ΥΒΡΙΔΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Της Λέττας Καλαμαρά*

Ένας πόλεμος χωρίς σφαίρες διεξάγεται από το παγκόσμιο βαθύ κράτος, το Διεθνές Οργανωμένο Έγκλημα, και κορυφώνεται στην επικράτεια της Ελλάδας, όχι τυχαία. Αυτοσκοπός ο διχασμός των Ελλήνων και η διάσπαση της Ελλάδας εις όφελος των Ούννων και του Δ’ Ράιχ.

Η απίστευτη οικονομική καταστροφή που επιβλήθηκε επί δεκαετίες και κορυφώθηκε τη διετία Μητσοτάκη με το πρωτογενές έλλειμα ύψους 23,3 δισεκατομμυρίων ευρώ τη διετία 2020-21 από τους άριστους πολιτικούς απατεώνες εκ του αποτελέσματος με πρόσχημα το COVID-19 επιδιώκεται να ολοκληρωθεί με απάνθρωπα μέτρα εναντίον εκατομμυρίων Ελλήνων που δεν επέλεξαν να εμβολιαστούν με πειραματικά παρασκευάσματα και ακολουθώντας τη δυνατότητα επιλογής κατά το Σύνταγμα.

Η επικοινωνιακή κυριαρχία του Διεθνούς Οργανωμένου Εγκλήματος στα μέσα μαζικής ενημέρωσης μέσα από ξέπλυμα χρήματος στην Ε.Ε. και την καθημερινή προπαγάνδα που συντάσσεται σε αλλοδαπά κέντρα νυχθημερόν στοχεύει στην αδρανοποίηση της σκέψης των τηλεθεατών, στη στοχοποίηση μερίδας Ελλήνων και στη δικαιολόγηση των διώξεων εναντίον τους.

Η πολεμική αδράνεια και ο εκφυλισμός του πατριωτισμού στην Ελλάδα έχει επιβληθεί για να εξουδετερώσει κάθε αντίσταση και να ευνουχήσει κάθε επιθετικό πνεύμα όσων εστιών έχουν απομείνει. Η επιλογή και προώθηση συνεργατών του Διεθνούς Οργανωμένου Εγκλήματος σε καίριες θέσεις του Κράτους της Ελλάδας, από την πρώτη μεταξύ ίσων μέχρι τον τελευταίο στρατιώτη, τον τελευταίο κρατικό υπάλληλο αποτελεί την πεμπτουσία της μετατροπής της Ελλάδας σε ένα αποτυχημένο Κράτος ελεγχόμενο πλήρως από την παγκόσμια Μαφία. Η σιωπή των αμνών από την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία καθώς και κάθε άλλη κρατική ηγεσία στον επερχόμενο διχασμό και κατακρεούργηση της Ελλάδας είναι το αποτέλεσμα εκβιασμών μέσα από χρηματισμούς και εξυπηρέτηση παθών σε χρήμα, σάρκα και δόξα.

Ο COVID-19 αποτέλεσε το απόλυτο πολεμικό υβριδικό εργαλείο, αγνώστου προέλευσης και φύσης, που ισοπέδωσε την οικονομία, εγκλώβισε τους Έλληνες στις οικίες τους αδικαιολόγητα, τους φόρεσε το φερετζέ της μάσκας σε εξωτερικούς χώρους χωρίς κανένα αποτέλεσμα και εξουδετέρωσε κάθε δημιουργική πράξη τους επί μήνες. Τώρα που έχει περιέλθει σε αποδρομή παγκοσμίως η Ελλάδα χρησιμοποιείται ακόμα ως χώρος απομόνωσης, ως στρατόπεδο συγκέντρωσης όπου οι Έλληνες “αιχμάλωτοι” οδηγούνται τεχνηέντως σε απελπισία και αλληλοσπαραγμό. Οι Έλληνες αντιμετωπίζονται ως αιχμάλωτοι και εναντίον τους ασκείται ψυχολογική και λεκτική βία, απομόνωση, λοιδορία, απειλές, κλειστοφοβικές προβολές, ασφυξία για να “σπάσουν”. Μέθοδοι που έχουν ασκηθεί από απεχθή καθεστώτα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως ο τελευταίος Πρωθυπουργός μίας βρώμικης Μεταπολίτευσης ανεξέλεγκτης ληστείας εις βάρος της Ελλάδας και δημιουργίας μίας κάστας που προσπαθεί μέσα από το COVID-19 να επιβιώσει, να κυριαρχήσει και να βασανίσει κάθε Έλληνα που συνταγματικά επιλέγει να μην εμβολιαστεί, έχει εντολή εκτέλεσης άμεσα κατακερματισμού της Ελλάδας και εγκλωβισμού εκατομμυρίων Ελλήνων στις Περιφέρειες τους μέσω της επιβoλής απαγορευτικού χαρατσιού rapid-test. Ο αποκλεισμός εκατομμυρίων Ελλήνων από τις θερινές διακοπές τους είναι το νέο μαστίγωμα που επιζητά ο Κυριάκος Μητσοτάκης και αδημονεί να το νιώσει σαδιστικά.

Το επέβαλε κατά τη διάρκεια του lock-down και το επιζητά μανιωδώς να το επιβάλλει και πάλι παρά την αποδρομή του COVID-19 παγκοσμίως εξαιτίας και του θέρους με άκαιρες τρομολαγνικές προβλέψεις για το φθινόπωρο. Το μίσος Μητσοτάκη και η μανία ενοχοποίησης των εκατομμυρίων μη εμβολιασθέντων δεν έχει προηγούμενο και δεν δικαιολογείται.

Η Ελλάδα οφείλει να παραμείνει ενωμένη και δυνατή, να προασπιστεί τα εδάφη της και να αντισταθεί στον έμμεσο διχασμό των Ελλήνων σε ευσυνείδητους εμβολιασμένους και κοινωνικά μιάσματα ανεμβολίαστους που επιδιώκει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Η Ελλάδα και οι Έλληνες οφείλουν να προασπιστούν την οικονομία, τον τουρισμό και την εστίαση για όλους πολύ περισσότερο το καλοκαίρι όπου οι ανοιχτοί χώροι δεν δικαιολογούν κανένα παραπάνω μέτρο περιορισμού.

Ελλάδα ως Κράτος βιτρίνα του Διεθνούς οργανωμένου εγκλήματος δέχεται τη μεγαλύτερη πίεση διάλυσης όπως γινόταν επί Γ’ Ράιχ οπότε οι Γερμανοί ανατίναζαν τις γέφυρες όταν υποχωρούσαν στα μπουντρούμια του Βερολίνου. Η ιστορία επαναλαμβάνεται για τελευταία φορά και οι Έλληνες ενωμένοι, εμβολιασμένοι και μη, θα είναι παρόντες στην επόμενη ημέρα του Κόσμου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα καταλήξει στη θέση όλων εκείνων που επεδίωξαν να διασπείρουν το μίσος και την καταστροφή ανάμεσα στο λαό μας.

loading...