Αφήστε τον κάθε Φράγκα και τις ειρηνικές επαναστάσεις του να πάνε στον διάολο

 Αγαπητοί και αξιότιμοι φίλοι, 

Εμείς δεν θα ασχοληθούμε ποτέ με τον κάθε Τράγκα, της ” ψωλής του τον χαββά”, τους χορηγούς και τις πόρνες που συναντά πχ. στην Γαλλία για να παίρνει εντολές και οδηγίες, αλλά καιρός είναι να του αφιερώσουμε λίγα λόγια.  

Εμείς ασχολιόμαστε με την ουσία του προβλήματος, που βολοδέρνει την χώρα και είμαστε έτοιμοι να πράξουμε το αυτονόητο, είτε αρέσει στον  καθε Τράγκα είτε Όχι. 

3-4 φορές προσπάθησε αυτός ο “κυριος” να ιδιοποιηθεί, ως μη πολεμοχαρής, όπως δήλωσε, το όνομα , τα μέλη, τους φίλους και τους σκοπούς της Νέας Φιλικής Εταιρείας για δικούς του φθηνούς  ψηφοθηρικούς λόγους. Τον καλέσαμε, γραπτώς, να το “κόψει, ειδάλλως θα τον έπαιρναν οι δικαστικοί κλητήρες, ανά την υφήλιο, στο κυνήγι, όπως πάλαι ποτέ τον Βαρουφάκη, όταν προσπάθησε  το 2014  να προβάλλει το κόμμα του ως την ” ΝΦΕ της Ευρώπης “. Δείχνουμε βέβαια πάντα κατανόηση για τον κάθε Φράγκα, που χρησιμοποιεί ξένους cojones, για να το παίξει Παιδαράς,  αλλά του δηλώσαμε ότι ακόμη και για αυτό οφείλει να σέβεται τους κανόνες, πράγμα που δεν έκανε ποτέ στην ζωή του ….! Τώρα όμως το κάνει ο “γλυκούλης”.

Μην χάνετε λοιπόν τον καιρό και την ενέργειά σας με το κάθε μηδενικό ονόματι Τράγκα και την μανιακή προσπάθεια αυτοπροβολής του. Ασχοληθείτε καλύτερα,  ενεργά,  με την ουσία του προβλήματος και όχι με τα σκατά του κάθε κερατά και προπάντων να ‘ στε πάντα ενωμένοι και μονιασμένοι.

Τότε μόνο είμαστε δυνατοί και ανίκητοι. 

Μία από τις Κατάρες του έθνους, ο Ανδρέας Γ. Παπανδρέου,  είπε κάποτε το περίφημο ” η Ελλάς ανήκει στους Έλληνες” αν και γνώριζε ότι για να πάει στο WC, για προσωπική του ανάγκη, χρειαζόταν την άδεια της πρεσβείας των ΗΠΑ.

“Ελλάς είναι οι Έλληνες” πιστεύουμε εμείς στην ΝΦΕ. Για αυτό φίλοι, πάρτε την στα χέρια σας και αφήστε τον κάθε Φράγκα και τις ειρηνικές επαναστάσεις του να πάνε στον διάολο.

Καλή Λευτεριά 

και

ας μας ενώνει στο εξής ότι μέχρι τώρα μας χώριζε!

Πάνος Γιαννακουλόπουλος

Νέα Φιλική Εταιρεία. 

loading...