Απίστευτο σκηνικό στην Γκάνα όταν ο ποδοσφαιριστης της Ασάντι Γκολντ, Χασμίν Μούσα είχε άλλα σχέδια για την έκβαση του αγώνα.- ΒΙΝΤΕΟ

Μπήκε αλλαγή στο παιχνίδι της ομάδας του, της Ίντερ Άλαϊζ, και και της Ασάντι και τους εστειλε  “κουβά” με δύο αυτογκόλ!

Ως τερματοφύλακας της ομάδας του στο δεύτερο αυτογκόλ βάραγε το δοκάρι από τα νεύρα του!

Απ ότι δειχνουν τα στοιχεία η υποβιβασμένη Ίντερ Άλαϊζ φέρεται να «έστησε» την ήττα της με 5-1, αλλά με την παρέμβαση του Μούσα το παιχνίδι έληξε 7-0,  μπηκε αλλαγη στο 5-0.

Οπως δήλωσε «είμαι κατά του στοιχήματος».

«Άκουσα στο ξενοδοχείο ότι είχαν στήσει το ματς να έρθει 5-1 σε βάρος της ομάδας μου. Αποφάσισα να το χαλάσω διότι είμαι ενάντια στο στοίχημα. Υποσχέθηκα στον προπονητή μου ότι αν με άφηνε να μπω στο ματς ως αλλαγή, θα το χάλαγα. To τεχνικό τιμ με επαίνεσε που το έκανα».

Ειπε σε συνέντευξη του μετα το παιχνιδι στον ραδιοφωνικό σταθμό Kumasi FM 

Η Ασάντι Γκολντ τόνισε σε επίσημη ανακοίνωσή της ότι δεν έχει την παραμικρή σχέση με όσα γράφονται και πως τα πέντε γκολ που πέτυχε ήταν προϊόν σκληρής δουλειάς και ομαδικής προσπάθειας!

«Η Ασάντι Γκολντ έπαιξε ανταγωνιστικά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και οι παίκτες μας σκόραραν πέντε υπέροχα γκολ μέσα από σκληρή δουλειά και ομαδική προσπάθεια. Δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα γιατί ο παίκτης των αντιπάλων έβαλε δύο αυτογκόλ αφού ήμασταν ήδη μπροστά με πέντε γκολ, 13 λεπτά πριν από το τέλος».

loading...