ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΟΧΙ….

 ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ…. 

ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ ΜΕ ΤΑ «ΤΖΟΥΦΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ» 

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΤΟ 60% ΤΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΟΜΕΝΩΝ ΜΕ COVID ΗΤΑΝ ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ  ΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΓΚΡΙΣΗ Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΩΖΕΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ! ! !

ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΟΧΙ…. 

Ο κ. Αχιλλέας Αναγνωστόπουλος Δ/ντής της Αιματολογικής κλινικής του νοσ. «Παπανικολάου» μίλησε για την μέθοδο καταπολέμησης του κορωνοϊού μέσω χρήσης Τ – λεμφοκυτάρρων που μπορεί να αποτελέσει σημαντικό «όπλο» στη φαρέτρα μας στη «μάχη» κατά της πανδημίας.

«Σε λίγο καιρό θα είμαστε έτοιμοι να χορηγήσουμε το φάρμακο σε πολλούς ασθενείς», τόνισε ο κ. Αχιλλέας Αναγνωστόπουλος. 

Σημειώνω, πως η  ομάδα έψαχνε 230.000 ευρώ για να συνεχίσει την έρευνα και ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΚΟ, Η ΓΕΡΜΑΝΟΔΟΥΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΤΑ ΕΔΩΣΕ γιατί τα χρήματα του Ελληνικού Λαού, πρέπει να πάνε στα ΤΟΥΡΚΟΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ για να λιβανίζουν από το πρωί έως το βράδυ τον ΓΑΛΑΖΙΟ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ και όχι να πάνε ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ έτσι τα έβαλε η «Επιτροπή 2021», ενώ ο κ. Αναγνωστόπουλος ανέφερε ότι ήδη υπάρχουν έτοιμες 50 δόσεις και περιμένουν την έγκριση για να προχωρήσουν…. 

Έτσι σαν ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ρωτάω όλους αυτούς που ακούνε τα μπουκωμένα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης: Κύριοι και Κυρίες (το λέω σικ, για να μην τους πω απλά δίποδα) είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ (και μόνο για τον εαυτό σας) να τους πιστεύετε και να κάνετε αδιαμαρτύρητα όλα όσα σας επιβάλλουν, ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΜΩΣ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΜΑΣ, ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

β. τεζαρης 

϶ϵλληνας όμηρος του καθεστώτος των Αθηνών ! 

loading...