Για λίγους και εκλεκτούς… Η ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ Η ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ.

 Κυριακή Γ’ του Ματθαίου η σημερινή ημέρα, σεβαστοί πατέρες και αγαπητοί μας αδελφοί και η αγία μας Εκκλησία προβάλλει μία περικοπή από την επί του Όρους ομιλία του Χριστού μας, που αναλύει τα αιτήματα της Κυριακής προσευχής και τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για το ξεκίνημα του καλού πνευματικού αγώνα της σωτηρίας μας. Επίσης αυτήν την ημέρα, 11 Ιουλίου, γιορτάζουμε ένα μεγάλο θαύμα της αγίας μεγαλομάρτυρος και πανευφήμου Ευφημίας, με το οποίο στερεώθηκε η Ορθοδοξία και καταισχύνθηκαν οι αιρετικοί Μονοφυσίτες. Ας προσπαθήσουμε όμως με τη σειρά να δούμε και να αντλήσουμε διδάγματα πρακτικά για τις αποκαλυπτικές και αντίχριστες μέρες μας, από τις Ευαγγελικές και Πατερικές ερμηνείες που τόσο πλούσια μας προσφέρονται μέσα στους κόλπους της πάντοτε διωκομένης μα και αεί νικώσης τον κόσμον μαρτυρικής μας Ορθόδοξης Εκκλησίας του Χριστού. 

Α. ΤΟ ΝΕΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΤΟΥ ΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ. 

“῾Ο λύχνος τοῦ σώματός ἐστιν ὁ ὀφθαλμός· ἐάν οὖν ὁ ὀφθαλμός σου ἁπλοῦς ᾖ, ὅλον τό σῶμά σου φωτεινόν ἔσται· ἐάν δέ ὁ ὀφθαλμός σου πονηρός ᾖ, ὅλον τό σῶμά σου σκοτεινόν ἔσται. Εἰ οὖν τό φῶς τό ἐν σοί σκότος ἐστί, τό σκότος πόσον;” μας είπε ο Χριστός. (Ματθ.6,22-23) 

Το μάτι μας, ο οφθαλμός, χαρακτηρίζεται από τον Κύριο απλός ή πονηρός, αντί να λέγεται υγιής ή ασθενικός. Απ’ αυτό το νόημα συμπεραίνουμε ότι εδώ ο Χριστός αναφέρεται στόν πνευματικό οφθαλμό, στα μάτια δηλ. της ψυχής. Τα μάτια αυτά είναι η πίστη, η διάθεση, η καλή προαίρεση. Όταν λοιπόν η πνευματική μας όραση υγιαίνει, η ψυχή μας δηλ. και η πίστη είναι καθαρές, απλές και δεν βουλιάζουν σε αμφιβολίες, κακίες και πάθη αμαρτωλά, τότε όλη μας η ζωή και τα έργα θα είναι κατευθυνόμενα από το φως του Χριστού. Όταν όμως ο νους, η πίστη και η καρδιά μας σκοτισθούν από την κακία, την πονηρία και την ασέβεια, τότε μαθηματικά ολόκληρη η πορεία μας οδηγείται στο σκοτάδι και την απώλεια. Ας προσέχουμε αδελφοί, όπως την υγεία των ματιών μας, να μην πληγώσουμε κάποιο μέρος της ψυχής με αμετανόητες αμαρτίες, να μην παρεκκλίνουμε ούτε στο ελάχιστο από την παραδεδομένη μας Πίστη των Πατέρων προς την αίρεση, ώστε η προσωπικότητά μας να μένει πάντοτε φωτεινή και καθαρή εν Χριστώ. 

Η αμαρτία, η δυσσέβεια και κάθε διαστροφή, ενεργεί στον νου, όπως ο καπνός στα μάτια. Τον σκοτίζει και τον τυφλώνει. Αν λοιπόν ο νους μας πλανηθεί από την κοσμικότητα και την διαφθορά, από την πλάνη και την απιστία, τότε πόσο τρομερή δεν θα είναι η κατάπτωση και της σάρκας στο σκοτάδι της αποστασίας; Για να εμπιστευτούμε λοιπόν τη ζωή μας όλη στον Χριστό, είναι απαραίτητη η καθαρότητα του νού και η ακεραιότητα της Πίστης μας, ώστε να αξιολογούμε και να διακρίνουμε σωστά τον αληθινό από τον κάλπικο θησαυρό της ψυχής. 

Έφτασαν, αδελφοί απότομα, τα έσχατα των εσχάτων αποκαλυπτικά χρόνια του μαρτυρίου για τον Χριστό. Δίχως πια αμφιβολία διενεργείται δια του εκβιαστικού εμβολιασμού επίσημα το αρνησίχριστο χάραγμα- σφράγισμα των “πιστών” με τον δυσώνυμο αριθμό του Θηρίου στις ψυχές και τα σώματα των χλιαρών και αδιάφορων Χριστιανών της επιφάνειας. Οι δήθεν πιο πνευματικοί μιλάνε για προετοιμασία του χαράγματος οδηγώντας όμως έτσι στην απώλεια χιλιάδες αμφίβολες ψυχές να σφραγιστούν, αντί να φωνάζουν με πόνο και αυστηρότητα για την δυσεπίστροφη πτώση και άρνηση του Χριστού! 

Οι ανόητοι υποτακτικοί των Μασόνων Αρχιερέων, λοιδωρούν τους αρνητές των ειδώλων πιστούς ή σε μια πιο πονηρή έκδοση, προσπαθούν να δημιουργήσουν την νέα, αλλοιωμένη Εκκλησία του Αντιχρίστου με μια ενότητα ψεύδους, βάζοντας ως ισότιμα μέλη της απ’ τη μια βλάσφημους φιμωτροφόρους, αιρετικούς Οικουμενιστές, εμβολιασμένους πεπτωκότες και απ’ την άλλη τους αγνούς, αφίμωτους και ασφράγιστους Ορθοδόξους και μιαίνουν έτσι ανεπανόρθωτα ναούς και ιερά μυστήρια της Εκκλησίας. 

Αδελφοί, μην παίζουμε με τη σωτηρία μας και μη διαστρέφουμε τις αυστηρές προειδοποιήσεις των Αγίων μας, μην προσπερνάμε με ένοχη μετριοπάθεια τα σημεία των καιρών. Ο ενεργούμενος σατανικός εμβολιασμός είναι σφράγισμα του Αντιχρίστου που δεν μπορεί να βγει από μέσα μας! Έχουμε για πρώτη φορά στην ιστορία την αρχή του μέσα σε περιβάλλον οικονομικού και κοινωνικού αποκλεισμού, όπως ακριβώς περιγράφεται στο 13ο κεφάλαιο της Αποκαλύψεως. Και για να μη νομίζουν μερικοί επιπόλαιοι ότι δεν υπάρχει χάραγμα στο μέτωπο και στο δεξί χέρι, ας μελετήσουν τις ερμηνείες των Πατέρων μας και ας μην είναι τόσο λοίδωροι προς την αλήθεια, γιατί κολάζουν άλλους και κολάζονται! Ο ίδιος ο σατανάς, φίλε μου, μπαίνει μέσα σου, σου σφραγίζει τον νου, τον σκοτίζει, και σφραγίζει και τις πράξεις σου, αυτό σημαίνει το δεξί χέρι. Αφήστε που το δηλητήριο του εμβολίου διαχέεται σε όλα τα μέλη! Ο κάθε αριθμός εξάλλου, όπως και η κάθε λέξη στην Αγία Γραφή έχει μεγάλη και κρυμμένη σημασία. Ας ακούσουμε λίγο πως κλείνει ένα λόγο του ο σύγχρονος όσιος γέροντας της Ρουμανίας π. Ηλίας Κλεόπα: “Αυτοί που θα απομακρυνθούν από την αληθινή στον Χριστό Πίστη θα λάβουν στο μέτωπο και στα χέρια των, δηλ. στο νου, στη θέληση, στη σκέψη και στα έργα των, το σημείο των τριών ομοίων αριθμών, το 666, δηλ. τα πάθη που συμβολίζονται με αυτά. Θα αιχμαλωτιστούν και στα τρία μέρη της ψυχής από το σατανά, στο νου, στη θέληση και την καρδιά. Αυτοί οι άνθρωποι δεν θα κάνουν με το χέρι των και την καρδιά των το σημείο της νίκης και σωτηρίας, τον Τίμιο Σταυρό, ενώ οι καλοί χριστιανοί θα τιμούν τον Τίμιο Σταυρό, θα διώκωνται και θα μισούνται από όλα τα έθνη χάρη του Ονόματος του Χριστού. Αλλά «ο υπομείνας εις τέλος ούτος σωθήσεται (Πνευματικοί διάλογοι, Εκδόσεις Ορθόδοξος Κυψέλη 131-132,1986). Ξυπνείστε Χριστιανοί, σφραγίζεται ο κόσμος, αρνείται τον Χριστό και κανένας δεν ανησυχεί για την απώλεια τόσων ψυχών; Μετανοείτε!!! 

Β. Η ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΜΩΝΑ. 

“Οὐδείς δύναται δυσί κυρίοις δουλεύειν· ἤ γάρ τόν ἕνα μισήσει καί τόν ἕτερον ἀγαπήσει, ἤ ἑνός ἀνθέξεται καί τοῦ ἑτέρου καταφρονήσει. Οὐ δύνασθε Θεῷ δουλεύειν καί μαμωνᾷ” (Ματθ.6,24) 

Εφόσον με καθαρό νου ο καθένας μας ανακαλύψει τον Θεό, οφείλει να τον υπηρετήσει αποκλειστικά και ολόψυχα, εγκαταλείποντας σ’ αυτόν κάθε ανάγκη του βίου του. Και πρωτίστως να αποβάλλει από την καρδιά του κάθε είδωλο και υποκατάστατο του Θεού, από το οποίο νόμιζε πως θα έπαιρνε ασφάλεια και δύναμη, όπως π.χ την προβοσκίδα- φίμωτρο ή το αρνησίχριστο νέο εμβόλιο. 

Κανείς, αγαπητοί αδελφοί, δεν μπορεί να είναι δούλος σε δύο κυρίους, γιατί ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά μόνο σε κείνον που τον αγόρασε. 

Άρα, δεν είναι δυνατόν ένας εμβολιασμένος που ανήκει πια ψυχοσωματικά σε μια φαρμακευτική σιωνιστική εταιρεία να ανήκει και στον Κύριο Ιησού Χριστό. Είτε ηθελημένα, είτε αθέλητα, έχει πια τη σφραγίδα του διαβόλου, η οποία μολύνει και αφαιρεί τη χάρη του αγίου Βαπτίσματος. Καταπάτησε τους φρικτούς όρκους αποταγής του σατανά και συντάχθηκε με τους εχθρούς του Χριστού! 

Εδώ η απλή φιλία με το κοσμικό φρόνημα σε κάνει εχθρό του Θεού, πόσο μάλλον να έχεις επίσημη σφραγίδα- δηλητήριο σφαγής αθώων νηπίων και κωδικό με τον δυσώνυμο αριθμό παντού μέσα σου! «῾Η φιλία τοῦ κόσμου ἔχθρα τοῦ Θεοῦ ἐστιν· ὅς ἄν βουληθῇ φίλος εἶναι τοῦ κόσμου, ἐχθρός τοῦ Θεοῦ καθίσταται» (Ιακωβ.4,4). Τί φρικτό! Αιώνια δούλος του διαβόλου!!! Μη γένοιτο Κύριε να σφραγιστούμε ούτε με την εμπαθή φιλία των παθών, του κόσμου και της αμαρτίας, ούτε βέβαια με το κολάσιμο χάραγμα που ήδη ενεργείται από τους ψευδοπροφήτες του Αντιχρίστου! 

Μερικοί ελαφρόμυαλοι και πληρωμένοι ομολογητές της Αγιομαχίας τους, λένε ότι δεν υπάρχει τώρα σφράγισμα, είναι προετοιμασία, εξάλλου δεν βλέπουμε καμιά προσκύνηση εικόνας του Θηρίου! Ω της γελοίας και αλογίστου πτώσης τους! Οι ταλαίπωροι! Περιμένουν να δουν αγάλματα και εικόνες ανθρώπων να προσκυνάει ο λαός; Δεν διάβασαν ακόμα τί σημαίνει προσκύνηση του μαμμωνά; Αφήνουμε το ότι υπάρχει επίσημη εικόνα του Θηρίου της Αποκαλύψεως ακριβής, ως λεοπάρδαλη, με πόδια αρκούδας και στόμα λιονταριού, στη διαφήμιση του εμβολιασμού στην Αμερική! Τι πιο ξεκάθαρο θέλεις να δεις αδελφέ; Ξύπνα επιτέλους! Άκου τώρα και πώς αναλύει ο μέγας Χρυσόστομος την προσκύνηση αυτήν και πώς γίνεται σήμερα στο εμβολιαστικό θηρίο της αδικίας του μαμμωνά. 

“Δεν την προσκυνώ, λέγεις (την πλεονεξία εδώ εννοεί ο Άγιος). Γιατί, επειδή δεν γονυπετείς εμπρός της; Αλλά τώρα πολύ περισσότερο την προσκυνάς, με τα έργα και τα πράγματα. Διότι αυτή η προσκύνησις είναι μεγαλυτέρα. Και για να μάθεις, κοίτα τι συμβαίνει με τα του Θεού, ποιοι τον προσκυνούν περισσότερο, εκείνοι που απλώς παρίστανται στις προσευχές, ή εκείνοι που πράττουν το θέλημά του; Βεβαίως αυτοί που πράττουν το θέλημά του. Έτσι συμβαίνει και με τον μαμμωνά. Τον προσκυνούν κυρίως, εκείνοι που κάνουν το θέλημά του. 

Τί έχεις να πεις τώρα σημαδεμένε φίλε και προσκυνητή του εμβολίου; Με τα έργα σου δεν προσκύνησες τον διάβολο, την αδικία και τον μαμμωνά της αντίχριστης, πρωτοφανούς και βλάσφημης ένεσης; Δεν έπραξες το θέλημα των εχθρών του Χριστού, των αφορισμένων, των Μασόνων και όλων των Οικουμενιστών και Πανθρησκειαστών της κολάσεως; 

Κλάψε τώρα πικρά μια ζωή, μην πλησιάσεις στην θεία Μετάληψη, κάνε ελεημοσύνες, μετάνοιες και αρνήσου εγγράφως και δημόσια τον αντίθεο εμβολιασμό σου! Μήπως έτσι έστω, βρεις αγαπητέ, εξαιτίας της λίγης καλής σου διάθεσης, για την ανεπίτρεπτη βέβαια άγνοια, που είναι αδιαφορία σου, λίγες σταγόνες έλεος από τον ελεήμονα να και αδέκαστο Κριτή της οικουμένης! Κλάψε και μετανόησε με πίστη, όσο και ΑΝ τώρα πια θελήσεις και μπορέσεις… 

Γ. Η ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ! 

Κάτι επίσης αξιοσημείωτο στη συνέχεια του λόγου του, μας λέει στη σημερινή Ευαγγελική ερμηνεία ο θείος Ιωάννης ο Χρυσόστομος. 

Αναφέρει πως η προσκύνηση του μαμμωνά της αδικίας προκαλεί σφαγή όχι μόνο σωμάτων, μα κυρίως της ψυχής!! Μάλιστα, καλοί μας φίλοι! 

Υπάρχει η σφαγή- νέκρωση του σώματος, υπάρχει και η σφαγή- νέκρωση της ψυχής! Ποιά είναι αυτή; Ας ξανακούσουμε τον Άγιο: 

“Είδες θυσίες ωμές και απάνθρωπες; Θέλεις να ιδείς και φοβερότερες από αυτές; Εγώ θα σου δείξω εκεί όχι πλέον σώματα ανθρώπων, αλλά και ψυχές ανθρώπων να κατασφάζονται. Διότι είναι δυνατόν να σφάζεται και η ψυχή. Με τη σφαγή που αρμόζει σ’ αυτή. Όπως υπάρχει θάνατος σώματος, έτσι υπάρχει και ψυχής. «Ψυχή γαρ η αμαρτάνουσα», λέγει, «αυτή και αποθανείται». Δεν είναι ο θάνατος της ψυχής όπως του σώματος, αλλά πολύ φοβερότερος. 

Όπως λοιπόν υπάρχει θάνατος ψυχής, έτσι υπάρχει και σφαγή ψυχής. Τι είναι σφαγή σώματος; Το να νεκρωθεί και να αποκοπεί από την επενέργεια της ψυχής. Τι είναι σφαγή της ψυχής; Και αυτή νέκρωσις είναι. Τι όμως είναι νέκρωσις της ψυχής; Όπως το σώμα νεκρώνεται όταν το εγκαταλείπει η ενέργεια της ψυχής, έτσι και η ψυχή νεκρώνεται όταν την εγκαταλείψει η ενέργεια του Αγίου Πνεύματος”. 

Ώ, πόσες ψυχές σφαγιάζονται καθημερινά στο βωμό της βλασφημίας και της αίρεσης, στο βωμό του σατανικού εμβολιαστικού σφραγίσματος! 

Μήπως είναι αυτή τελικά η σφαγή των ιερέων, τους οποίους η μάχαιρα του Προφήτη Ηλία θα αποκεφαλίσει πάλι; Το κρίμα που θα αρχίσει από τον οίκο του Θεού; Ή άραγε έχουμε να δούμε και σωματικό σφαγείο στον όλεθρο που καλπάζει και έρχεται να κατακαύσει τους προδότες; 

Ίδωμεν αδελφοί και γρηγορώμεν! 

Τα πάντα πια πάγωσαν! 

Ο Παράκλητος αποσύρθηκε πλέον από τους ναούς της κρατικής εκκλησίας εντελώς!!! Ακούτε; 

Βοή πολέμου αντηχεί! Ο Κύριος εγγύς, εγγύς αδελφοί! 

Μη λυγίσουμε τώρα στο τέλος! Όρθιοι και γενναίοι στις επάλξεις της διωκόμενης Αλήθειας! 

Μην αποκοιμηθούμε τώρα στο καραούλι του χρέους της θυσιαστικής ομολογίας! Μη γίνουμε αυτόχειρες σφαγιαστές της αθάνατης ψυχής μας! Μη τρέχουμε να σφραγιστούμε στα σφαγεία των δολοφονικών κέντρων της ανομίας και διαφθοράς! Δεν υπάρχουν ελαφρυντικά για τον Χριστιανό που γνωρίζει! Θα δαρεί με πολλές και αιώνια αυξανόμενες πληγές! 

Ας φανερωνόμαστε, αγαπημένοι συναγωνιστές, διαρκώς σαν σφάγια ιερά, θύματα τέλεια του Θεού, μάρτυρες Κυρίου τη προθέσει και τη προαιρέσει και τη πράξει, ελεύθεροι σκοπευτές της εν Χριστώ ομολογίας! ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ! ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ! 

ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΙΧΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΝΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΑΠΑΘΕΣ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ! 

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ! ΣΤΩΜΕΝ ΕΝ ΤΗ ΠΙΣΤΕΙ ΑΝΔΡΕΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΙ! 

Δ. Ο ΤΟΜΟΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ. 

Ήταν το ευλογημένο έτος 451μ.Χ, όταν στην Χαλκηδόνα συνήλθε η Αγία και Τετάρτη Οικουμενική Σύνοδος των εξακοσίων τριάντα θεοφόρων Πατέρων, επί των ευσεβών βασιλέων και Αγίων Μαρκιανού και Πουλχερίας. 

Εκεί, για να λυθεί η διαφορά με θεία κρίση, συντάχθηκαν δύο Τόμοι με αντίστοιχες ομολογίες Πίστεως. Ο ένας των Ορθοδόξων και ο άλλος των αιρετικών Μονοφυσιτών. Και οι δύο κατατέθηκαν μέσα στη λάρνακα και πάνω στο στήθος του αφθάρτου λειψάνου της αγίας μεγαλομάρτυρος Ευφημίας. Ακολούθησε προσευχή των Πατέρων. Μετά από οκτώ ημέρες, αφού όλοι μαζί άνοιξαν την τιμία λάρνακα, είδαν με θαυμασμό την Αγία να κρατάει σφιχτά στην αγκαλιά της τον Ορθόδοξο Τόμο, ενώ ο άλλος των αιρετικών ήταν πεταμένος στα πόδια της! Μια αρχαιότερη εκδοχή αναφέρει πως η Αγία όταν κατέθεταν τους δύο Τόμους, άπλωσε το χέρι της, πήρε τον ορθόδοξο Τόμο, τον ασπάστηκε και τον επέστρεψε στους Πατέρες. Τότε αμέσως το πλήθος των Ορθοδόξων δόξασαν τον Θεό και ονείδισαν τους Αιρετικούς. 

Φτάσαμε όμως σε πολύ πιο αντίχριστες ημέρες, Ληστρική Ψευδοσύνοδος της Κρήτης το 2016, Ουκρανικό Σχίσμα Ουνίας το 2019, κλείσιμο ναών, υγιεινομική βλασφημία, και έπεται κατήφορος στην Αποστασία με νέους Τόμους αισχύνης, με προδοτικές αυτοκεφαλίες σχισμάτων, με νέα υποδοχή του δικέρατου Τέρατος του Βατικανού και με κάθε είδους Συνοδική εξύβριση των ιερών δογμάτων και των Αγίων Πατέρων μας. 

Ορθόδοξος Τόμος Πίστεως τότε, σατανικοί Τόμοι απιστίας τώρα. Τόμος Πίστεως την εποχή εκείνη, τρόμος απιστίας και αντιχρίστου κατοχής σήμερα. Νίκη της Ορθοδοξίας τότε, εγκαθίδρυση της αντίχριστης Πανθρησκείας τώρα. Άγιοι Πατέρες εκεί, Μασόνοι αντίχριστοι εδώ. 

Η διοικούσα Εκκλησία και Ιεραρχία μετατράπηκε σε τσιφλίκι Σιωνιστών. Τότε καταισχύνθηκαν οι Μονοφυσίτες, σήμερα τους αθωώσαμε με πολύ σατανική αγάπη, τους κοινωνάμε, τους αποκαλούμε Ορθοδόξους, τους βάζουμε στα ιερά των εκκλησιών μας, τους θεωρούμε ένα με μας! Πώς μας ανέχεσαι και μακροθυμείς, δικαιοκρίτα Κύριε; 

Αγία μεγαλομάρτυς Ευφημία, πανεύφημε και πολύαθλε, σε ικετεύουμε με δάκρυα ασπαζόμενοι νοερά το πάνσεπτό σου λείψανο, διάλυσε και αυτή τη φορά την φρικτή κατοχή του Αντιχρίστου στην αγία μας Εκκλησία, συνέτριψε την οφρύν των Αιρετικών Οικουμενιστών και των σφραγισμένων μασκοφόρων αρνητών του Χριστού Αρχιερέων της κολάσεως, αξίωσέ μας Αγία μαζί με τον Όσιο Παΐσιο, που τόσο αγαπάς και που αδιαλείπτως εύχεσθε για μας, να χαρούμε πάλι την νίκη της Πίστεώς μας δια νέας Συνόδου Αγίων Πατέρων, να δούμε ξανά έναν νέο Τόμο Ορθοδοξίας που θα καταισχύνει ονομαστικά όλες τις καινοφανείς βλασφημίες και όλους τους αμετανόητους Τέκτονες επισκόπους της εωσφορικής Νέας Εποχής. 

Μην αργήσεις Αγία μας, στο ζητάμε με πίστη, πόνο και δάκρυα! Ο λαός πιέζεται και υποκύπτει στην άρνηση, σφραγίζεται τώρα και η νέα μας γενιά! Μην το επιτρέψετε αυτό, σας παρακαλούμε! Μη μας εγκαταλείπετε! Το ξέρουμε Άγιοί μας, πως η ώρα της νίκης και της επέμβασης του Χριστού έρχεται, την νιώθουμε, την αισθανόμαστε, την ακούμε, την λαχταράμε όρθιοι και ασφράγιστοι, εν καθαρά ομολογία, εν μετανοία και ταπεινώσει καρδίας. Γένοιτο. Αμήν.

loading...