Η… «ισλαμική αστυνομία» στο κέντρο της Αθήνας – Χτύπησαν μουσουλμάνα στην πλατεία Βάθης!

 Η «ισλαμική αστυνομία» δείχνει να έχει πάρει τον έλεγχο του κέντρου της Αθήνας και να κάνει ότι της αρέσει, όπως φαίνεται μετά την επίθεση και τον ξυλοδαρμό μίας μουσουλμάνας στην πλατεία Βάθης.

Η περιβόητη αστυνομία της Σαρίας είναι ένα τρομακτικό φαινόμενο που έχουμε δει σε άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, κυρίως όμως στο Λονδίνο.

Δείτε το σχετικό βίντεο για να καταλάβετε τι εννοούμε:

Η πρώτη φωτογραφία είναι από την αντίστοιχη αστυνομία της Σαρίας στο Βούπερταλ της Γερμανίας.
Είναι όμως η πρώτη φορά που στην Ελλάδα μαθαίνουμε ότι συνέβει κάτι παρόμοιο. Και μάλιστα έρχεται στο φως από φιλοκυβερνητική εφημερίδα, η οποία αναφέρει ότι η μουσουλμάνα ξυλοκοπήθηκε στην πλατεία Βάθης από μέλη της αυτοαποκαλούμενης αστυνομίας υπεράσπισης της Σαρίας, η οποία δρα με βάση την Ομόνοια.
Δεν χρειάζονται μεγάλες αναλύσεις για να εστιάζουμε στον κίνδυνο που συνιστά μία τέτοια εξέλιξη για την πατρίδα μας. 
Το ανύπαρκτο κράτος που έχει αφήσει τον Έλληνα έρμαιο της εγκληματικότητας, τώρα διαπράττει το ίδιο ένα κορυφαίο έγκλημα. αφήνοντας παρακρατικούς μηχανισμούς να λειτουργούν στην καρδιά της Αθήνας, οι οποίοι είναι βέβαιο ότι θα μετεξελιχθούν σε εθνική απειλή.
Επ’ αυτού, η Ελληνική Λύση σχολίασε: «Οι καταγγελίες για ξυλοδαρμό μουσουλμάνας στο κέντρο της Αθήνας από ισλαμιστική συμμορία που αυτοπροσδιορίζεται ως «αστυνομία της Σαρίας», συνιστούν μέγα εθνικό κίνδυνο. Την ώρα που χιλιάδες αστυνομικοί απασχολούνται για να ελέγχουν την «μασκοφορία» των Ελλήνων, οι «κουκούλες» των ισλαμιστών δρουν ανεξέλεγκτα. Ο αρμόδιος υπουργός «κατάφερε» εντέλει να μετατρέψει την Αθήνα σε Καμπούλ».
loading...