Ζύγωσαν, πείνα, βία, απόγνωση, χάος! Οπλιστείτε…

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης*

Όταν η δημοκρατία αποσυντίθεται, οδηγεί σε αναρχία ή δικτατορία. Όταν η κοινωνία κατακερματίζεται, οδηγεί σε συγκρούσεις ή εμφύλιο. Όταν το δίκαιον αποδομείται, οδηγεί σε απειθαρχία ή αυτοδικία. Όταν συμβαίνουν μαζί όλα τα προαναφερόμενα, συνεπικουρούμενα και από άλλους δυσμενείς παράγοντες όπως π.χ. έλλειψη τροφίμων, τότε το χάος είναι βέβαιον. Και μάλιστα πρόκειται για απροβλέπτων καταστάσεων χάος.

Η έλλειψη τροφίμων στην Ελλάδα πρέπει να θεωρείται προσεχώς βεβαία διότι η φετινή παραγωγή των αγροτικών προϊόντων είναι ιδιαιτέρως χαμηλή. Στα σιτηρά η στρεμματική μείωση της παραγωγής κυμαίνεται μεταξύ 30 – 40%, χωρίς να ληφθεί υπ’ όψιν ότι κάθε χρόνο καλλιεργείται όλο και λιγότερη εύφορος γη λόγω π.χ. δενδροφυτεύσεων, φωτοβολταϊκών πάρκων, κλπ. Στα δε δενδροκομικά προϊόντα, π.χ. αμύγδαλα, σε κάποιες περιοχές η καταστροφή είναι μέχρι και 100%. Επίσης οι ελιές παρουσιάζουν απελπιστικά μειωμένη ανθοφορία. Τα αμπέλια προς το παρόν ακροβατούν.

Οι απαιτούμενες εισαγωγές για καλυφθεί το έλλειμμα τροφίμων στην Ελλάδα προϋποθέτουν υπερπαραγωγή σε κάποιες άλλες περιοχές του πλανήτη (πράγμα που δεν συμβαίνει) και απρόσκοπτες μεταφορές και εμπόριο (πράγμα που επίσης δεν συμβαίνει).

Η κατάστασή μας είναι κινδυνώδης.

Σε πολλές χώρες υπήρξαν καταστροφές σε αγροτικές παραγωγές βασικών αγροτικών προϊόντων όπως π.χ. σε Καναδά, Κροατία, Γαλλία, κλπ. Ηγέτες στην Νοτιοανατολική Ασία ήδη έχουν προειδοποιήσει τους κατοίκους ότι θα υπάρξει έλλειψη ρυζιού, που είναι βασικό προϊόν διατροφής για τους εκεί πληθυσμούς. Το διεθνές εμπόριο κλονίζεται αποσυντονούμενο λόγω περίεργης ανόδου των τιμών των καυσίμων. To κόστος μεταφοράς των εμπορευματοκυβωτίων (containers) από την Κίνα υπερεξαπλασιάσθηκε, κάτι το οποίο σημαίνει ότι τα προϊόντα για τον καταναλωτή θ’ ακριβύνουν πάρα πολύ. Πολλοί ήδη μιλάνε επισήμως για επταπλασιασμό των τιμών στις υπεραγορές (super markets). Αυτό σημαίνει ότι πάρα πολλοί άνθρωποι μόνο μ’ ένα τρόπο θα μπορούν να μπουν στις υπεραγορές, δηλαδή στα σούπερ μάρκετ. Δι’ ατάκτου εισβολής. Τρόπος συναλλαγής; Το πλιάτσικο! Αυτό κι αν είναι κατάργηση μετρητών!

Οι αυξήσεις των τιμών όλων των αγαθών θα συντελέσει στην μείωση της αγοραστικής δυνάμεως των ήδη εντέχνως φτωχοποιημένων μαζών. Ο συνολικός πλούτος που υπάρχει στην μάζα μειώνεται διαρκώς δραστικά, λόγω του ότι πολλές μικρές επιχειρήσεις έχουν καταστραφεί λόγω περιορισμού οικονομικών δραστηριοτήτων, οι μισθοί μειώνονται, η ανεργία γιγαντώνεται, οπότε το επικείμενο αποτέλεσμα θα είναι η πείνα. Οι έχοντες είναι αμφίβολο αν μπορούν να αγοράσουν κάτι, διότι πολύ απλά δεν θα υπάρχει. Πως θα μπορεί ν’ αγοράσει κανείς, με όσο χρήμα και αν έχει, σε οποιαδήποτε τιμή, π.χ. ψωμί, όταν δεν θα υπάρχει ψωμί;

Αν συμβεί κάτι τέτοιο η οργή και το μίσος των ανθρώπων θα διοχετευθεί στις ηγεσίες τους, που νομίζουν ότι θα προλάβουν να την «κοπανίσουν». Αμ δε που θα προλάβουν. Γιατί όπως προφήτευσε και ο Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός, «πολλοί πολιτικοί θα χάσουν τις ζωές τους από το εξαγριωμένο πλήθος, και οι λίγοι που θα ζήσουν, θα ζήσουν επειδή είναι θέλημα Θεού να λειτουργεί αυτό ως υπενθύμιση για το ποιοι είναι υπεύθυνοι για την κατάντια των Ελλήνων ώστε οι Έλληνες να μην ξανακάνουν τα ίδια λάθη». (Αυτήκοος μάρτυς, εγώ, ο γράφων αυτά).

Άλλο, άκρως ανησυχητικό στοιχείο είναι οι τεράστιες αυξήσεις σε ΟΛΕΣ τις πρώτες ύλες με αποτέλεσμα την άνοδο των τιμών σε κάθε τι που αγοράζεται. Όταν αυξάνονται οι πρώτες ύλες, η ενέργεια και οι μεταφορές, όσο και να πέσει το ημερομίσθιο των εργαζομένων, για το καλό του συνόλου πάντα, το σίγουρο είναι ότι τα τελικά προϊόντα, ειδικά τα τρόφιμα, θα είναι προσιτά σε λίγους.

Γι αυτό, φρόντισαν με σατανική μεθοδικότητα να χαθεί η αυτάρκεια από όλες τις χώρες. «Αυτάρκεια», αυτή είναι η μαγική λέξη που πρέπει να έχουν στο μυαλό τους οι ηγέτες των χωρών που ισχυρίζονται ότι επιθυμούν το καλό των πολιτών, και γι αυτήν πρέπει να αγωνίζονται. Το να μιλάμε για γενικά κρατικά αποθέματα μερίμνη των πολιτικών ηγεσιών είναι επιστημονική φαντασία, και θα φανεί στην πραγματικότητα.

Η σταδιακή αύξηση των τιμών στα πολυκαταστήματα γίνεται τοιουτοτρόπως ώστε να ροκανίσουν οι ηγετίσκοι τις αποταμιεύσεις των ανθρώπων που κατέθεσαν τα εναπομείναντα χρήματά τους στα «μαξιλάρια» τους. Οι ίδιοι άνθρωποι πάλι από την άλλη, πιστεύουν ότι θα τους σώσουν αυτοί που τους κατάντησαν σ’ αυτό το χάλι. Οι καημένοι, πόσες ώρες τηλεόραση βλέπουν;

Το τρίπτυχο τρόφιμα – ενέργεια – φάρμακα πρέπει να διέπει κάθε οργανωμένη ομάδα που θέλει ν’ αντιμετωπίσει αυτό που μας ετοιμάζουν.

Στον παράγοντα «βία» τώρα, ως «κοινωνική πρόοδος» σε μια καταρρέουσα δημοκρατία. Το πλήθος που δεν θα έχει να χάσει τίποτα πλέον και που είναι ήδη χωρίς αρχηγό πίπτει στην αχαλίνωτη βία διότι έχει κακούς «συμβούλους». Οι «σύμβουλοι» αυτοί είναι η πείνα, ο πανικός και οι ετερόχθονες εισβολείς οι οποίοι περιμένουν με πάθος και υπομονή το απόλυτο χάος. Οι τωρινοί «επενδυτικοί» βιασμοί Ελληνίδων αποτελούν προκαταρκτικά χαδάκια σε σχέση με αυτό που θα ζήσουν πολλοί και πολλές στην Ελλάδα, που όπως φαίνεται, κοντοζυγώνει.

Ο στρατός των επενδυτών οπλοφορεί με λεπίδες διαφόρων μεγεθών και σχημάτων, το έχουμε δει σε επεισόδιά τους, διότι έτσι τους διατάσει το Κοράνι και ο Μωάμεθ. «Κόψτε τους στον σβέρκο όπου του βρείτε (τους άπιστους)» τους διατάσει το Κοράνι και γι αυτό προτιμούν τα μαχαίρια και όχι τα πυροβόλα όπλα. Είναι, σεξουαλικώς άκρως στερημένοι, θρησκευτικώς άκρως φανατισμένοι, πολιτισμικώς άκρως διαφέροντες και ηθικώς άκρως αδιάφοροι. Ζουν επιδοτούμενοι μέχρι να χαρούν σε συνθήκες χάους.

Από την άλλη, ο εκ των έσω συντονισμένος πολυκερματισμός των Ελλήνων από το ποδόσφαιρο και την πολιτική μέχρι σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, δημιουργεί ένα κοινωνικό μείγμα άκρως εύφλεκτο. Πολλοί, ηλιθιωδώς, ισχυρίζονται ότι ξαναπέρασε η Ελλάς εμφύλιο, αλλά κάνουν τρία βασικά λάθη. Πρώτον. Τότε, από τον ΟΗΕ ο «εμφύλιος» χαρακτηρίστηκε «συμμοριτοπόλεμος», ασχέτως τι λέμε εμείς τώρα, που αυτό κάτι σημαίνει. Δεύτερον. Τότε η επαρχία είχε πολλαπλασίους κατοίκους από τους των πόλεων και μπορούσε να του θρέψει. Τώρα; Τρίτον. Τότε ο Έλληνας είχε αντίπαλο έναν άλλον ξενοκίνητο «έλληνα». Τώρα ο κάθε Έλληνας θα έχει δύο αντιπάλους. Τον αντίθετό του Έλληνα και έναν πρώην «λιαζόμενο επενδυτή». Η αναλογία αυτή συμφέρει μόνο τους «επενδυτές».

Τα τωρινά «συμβόλαια θανάτου» θα περιορισθούν, διότι λόγω μίσους, ζήλειας, φθόνου, υστεροβουλίας, κακίας, κλπ, οι εγκληματικές ενέργειες προφανώς θα πολλαπλασιασθούν. Ο πανικός και η αυτοδικία θα επιφέρει τον ευτελισμό του ανθρώπου ως εικόνα Θεού καθώς και τον εξευτελισμό της ζωής και κάθε ανωτερότητος.

Η αντίδραση του πληθυσμιακού μείγματος στην Ελλάδα προβλέπεται να είναι μη προβλέψιμη, ως πρωτοφανής, οπότε η εγκυμονούσα χαοτική κατάσταση προβλέπεται φρικώδης. Αυτά λένε τα μέχρι τώρα δεδομένα και οι ενδείξεις. Χωρίς να ληφθεί υπ’ όψιν ο εξής σημαντικός παράγων. Τι θα γίνει αν π.χ., ως παράδειγμα το αναφέρω, αρχίζουν να «χαιρετάνε τον πλάτανο» οι εμβολιασμένοι ή κάποια άλλη πληθυσμιακή ομάδα; Πως θ’ αντιδράσει κάποιος που έμαθε ότι εξαπατήθηκε; Αυτό το λέω επειδή όπως ισχυρίζονται κάποιοι ειδικοί δεν γνωρίζουν ακόμη τις παρενέργειες των εμβολίων ή της πείνας. Υποθετικό το ερώτημα, ίσως χωρίς σημασία, απλώς αναφέρεται για να δειχθεί ότι μπορεί να προκύψουν και άλλοι παράγοντες που είναι ικανοί για εντονότερες πανικές καταστάσεις.

Όλ’ αυτά θα φέρουν τέτοια απόγνωση στους Έλληνες, και άλλους λαούς διότι παντού τα ίδια γίνονται, που ουδείς μπορεί να προβλέψει. Το μόνο που μπορεί να πει κάποιος σίγουρα είναι ότι το χάος, το προετοιμαζόμενο από τους εξουσιαστές χάος, θα είναι απόλυτο διότι στον ανώτατο βαθμό της ιεραρχίας του ισχυρίζονται «Από το χάος η τάξις» (Ordo ab Chao), δηλαδή μέσα από το χάος θ’ αναγεννήσουν την παμπάλαια Νέα Τάξη Πραγμάτων τους.

Γι αυτό λοιπόν, οπλισθείτε. Αφού οργανωθείτε με απολύτως ομοπνόους συνανθρώπους σας, χωρίς ηλεκτρονικές συσκευές μαζί σας, οπλισθείτε. Οπλισθείτε με υπομονή. Με καρτερικότητα ώστε να είστε ψύχραιμοι σε ότι και αν κληθείτε ν’ αντιμετωπίσετε. Με αγωνιστικό φρόνημα. Με πίστη στον Θεό. Με πνεύμα ανωτερότητος. Με ψυχολογία νικητού. Με αυτοκυριαρχία ηγέτου. Με ψυχοσωματική ισορροπία. Με καθαρή σκέψη σε συνθήκες χάους και πανικού. Με γνώσεις επιβίωσης σε πόλη και ύπαιθρο. Με διάθεση ν’ αναθεωρήσετε ιδεολογίες, στάσεις και αντιλήψεις ζωής. Με διάθεση βοήθειας στον δικό σου συνάνθρωπο.

Μ’ ετοιμότητα αναποφεύκτου συγκρούσεως με αειβάρβαρο όχλο. Μην ξεχνάτε ότι πολλοί εισβολείς, όπως προαναφέρθηκε, έχουν μαχαίρια και χαντζάρια. Οι μαφιόζοι έχουν όπλα. Οι κατάσκοποι θύλακες με οπλισμό. Οπότε είναι απλό το να καταλάβει κανείς πως μπορεί ν’ αντιμετωπίσει κάποιον οπλοφορούντα που του επιτίθεται. Όποιος δεν το ξέρει ας στρωθεί να διαβάσει αρχαίους Έλληνες συγγραφείς.

Αλλά και ο Θεός για να βοηθήσει θέλει πρόσκληση. Προσευχή εγκάρδια. Ένα προσευχητάρι, ένα Ψαλτήρι, οι Χαιρετισμοί της Παναγίας μας, είναι ισχυρά όπλα ειδικά εκ καιρώ κινδύνων.
Μήπως τελικά το ότι δεν επιτρέπουν τους άγγλους και τους γερμανούς οι Κυβερνήσεις τους να έλθουν στην Ελλάδα, το κάνουν επειδή γνωρίζουν κάτι;

Χρήστος Μαντζιάρης

loading...