Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑ∆ΟΣ ΣΥΝΙΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΕΜΒΡΥΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ



Γράφει ο Δρ. Δηµήτριος Αντωνίου

Απάντηση στο «Προς τον Λαό», φυλλάδιο της Εκκλησίας της Ελλάδος, υπέρ των εµβολιασµών κατά του κορωναϊού.H παρούσα µελέτη είναι η απάντησή µας στην έγγραφο-διακήρυξη «Προς τον Ελληνικό Λαό» που

εξέδωσε η Εκκλησία της Ελλάδος, παροτρύνοντας τον να κάνει τα εµβόλια κατά του κορωναϊού, τα οποία εκτός των θανατηφόρων παρενεργειών των, έχουν παρασκευαστεί πάνω σε «εµβρυϊκά ανθρώπινα νεφρικά κύτταρα (κυτταρικές σειρές)» (όπως το γράφει η ίδια η εταιρεία AstraZeneca και το παραδέχεται κι η Εκκλησία της Ελλάδος), µε αποτέλεσµα τα εµβόλια αυτά να περιέχουν τα ανθρώπινα εµβρυικά κύτταρα ακέραια, ή µέρη των ή/και διάφορες χηµικές των ουσίες. 

Τα ανθρώπινα εµβρυϊκά κύτταρα αυτά προέρχονται από εκτρώσεις ανθρώπινων εµβρύων (όπως το παραδέχεται κι η Εκκλησία της Ελλάδος στην παραπάνω διακήρυξή της!), οι οποίες συνιστούν παράνοµες, αήθεις και αντι-χριστιανικές ανθρωποκτονίες, αλλά και ΘΕΟΚΤΟΝΙΕΣ ταυτόχρονα, δεδοµένου ότι δολοφονούν το «Κατ’ Εικόνα Εκείνου Πρόσωπον του Εµβρύου».

Τα εµβόλια κατά του κορονοϊού δεν είναι αποτελεσµατικά κατά της µετάλλαξης «∆έλτα», διότι εάν ήταν αποτελεσµατικά θα την είχαν σκοτώσει και δε θα είχε, αυτή, εµφανιστεί καν. 

Όµως, τα εµβόλια αυτά, από τον τρόπο δράσης των, ∆ΕΝ σκοτώνουν τον ιό, ούτε τις µεταλλάξεις του, αλλά µόνο τον αδρανοποιούν ζωντανό. 

Οι µεταλλάξεις γενικά, αναπτύσσονται επειδή ακριβώς είναι ανθεκτικές έναντι των εµβολίων! Κι ακόµα πιο κρίσιµο είναι, ότι η µετάλλαξη «∆έλτα» (κι οι µεταλλάξεις Α (Αγγλίας), Β (Ν. Αφρικής), Γ (Βραζιλίας) που µας ταλαιπωρούν) δεν εµφανίστηκαν τυχαία, αλλά ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ από τα εµβόλια! (1).

Ήδη οι φαρµακευτικές εταιρείες και εθνικές αρχές, έχουν ανακοινώσει ότι οι εµβολιασµένοι µε τις δύο δόσεις θα χρειαστούν και τρίτη δόση µε νέο εµβόλιο λόγω της µετάλλαξης «∆έλτα»! Την οποία δεν πιάνουν τα τωρινά εµβόλια. Κι η τακτική αυτή θα συνεχιστεί, διότι και το νέο εµβόλιο θα προκαλέσει και νέα µετάλλαξη ανθεκτική σε αυτό κ.ο.κ. Θα εµβολιάζεστε χωρίς τέλος.

Είναι ανήθικο, επικίνδυνο και εγκληµατικό ψέµα, ότι «σχεδόν» όλοι οι διασωληνωµένοι είναι ανεµβολίαστοι, διότι ισχύει ΑΚΡΙΒΩΣ το αντίθετο, όπως προκύπτει από τα επίσηµα κρατικά στατιστικά στοιχεία που έχουν δηµοσιεύσει τα αντίστοιχα κράτη κι έχω δηµοσιεύσει εδώ, από τα οποία προκύπτει ότι το 45-65% των διασωληνωµένων στις ΜΕΘ είναι εµβολιασµένοι! 

Κι εµείς µιλάµε µε ΣΤΟΙΧΕΙΑ, όχι απλούς ισχυρισµούς.

Άφωνοι κι εξοργισµένοι οι Ορθόδοξοι σε όλον τον κόσµο, είναι µάρτυρες της παραδοχής των Ιεραρχών της Ελληνικής Εκκλησίας ότι τα εµβόλια, που αυτή ένθερµα υποστηρίζει, παρασκευάζονται πάνω σε ΖΩΝΤΑΝΑ εµβρυϊκά ανθρώπινα (νεφρικά) κύτταρα, που προέρχονται από «θεραπευτικές» εκτρώσεις τις δεκαετίες 1960, 1973, 1985!

 Κατ’ αρχήν τα εµβόλια αυτά της AstraZeneca κατασκευάστηκαν στην Αγγλία και Γερµανία κι η εταιρεία αυτή ∆ΕΝ αναφέρει ούτε την πηγή ούτε την χρονολογία προέλευσής των, ούτε ότι έχουν ληφθεί από «θεραπευτικές» εκτρώσεις κι όχι από ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ-∆ΟΛΟΦΟΝΙΕΣ.

 Συνεπώς οι Ιεράρχες της Εκκλησίας της Ελλάδος ψεύδονται. 

 ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ  ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ- ΑΘΗΝΑ

loading...