“Εξαφάνιση Αντιπολίτευσης”

Γράφει ο Πέτρος Πρίφτης Pontevecchio*

«Σίλβερ Αλέρτ… Σίλβερ Αλέρτ… Εξαφάνιση Αντιπολίτευσης… Μπορείτε να βοηθήσετε;… Την τελευταία φορά που εθεάθη, φορούσε φίμωτρο, κρατούσε αποστάσεις, δήλωσε πλήρη υποταγή στην ΝΤΠ και παρέδωσε την “πόλη” αμαχητί»

-Τι σημαίνει “Αντιπολίτευση” και σε ποιον απευθύνεται;

-Από ποιους ασκείται;

-Ποιος ο σκοπός της;

1- Αντιπολίτευση ονομάζουμε γενικά οποιαδήποτε εναντίωση κατά της κυβέρνησης.

2- Ασκείται από πολιτικά πρόσωπα, τους βουλευτές (κοινοβουλευτική αντιπολίτευση), αλλά και από απλούς, ευαισθητοποιημένους με τα κοινά, πολίτες ή ομάδες πολιτών πχ δημοσιογράφων, συνδικαλιστών, καλλιτεχνών κα.

3- Σκοπός της αντιπολίτευσης είναι ο έλεγχος των κυβερνητικών αποφάσεων αλλά κ η συμβολή της στην ορθή διακυβέρνηση του τόπου.

Πάμε τώρα να δούμε βήμα βήμα την εξαφάνιση της.

Σωτήριον έτος 2020. Ένας κλασικός ιός γρίπης έρχεται απειλητικά στην χώρα μας. Από το πουθενά ξεπηδούν ειδικοί γιατροί (στην συνέχεια θα αποδειχτεί το βεβαρυμένο παρελθόν και η ασχετοσύνη τους) οι οποίοι -καθησυχάζουν να πούμε; τρομοκρατούν μήπως;… αναδεικνύουν τον κλασικό ιό σε θανατηφόρο ιό βασιζόμενοι σε ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και την συνέχεια την γνωρίζετε.

Αντιπολίτευση

Στην αρχή (Φλεβάρης – Μάρτιος 2020) εξαφανίστηκαν αυτοί που πρώτοι οδηγούν το άρμα της αντιπολίτευσης. Οι δημοσιογράφοι. Τα ΜΜ€. Αυτόπτες μάρτυρες, ακόμα κ στελέχη της κυβέρνησης παραδέχτηκαν ότι οι εξαφάνιση τους οφείλεται στην πριμοδότηση που έλαβαν για την ενημέρωση του νέου, κλασικού μεν φονικού δε, ιού. Οι δημοσιογράφοι. Αυτό το προπύργιο… Η πρώτη γραμμή άμυνας της κοινωνίας ενάντια στο ψέμα και την διαφθορά. Αυτοί εξαφανίστηκαν πρώτοι. Τι θλιβερό!

Οι έρευνες αποκάλυψαν την ταρίφα της μετατροπής του μαύρου σε άσπρο, του άφαντου σε διάσημο κ.ο.κ.

(Τιμοκατάλογος Εξουσίας από τα ΜΜ€)

Στην συνέχεια (Απρίλιος 2020) εξαφανίστηκε η Ιερατική αντιπολίτευση. Η Εκκλησία της Ελλάδος. Πηγές διασταυρωμένες αναφέρουν πως η εξαφάνιση της υποκινήθηκε εκ των έσω, εκ των ποιμεναρχών της. Οι λίγοι που αντιστάθηκαν εκδιώχθηκαν κι αποπέμφθηκαν βιαίως. Έτσι αποδείχτηκε ότι το σώμα των πιστών και των ποιμεναρχών, πλην 2-3, συνεχίζουν την παράδοση των προγόνων τους: Άβουλοι και λιποτάκτες, πιστοί στο Σύστημα!

Αυτοί δεν απέτρεψαν το Σχίσμα, δεν κράτησαν τους Αγίους Τόπους, δεν διατήρησαν την Πόλη, αφόρισαν την των Ελλήνων επανάσταση… Αυτοί Τον σταύρωσαν και περίμεναν στην συνέχεια την αιώνια ζωή. Προ της εξαφάνισης ετέλεσαν δε αναστάσιμη λειτουργία κεκλεισμένων των θυρών, την ώρα που πιστοί κι άπιστοι συνωστίζονταν στις λαϊκές, τις αγορές και τα σουπερμάρκετ.

Έπειτα (Μάιος 2020) εξαφανίστηκε η (κατά ομολογία τους) πραγματική Αριστερά και το εργατικό κίνημα, οι συνδικαλιστές μας. Πλάνα της Πρωτομαγιάς, λίγο πριν την εξαφάνιση τους, μαρτυρούν ότι ήταν τόσο ένθερμη η υποταγή τους στην ΝΤΠ που από νωρίς πρωίας έσπευσαν να σημαδέψουν τις θέσεις που θα στήνονταν τα στρατιωτάκια, ακολουθώντας τις επιταγές των αφεντικών περί αποστάσεων κ φίμωτρων. Όσο κι αν αρνούνται τον Θεό, ουδεμία διαφορά έχουν από τους πιστούς. Άβουλοι, με παρωπίδες, πίστα υπάκουοι στον Γ.Γ. έτρεξαν να κατοχυρώσουν την θέση τους στην νέα εποχή της ΝΤΠ. Ερευνητές υποστηρίζουν ότι, όπως οι πιστοί ούτως και ούτοι οι εργάτες, δεν έχουν ενσυναίσθηση της πραγματικότητας. Αναμένουν και αυτοί τον δικό του Μεσσία, τον «καταργήσας τον θάνατο, δωρούμενος ημίν την αιώνιον ζωήν και μέγα έλεος» (σ.σ. τον μεσσία-δίκαιο Γενικό Γραμματέα που θα καταργήσει το κεφάλαιο θα δωρίσει κρατικοποίηση κ μέγα κρατική μέριμνα/έλεος στον εργάτη)

Τέταρτοι εξαφανίστηκαν οι καλλιτέχνες. Αυτοί διχάστηκαν από μόνοι τους. Κάποιοι έκαναν αντιπολίτευση από το μέγκα σπίτι (ή «σπίτι με τον μέγκα» αν σας βοηθάει στην μνήμη) κι άλλοι από τα τραπεζώματα του Σπυρίδωνα. Κι όπως είχε πει ο Τρύφωνας «ό,τι φάτε, ό,τι πιείτε κι ό,τι αρπάξει…» Οι καλλιτέχνες…! Οι οποίοι ήταν η κατεξοχήν φωνή της, υψίστου επιπέδου, αντιπολίτευσης σε αυτόν τον τόπο. Καμία έρευνα για την εξαφάνιση τους δεν έχει βγει στο φως. Πηγές λένε πως ουδείς νοιάζεται γι’ αυτούς πλέον.

(Επιτρέψτε μου μια προσωπική αναφορά σε κάποιους καλλιτέχνες που κράτησαν ψηλά τον τίτλο του αντιπολιτευτή: Μάριος Αθανασίου, Σταμάτης Γονίδης, Νότης Σφακιανάκης, Γρηγόρης Πετράκος)

Μετά τους προαναφερθέντες εξαφανισμένους, σειρά πήραν, άλλοτε γοργά γοργά κι άλλοτε σταθερά, οι εκ δεξιών κι εξ ευωνύμων εκλεγμένοι από τον λαό βουλευτές, τα μικρά κόμματα. Εξαφανίστηκαν, βυθίζοντας στο σκοτάδι τους ψηφοφόρους τους. Δεν είχαν το σθένος ως “γόνοι καπεταναίων” να εκκενώσουν το πλοίο με ασφάλεια ως όφειλαν, πριν αυτό βουλιάξει.

«Όχι π@@στράκι. Εάν πνίγω εγώ, θα πνιγείς μαζί μου» (η μάστιγα των ημερών)

Μεγάλη μερίδα που κατάφεραν να σωθούν, διερωτώνται εάν ακόμα πιστεύει κάποιος ότι ο πνιγμένος θα τους σώσει από την φουρτούνα που βιώνουν…

Τελευταία, αλλά όχι καταϊδρωμένη, εξαφανίστηκε η αξιωματική αντιπολίτευση. Φήμες λένε ότι δεν υφίστατο παρά μόνο ως τίτλος τιμής. Κάτι σαν την συμπρωτεύουσα… Ελληνική επινόηση!

Ελπίζω οι σύντροφοι να κατάλαβαν πως ένας Παύλος δεν φέρνει την άνοιξη-ανατροπή. Ελπίζω και οι ακόλουθοι τους να κατάλαβαν ότι αντιπολίτευση δεν είναι ούτε ο λασποπόλεμος, κυρίως μέσω ΜΚΔ (Social Media) αλλά ούτε και οι υποθετικές εξαγγελίες για βιώσιμη επαναλειτουργία της κοινωνίας. Ναι, Παύλο Πολάκη, σου αξίζει έπαινος ανώτατος για τον ακούραστο αγώνα σου για την αποκάλυψη των τερατουργημάτων τύπου σκόιλ & απόπατου…

-Επεστράφησαν τα λεφτά από αυτά τα αίσχη; Όχι!

-Διασκέδασε ο κόσμος; Ναι!

-Αντιλήφθηκες τον σκοπό του κάθε σκόιλ ελικικού;…

«Άρτον και Θεάματα» αγαπητέ! Αυτή η πετυχημένη συνταγή ανά τους αιώνες! Έπειτα εσύ φόρεσες φίμωτρο και με το παράδειγμα σου προέτρεψε κι όλους τους άλλους να πράξουν το ίδιο.

Όλοι οι προαναφερθέντες λοιπόν είχαν μια μοναδική ευκαιρία να ενωθούν κάτω από έναν υπέρτατο κοινό σκοπό:

Την, με αυτοθυσία, υπεράσπιση των «τειχών» του έθνους και της κοινωνίας!

-Το έκαναν;

-(Η απάντηση είναι ΌΧΙ, παιδιά… Κι εσείς κάθεστε ακόμα και συζητάτε για τους ριψάσπιδες;;; Αλήθεια; )

Πάμε τώρα να εξετάσουμε μια πραγματική αντιπολίτευση, εξωκοινοβουλευτική.

Ένας ιατρός, ένας δικηγόρος κι ένα πλήθος «κάποιον ελαχίστων ψεκασμένων»• (βάζω άνω τελεία για να πω το εξής “ΡΕ Κυργιάκο… αλήθεια τώρα; Αλήθεια αναφέρθηκες σε πολίτες της χώρας σου τόσο απαξιωτικά, σπέρνοντας συνάμα διχόνοια ανάμεσα στον λαό σου; Δεν μπορώ να το διανοηθώ αυτό”) Ένας ιατρός λοιπόν, ένας δικηγόρος κι εάν πλήθος πολιτών σήκωσαν το βαρύ φορτίο της αντιπολίτευσης. Δείτε! Ότι ισχυρίστηκαν όλοι αυτοί αποδείχτηκε και συνεχίζει να αποδεικνύεται!
Είναι απορίας άξιο πως, ενώ συκοφαντήθηκε, φιμώθηκε και διώχτηκε ο “χασοδίκης”, κανένας δικαστής δεν άσκησε δίωξη εις βάρος του. Για μένα όμως μεγαλύτερη απορία αποτελεί το γεγονός ότι κανένας δικαστής, έστω και μυστικά, δεν τον κάλεσε για εξηγήσεις κι εκθέσεις των ερευνών του. Κανένας πολιτικός δεν είπε “Για σταθείτε ρε ‘σείς… Τι λέει αυτός, ας τον ακούσουμε!”

Εσείς οι σύντροφοι της διανόησης, αριστερής και δεξιάς, δεν μπήκατε στον πειρασμό να ψάξετε αυτόν τον περιβόητο Αντωνιάδη; Ή σας έπεισαν τα ΜΜ€ & τα ΜΚΔ (Social Media) ότι είναι απατεώνας;
Ακόμα είναι απορίας άξιο πως, αντί να ακουστούν οι απόψεις του ιατρού, αυτός αποκλείστηκε, φιμώθηκε και πέρασε πειθαρχικό… διότι οι σύλλογοι σήμερα είναι προσωπικό τσιφλίκι προέδρων!

Τώρα που καθημερινά επιβεβαιώνεται ότι υποστήριζε ο κος Βόβολης, τι έχετε να πείτε; Όλη η ορθή και τεκμηριωμένη αντιπολίτευση που άσκησε, μαζί με «κάποιους τρελούς» που συντάχτηκαν μαζί του, καίτοι εξωκοινοβουλευτική, σφετερίζεται από τους “υπαλλήλους” του Συστήματος (μικρά κόμματα). Αυτό πάλι δεν σας βάζει σε σκέψεις;

Τέλος, τι κι αν ο επίλογος έπρεπε να τοποθετηθεί στην έναρξη, σε εσάς που το διαβάσατε έχω να πω τούτο:

-Εάν βιώσατε Μακρόνησο, αφήστε πίσω αυτήν την βεντέτα… Δεν μας οδήγησε πουθενά! Η μνήμη δεν θα σβήσει ποτέ. Άλλωστε κάθε χρόνο θα ανταμώνουμε στην Καισαριανή και στην Καλογρέζα!

-Εάν προσμένετε κρατική “ζωήν αιώνιον και μέγα έλεος” σταματήστε! Όλα περνούν από το χέρι και τους ώμους σας! Εσείς ορίζετε τις ζωές σας! Το κράτος είστε εσείς.

-Εάν είστε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ που σας εξαπάτησε το δεξιό σύστημα ή εάν είστε ΝΔ που φοβηθήκατε την απώλεια της περιουσίας από τους κομουνιστάς ή την απώλεια εθνικής κυριαρχίας, αλληλοκοιταχτείτε! Απωλέσατε αμφότεροι και τις περιουσίες σας, και τα παιδιά και τα εγγόνια σας εργάτες στην Ευρώπη, και την εθνική κυριαρχία, και την Μακεδονία… Απωλέσατε (με τις ευλογίες και των τριών) τις ελευθερίες σας, τα δικαιώματα σας, την αξιοπρέπεια σας.

-Τούτο οραματιστήκατε για την ζωής σας, μωρέ;

Είτε το πιστεύετε είτε όχι…

Είτε το δεχτείτε είτε όχι…

Όσα γνωρίζετε και πράττατε είναι παρελθόν.

Το ΝΕΟ ρίζωσε και σε λίγο θα δώσει καρπό.

-Εσείς; Θα καθίσετε να “’συμφάγωμεν στην τράπεζα την κοινήν” ή θα τα κάνετε κρεμαστάρια;

ΥΓ1 – Είμαι με τους Ελεύθερους κι εγώ! Είμαι με τον Φαίδωνα! Δεν είμαι δημοσιογράφος, δεν εκδίδω ντοκουμέντα, πρώτα ή δεύτερα θέματα. Είμαι Έλληνας της “βάσης”. Σερβιτόρος, αγρότης κι οικοδόμος. Νοσηλευτής, δάσκαλος κι αθλητής. Υπάλληλος, ελεύθερος επαγγελματίας κι επιχειρηματίας.

ΥΓ2 – Τα φιλιά μας στα αφεντικά σας…

Πέτρος Πρίφτης Pontevecchio

loading...