Να εμβολιαστούμε να μη κολλήσουμε τους εμβολιασμένους ! Σουρεάλ

Ελένη Παπουτσή. Εκπαιδευτικός

Mcs of education

Κλινική και ψυχολογική αντιμετώπιση εξαρτήσεων

Αυτά τα παράλογα και υπέρλογα, συμβαίνουν στη χώρα και μια λέξη αιωρείται στα μυαλά, από απαξάπαντες και απαξάπασες εμπλεκόμενους/ες.

ΣΥΜΦΈΡΟΝ (υλικό η γνωριμίες η θέσεις η αξιώματα)

Η κυβέρνηση πιέζει και εκβιάζει τους πολίτες ενοχλητικά, για το εμβόλιο. Έχει τους λόγους της.

Εν τω μεταξύ, οι εταιρείες ετοιμάζουν άλλα εμβόλια που θα αντιμετωπίζουν και τις μεταλλάξεις. (μέχρι να έρθουν άλλες μεταλλάξεις, μέχρι το ω. Πολλά τα κέρδη βλέπετε! Τώρα που βρήκαμε κέρδη, θα τα αφήσουμε; Πώς θα δουλέψει το συμφεροντολογικό σύστημα; Όλα πειραματικά, πρωτόγνωρα. )

Η Ιερά σύνοδος για να μη χάσει το παγκάρι και μερικοί άνθρωποι εξαρτημένοι από τους χώρους, αρχίζουν να πηγαίνουν αλλού, (φοβόταν ο αρχιεπίσκοπος τη γιόγκα είχε πει στον πρώτο εγκλεισμό) , αποφάσισε ότι υπάρχει ελευθερία επιλογής. (Μαζί με Κικίλια, Τσιόδρα οι οποίοι συμφώνησαν ) Η εξάρτηση δεν έχει σχέση με Πίστη. Μπορείς να πιστεύεις και στο βουνό και στη θάλασσα μόνος σου, με ένα βιβλίο, χωρίς παπάδες και χωρίς να κάνεις γιόγκα…

Παρόλα αυτά οι ίδιοι γιατροί -μαϊντανοί βγαίνουν, να πλένουν μυαλά, Χωρίς ποτέ να αφήνουν τα κανάλια, να ακούγεται αντίθετη άποψη, γιατί έχει πέσει πολύ χρήμα στα κανάλια, δικό μας, για να πείσουν (υπέρ των εμβολίων). Πρέπει ο αφυπνισμένος πολίτης να αναζητήσει με αγώνα την αντίθετη άποψη για να αναχαιτίσει τα συμφέροντα.

Παράλληλα υπουργοί δωροδοκούν η εκβιάζουν κόσμο για την επίτευξη του στόχου τους.

Γιατί;

Γιατί τα εμβόλια λήγουν σύντομα και δεν θέλουν να τα θάψουν. Υπάρχουν συμφέροντα από πίσω. Καλύτερα, θεωρούν, στα σώματα των πολιτών και όποιον πάρει ο χάρος.

Σε ποιους απευθύνονται άρα και τους πιστεύουν, μέσα σε τόσες αντιθέσεις, αντιφάσεις και ανακολουθίες ;Καμιά σχέση με τα παλαιά εμβόλια που ήταν δοκιμασμένα και ήξερε ο άνθρωπος ότι εμβολιάζεται και ήταν πλήρως και για πάντα καλυμμένος.

Εχθές βράδυ μέσα στα λεωφορεία του Κέντρου ο ένας ήταν επάνω στον άλλον και είχαν κολλήσει μύτη με μύτη. Εκεί τι κάνουν αφού ενδιαφέρονται για την υγεία των πολιτών;

Οι πολίτες που κάνουν λάθος συγκρίσεις από τα εμβόλια του παρελθόντος, ας καταλάβουν ότι το 99% των πολιτικών τώρα, πάνε στην πολιτική για να κερδίσουν , να βγάλουν τα τεράστια δάνεια που έχουν, (από εγωκεντρισμό) ακόμα και όταν με χαρά τους, εκφυλλίζουν τον θεσμό της οικογενείας υποστηρίζοντας τους ΛΟΑΤΚΙ, και άλλα πηγμένα καλούπια για τα συμφέροντά τους.

Από αυτό το σημείο εκπηγάζουν τα πάντα. Ιδιοτέλεια. Έχουμε αλλαγή κοσμοειδώλου, κοσμοαντίληψης, κοσμοθεωριών.

Παλαιότερα πήγαιναν στην πολιτική για να προσφέρουν στη χώρα. Τώρα μέσα στη Βουλή, έναν μόνο ξέρω που πούλησε το σπίτι του να μπει στην πολιτική και να προσφέρει στη χώρα, έναν, που για την Ελλάδα παραμέρισε καριέρα και υγεία η συμφωνούμε, η δεν συμφωνούμε μαζί του.

Οι άλλοι με τεράστια δάνεια πάνε να βγάλουν, ύλη, φυσικά όχι μόνο από τους μισθούς τους…

Οι ισχυρότερες κυβερνήσεις πιέζουν τις αδύναμες (σαν τη δική μας) να υπακούσουν και πρέπει αυτοί οι κυβερνώντες με τη σειρά τους , να πιέζουν, να απειλούν, να δωροδοκούν τους πολίτες, για να κρατήσουν τις θέσεις τους στην εξουσία.

Πόσο απνευμάτιστα τα ετεροκίνητα άτομα!

Μέσα σε αυτό το σύμφυρμα, όποιος ακούει τον Τσίπρα και τη συνομοταξία του, που έπαιξε τον πιο κακό ρόλο για την Ελλάδα και την πήγε αιώνες πίσω, καθώς και το νύχτα 25 κλπ αδελφά κόμματα, πρέπει να πάει για πολυετή θεραπεία σε ψυχίατρο.

Κάποιο άτομο σε αυτό το σημείο, θα ρωτούσε. Και τι πρέπει να γίνει; Αν κάνει αυτή την ερώτηση, θέλει Ανύψωση ατομική, Εξαγνισμό, απόκτηση όχι μόνο ενσυναίσθησης , που είναι να μπαίνουμε στη θέση του άλλου, αλλά και συμπόνιας που είναι να βοηθάμε, και μετά από όλα αυτά , θα του δοθεί η απάντηση!

Ελένη Παπουτσή. Εκπαιδευτικός

Mcs of education

Κλινική και ψυχολογική αντιμετώπιση εξαρτήσεων

loading...