Ο έχων δυο νεφρά να δίνει το ένα. Με αυτή την “λογική” γιατί να μην γίνει και υποχρεωτική η δωρεά οργάνων;Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡ Μητσοτάκης απανταει λέει στους αντιεμβολιαστές με το άρθρο 25 του Συντάγματος

Ντροπή. Τίποτα άλλο. Αυτή δεν είναι η ερμηνεία του άρθρου 25. Και συμφωνεί δίπλα του ένας άνθρωπος πού ήταν δικαστικός. 

 Προφανώς ο κ. Μητσοτάκης νομίζει ότι τον ψηφίσαμε για να το παίζει "πολιτικά ορθός" και "προοδευτικός", να φτύνει τους συντηρητικούς, πατριώτες και φιλελεύθερους ψηφοφόρους της ΝΔ και να συμπεριφέρεται σαν να κυβερνάει την Κίνα. Ας είναι λοιπόν. Ίσως πραγματικά να μην χρειάζεται την παλιά βάση της ΝΔ τώρα που έχει τους ΛΟΑΤΚΙ. Θα το δούμε στις εκλογές.

Άρθρο 5, παράγραφος 5 του Συντάγματος: Καθένας έχει δικαίωμα στην προστασία της υγείας και της γενετικής του ταυτότητας. Τα εμβόλια κατά του κοροναιου οδήγησαν στον θάνατο και σε σοβαρότατες σωματικές παρενέργειες δεκάδες χιλιάδες ανθρώπων παγκοσμίως, σύμφωνα με ΕΠΙΣΗΜΑ στοιχεία. Επομένως, το κράτος δεν δικαιούται -σύμφωνα με την άνωθεν παράγραφο - να εξαναγκάσει οιονδήποτε Έλληνα πολίτη σε εμβολιασμό με επικίνδυνα για την σωματική του υγεία εμβόλια. Εσείς παραβιάζετε τον Συνταγματικό Χάρτη κ. Μητσοτάκη!

Τα σώματα των ανθρώπων δεν ανήκουν σε κανένα Μητσοτάκη και σε καμία Σακελαρροπούλου. Τα σώμα του καθενός ανήκει σε καθένα από εμάς προσωπικά. Όποιος εμβολιάζεται «προστατεύει» τον εαυτό και κανέναν άλλο. Ούτε έχει δικαίωμα επί κανενός άλλου. Ειδάλλως μιλάμε για το βαρύτατο έγκλημα της κατάχρησης εξουσίας.

Τα σοβαρά κράτη δεν διορίζουνς πρόεδρο της "δημοκρατίας" κάποια σαν τη Σακελλαροπούλου. Επίσης αφού ξέρεις ότι δεν μπορείς να επιβάλλεις υποχρεωτικά τον εμβολιασμό, μη μας το φέρνεις με πλάγιο τρόπο γιατί πλαγίως θα φύγεις και όχι με ελικόπτερο

Δεν υπάρχουν σχόλια :