ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΜΕ ΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ

 




Της Λέττας Καλαμαρά *

Συνεχίζεται ο ολισθηρός δρόμος της Κυβέρνησης Μητσοτάκη που μετατρέπει την ιατρική απειλή του ιού COVID-19  σε κοινωνικό και πολιτικό εργαλείο διαχωρισμού και διαμελισμού της συνοχής των Ελλήνων χωρίς προφανή αιτία. Σε μια εποχή που η θνησιμότητα του COVID-19 βρίσκεται σε αποδρομή και οι παρενέργειες των εμβολίων συνεχώς αποκαλύπτονται ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι Υπουργοί του εργάζονται για διώξεις εναντίον Ελλήνων με βάση τον ιατρικό φάκελό τους. 

Περήφανος ο Υπουργός καταστροφής της Ανάπτυξης της Ελλάδας εδώ και 2,5 χρόνια και οικονομικού εκτροχιασμού κ.Γεωργιάδης διαλαλεί το δικαίωμα των εργοδοτών για λίστες της ντροπής, με εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, στοχοποιώντας και διακρίνοντας τα συνταγματικά και κοινωνικά δικαιώματά τους. Διαλαλεί το δικαίωμα οι μη εμβολιασμένοι να γίνουν ανθρώπινα θηράματα κυνηγιού από το Κράτος, τις Αστυνομικές Αρχές και τους οπαδούς του διχασμού.

Οι αντισυνταγματικές λίστες δύο ταχυτήτων Ελλήνων που καταπατούν το ιατρικό απόρρητο για την υγεία του κάθε εργαζόμενου-πολίτη θα μπορούν να γίνουν φεϊγ-βολάν σε Υπηρεσίες, εταιρείες και αλλοδαπούς φυσικά με ανταλλάγματα  και με την κρατική έγκριση πια.

Πολύ περισσότερο με τη λανθασμένη και διαχωριστική πολιτική κινήτρων για τους εμβολιασμένους με προϊόντα προσωρινής χρήσης πριμοδοτείται η διάκριση εις βάρος όσων άσκησαν το συνταγματικό δικαίωμά τους να μην εμβολιαστούν για οποιοδήποτε λόγο και οξύνονται οι σχέσεις ανάμεσα σε Έλληνες ανάλογα με τις ιατρικές επιλογές τους.

Ο Πρωθυπουργός Εμβολιασμένων και οι καταστροφικοί για την οικονομία, τουρισμό, εστίαση, ζωή των Ελλήνων “άριστοι” Υπουργοί του καταστρέφουν πέρα από την οικονομία και τον κοινωνικό και εθνικό ιστό χωρίς να τους σταματάει κανείς με απρόβλεπτες συνέπειες σύντομα.

Το φιάσκο του πιστοποιητικού εμβολιασμού που προσπάθησαν τα συστημικά διεθνή και ντόπια Μέσα εδώ και μήνες να επιβάλλουν στην Ε.Ε. δεν έβαλε μυαλό στους Έλληνες εξουσιαστές χωρίς ευθύνες και συνεχίζουν να πειραματίζονται τρομοκρατώντας τους Έλληνες πολίτες αποκλειστικά.

Κάποιος πρέπει να τους σταματήσει. Εκείνη η περιβόητη Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων διαβάζει το Σύνταγμα και την Ευρωπαϊκή απόφαση της 14ης Ιουνίου 2021 άραγε;

Το thedayaftergr παραθέτει στους Έλληνες ένα μόνο άρθρο της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας για γνώση τους και κατανόηση της αντι-ευρωπαϊκής και αυταρχικής πολιτικής Μητσοτάκη – Γεωργιάδη και λοιπών εις βάρος εκατομμυρίων Ελλήνων κυρίως μη εμβολιασμένων.

“36. Είναι αναγκαίο να αποτρέπονται οι διακρίσεις, άμεσες ή έμμεσες, σε βάρος των προσώπων που δεν έχουν εμβολιαστεί, για παράδειγμα για ιατρικούς λόγους, επειδή δεν ανήκουν στην ομάδα-στόχο για την οποία χορηγείται ή επιτρέπεται επί του παρόντος το εμβόλιο κατά της COVID-19, όπως τα παιδιά, ή επειδή δεν είχαν ακόμη τη δυνατότητα να εμβολιαστούν ή επέλεξαν να μην το πράξουν. Κατά συνέπεια, η κατοχή πιστοποιητικού εμβολιασμού, ή η κατοχή πιστοποιητικού εμβολιασμού που αναφέρει εμβόλιο κατά της COVID-19, δεν θα πρέπει να αποτελεί προϋπόθεση για την άσκηση του δικαιώματος ελεύθερης κυκλοφορίας ή για τη χρήση διασυνοριακών υπηρεσιών μεταφοράς επιβατών, για παράδειγμα υπηρεσιών αεροπορικής ή σιδηροδρομικής μεταφοράς ή μεταφοράς με λεωφορείο ή πορθμείο ή με οποιοδήποτε άλλο μεταφορικό μέσο. Επιπλέον, ο παρών κανονισμός δεν μπορεί να ερμηνευθεί υπό την έννοια ότι θεσπίζει δικαίωμα ή υποχρέωση εμβολιασμού.”

Μητσοτάκης και λοιποί που απειλούν τους μη εμβολιασμένους με εξαθλίωση και διαπομπή μέσα από λίστες της ΝΤΡΟΠΗΣ, νέες λίστες τύπου Σίντλερ, οφείλουν να δικαστούν από Ειδικό Δικαστήριο για την πολιτειακή εκτροπή, την καταπάτηση του Συντάγματος και της Νομοθεσίας της Ε.Ε. και την καταστροφή της οικονομίας και συνοχής της χώρας. 

loading...