υποκλινική νόσο prion ή έχουν ήπια νόσο prion που δεν έχει διαγνωστεί σωστά.

Επιπλέον, υπάρχουν ενδείξεις που δείχνουν ότι η πρωτεΐνη ακίδων εμβολίου μπορεί να προκαλέσει εσφαλμένη αναδίπλωση βασικών πρωτεϊνών δέσμευσης RNA / DNA που ονομάζονται TDP-43 και FUS, προκαλώντας μια τοξική «αλυσιδωτή αντίδραση».

Η πρωτεΐνη ακίδων εμβολίου μπορεί επίσης, σύμφωνα με τον ίδιο, να γίνει η αιτία, ώστε πρωτεΐνες «συμπεριλαμβανομένων [φυσιολογικών] πριόντων που βρίσκονται ήδη στα κύτταρα» να σχηματίσουν μη φυσιολογικές συστάδες (που ονομάζονται σώματα Lewy ) που μπορούν να οδηγήσουν σε «σχετικά γρήγορο κυτταρικό θάνατο». Η έρευνα έχει δείξει την ανάπτυξη σωμάτων Lewy σε πιθήκους που εκτίθενται σε SARS-CoV-2. Συγκεκριμένα, τα σώματα Lewy «προκαλούν μερικά ή όλα τα κινητικά συμπτώματα της νόσου του Πάρκινσον».

Σύμφωνα με τον Classen, oι περισσότερες αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών εμβολίου αφορούν οξεία επεισόδια, αλλά υπάρχουν και ανεπιθύμητες ενέργειες που εμφανίζονται «χρόνια ή δεκαετίες μετά την χορήγηση ενός φαρμάκου».

loading...