ΣΥΨΑΣ- ΣΗΨΗΣ: ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ- “ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ .


 ΣΤΑ 20.000 ΠΑΝΕ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ”. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ; ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΕΙΡΕΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΑΙ Ή ΟΧΙ; ΕΑΝ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ; ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ


Ο επικίνδυνος πλέον, Νίκος Σύψας ξαναχτύπησε σήμερα(14/7/21), τρομοκρατώντας τον κόσμο για τα κρούσματα που θα “συναντήσουμε” μπροστά μας.


«Τον Αύγουστο θα μπορούσαμε να δούμε και περισσότερα από 10.000 κρούσματα», προειδοποίησε ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό, Νίκος Σύψας, προσθέτοντας ότι η επιδημία θα κλιμακωθεί γρήγορα και απότομα. Όπως εκτίμησε ο καθηγητής, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, σύντομα θα βλέπουμε τα κρούσματα να διπλασιάζονται, υπολογίζοντας μάλιστα πως αυτό θα παρατηρείται ενδεχομένως κάθε βδομάδα ή και νωρίτερα.


«Αυτό σημαίνει ότι θα μπούμε στην λεγόμενη εκθετική φάση», εξήγησε. «Ασφαλώς δεν μπορώ να κάνω προβλέψεις αλλά μιλάμε για πολλές χιλιάδες κρούσματα, δεν μιλάμε για μικρό νούμερο», ανέφερε παραδεχόμενος μάλιστα ότι τον Αύγουστο θα μπορούσαμε να δούμε και περισσότερα από 10.000 κρούσματα.


Συγκεκριμένα, εκτίμησε πως δεν είναι απίθανο να φτάσουμε σε νούμερα της τάξης του 15.000-20.000 κρούσματα με αυτό να οφείλεται στο γεγονός ότι μεγάλη μερίδα του πληθυσμού δεν εμβολιάζεται.


«Αν είχαμε εμβολιαστεί όλοι, το 80% τοις εκατό, αυτή στιγμή δεν θα μιλούσαμε για πανδημία», τόνισε και πρόσθεσε πως επειδή δυστυχώς δεν προλάβαμε, τώρα ετοιμαζόμαστε για το τέταρτο κύμα της πανδημίας.Να θυμίσουμε βέβαια στον κόσμο και την αμίμητη ατάκα του κ. Σύψα που μας έλεγε ότι οι “μετανάστες είναι νέοι και παιδιά και δεν κινδυνεύουν να μολυνθούν”, αλλά τα δικά μας παιδιά κινδύνευαν γι’ αυτό και κυκλοφορούν με μάσκες.Θα επέμβει κανείς εισαγγελέας να βάλει στη θέση του τον κ. Σύψα; Τρομοκρατεί τον κόσμο με αυτά που λέει…

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :