ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΤΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΣΚΕΡΤΣΟ

 Προκλητικός, διχαστικός και ύπουλος ο Υπουργός χωρίς την ψήφο του κ.Σκέρτσος ερωτά και απαντά μόνος του στα social media παραπλανώντας το λαό χωρίς αιδώ.

Με ξεκάθαρα διχαστικά μέτρα αποκλεισμού εναντίον όσων Ελλήνων δεν επέλεξαν τα προϊόντα Pfizer, Astrazeneca, J&J και Moderna επιμένει να προσποιείται ότι τα μέτρα που τίθενται από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη σε εφαρμογή από αύριο είναι δημοκρατικά και συνταγματικά, ενώ γνωρίζει ότι αποκλείει Έλληνες από ζωτικές δράσεις όπως η ψυχαγωγία του, ή αλλιώς αν δεν γνωρίζουν οι νεοταξίτες διεθνιστές αγωγή της ψυχής που θέλουν να στερήσουν από τους Έλληνες το συντομότερο δυνατόν.

Ακόμα χειρότερα προμηνύει τον εγκλεισμό εκατομμυρίων Ελλήνων επιβάλλοντας χαράτσι rapid test που στην ουσία και πράξη θα κάνει απαγορευτικό το κόστος εξόδου τους που δεν επέλεξαν να εμβολιαστούν ασκώντας το συνταγματικό τους δικαίωμα της επιλογής.

Πιο άθλια αναφέρεται “Το αίτημα να σεβαστούμε το δικαίωμα στο μη εμβολιασμό κάποιων είναι αποδεκτό σε ατομικό επίπεδο όχι όμως και ως πλαίσιο ρύθμισης των κοινωνικών και οικονομικών σχέσεων”, δίνοντας νέα διάσταση στο ρόλο της ελευθερίας του ατόμου, της ισονομίας των πολιτών, της δημοκρατικής κοινωνίας και του ρόλου ενός Κράτους. Η επικίνδυνη δήλωση Σκέρτσου ακολουθεί παρόμοια επικρότηση του Υπουργού μείωσης του ΑΕΠ Γεωργιάδη της ιδέας εγκλεισμού των μη εμβολιασμένων Ελλήνων στις οικίες τους.

Η ανήθικη και παταγώδης αποτυχία μετακύλισης της επιλογής εισόδου ανθρώπων στους ιδιοκτήτες εστιατορίων εκφράζεται με την υποτίμηση της νοημοσύνης του λαού με την ταύτιση κατ’ουσία των χώρων -αμιγείς και μικτοί- σε απαγορευτικούς για εκατομμύρια Ελλήνων λόγω κόστους και διχασμού.

Η συνταγή είναι πολυεφαρμοσμένη και έχει κουράσει τον ελληνικό λαό η κατάσταση όπου ένα ανθελληνικό βαθύ Κράτος βαφτίζει συνέχεια τη δυστυχία των Ελλήνων ως επιτυχία σε όλα τα επίπεδα και καταστρέφει οικονομία και ζωές ιδιαίτερα των νέων, για να επιβιώνει και να είναι αρεστό στους αποικιοκράτες της Ελλάδας.

Ο κ.Σκέρτσος και όλοι οι “Πραιτωριανοί” του Μεγάρου ας κατέβουν στις επερχόμενες εκλογές για να καταλάβουν πόσο απέχουν τα συμφέροντα που πρεσβεύουν και υποστηρίζουν από τα συμφέροντα του ελληνικού λαού. Πουθενά στην Ε.Ε. δεν υπάρχει αυτή η εγκληματική πρόθεση δίωξης των μη εμβολιασμένων.

Η καμουφλαρισμένη καλλιέργεια εθνικού διχασμού με τη δημόσια αποκήρυξή της και η υπόγεια εφαρμογή της είναι καταδικασμένη να αποτύχει και ο Μητσοτάκης οφείλει να παραιτηθεί για την οικονομική καταστροφή σε τουρισμό και οικονομία και τα εθνικά θέματα που συνεχώς παραχωρεί στους Ούνους και στους εποίκους τους…

Ας δούνε όλοι τι συμβαίνει στα γήπεδα του Euro 2020, σε όλη τη Δύση, ας καταλάβουν ότι η αφαίρεση του φερετζέ της μάσκας σε εξωτερικούς χώρους δεν είχε καμία επίπτωση και αχρήστως είχε επιβληθεί επί μήνες βασανίζοντας τους Έλληνες και ας καταλάβουν τι επιδιώκει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι αυλικοί του με το νέο ΔΙΧΑΣΜΟ που  προσπαθούν να επιβάλλουν… 

Λ.ΚΑΛΑΜΑΡΑ

loading...