Πέφτει η Ελλάδα από μέσα!!! «Γκρέτα» των αλλοδαπών: «Αμφισβητούμε την αποκαλούμενη δημοκρατική δομή»

 Το Κράτος χωρίζει τους Έλληνες, εκείνη ενώνει τους μουσουλμάνους – Σοκαριστείτε ελεύθερα…

H Parwana Amiri, η 17χρονη ακτιβίστρια, η «Γκρέτα» των αλλοδαπών, έχει έρθει στην Ελλάδα με τα κύματα αλλοδαπών και, όπως όλα δείχνουν, ανήκει σε εκείνο το κομμάτι που πολιτικοποιούνται, με το βλέμμα σε ένα μουσουλμανικό κόμμα στο μέλλον, πανελλήνιας εμβέλειας, όχι μόνο στην Θράκη.

Η δεκαεφτάχρονη Αφγανή  βρέθηκε το 2019 στην Λέσβο με την οκταμελή οικογένεια της.

Η δράση της: Οργανώνει κινητοποιήσεις για το δικαίωμα των αλλοδαπών στο σχολείο, συσπειρώνει τα κορίτσια και τις γυναίκες του camp, ώστε να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους και η φωνή της μέσω των διεθνών δικτύων μεταφέρεται σε όλον τον κόσμο.

«Το προσφυγικό δεν πρέπει ν αντιμετωπίζεται με μιλιταριστικό τρόπο, όπως συμβαίνει στα camps. Αν τα δικαιώματά μου και η δικαιοσύνη δεν αποδοθούν σε εμένα, γιατί λογαριάζομαι σαν ένας άνθρωπος χωρίς ταυτότητα, θα παλέψω εγώ για αυτά», είχε πει σε μέσο ενημέρωσης.

Είχε τονίσει χαρακτηριστικά πριν έναν χρόνο: «Η πένα μου δεν θα σπάσει, αλλά θα σπάσουν τα σύνορα»!

Σαν νέα «Γκρέτα», την βγάζουν μπροστά (ίσως η κοπέλα να μην γνωρίζει τίποτα από αυτά που πραγματικά συμβαίνουν) ως «σύμβολο» στις διαμαρτυρίες που οργανώνονται, προκειμένου οι μουσουλμάνοι που έρχονται από την Τουρκία να ενσωματωθούν στην Ελλάδα, βοηθώντας στο δημογραφικό, όπως είχε ζητήσει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας προσφάτως.
Αίσθηση προκαλεί όμως μια πρόσφατη ανάρτησή στο Twitter, η οποία φέρεται να προέρχεται από την ίδια, ωστόσο σίγουρα κάποιος θα την βοήθησε, προκειμένου να αναρτηθεί στα Ελληνικά:
«Ήμουν στη #ΔομήΣχιστού και παρά την πίεση του κόσμου, οι αρχές της δομής δεν μας άφησαν να διαδηλώσουμε.
Θα συνεχίσουμε να αμφισβητούμε την αποκαλούμενη δημοκρατική δομή του κοινωνικού συστήματος.
Συνομίλησα με τον διοικητή της δομής και θα σας ενημερώσω σύντομα».

 Δεν της αρέσει το πολίτευμα στην Ελλάδα;;; Θέλει να το διορθώσει;;; Ή ζητά να καταλυθεί;;;

Όλα αυτά συμβαίνουν, ενώ το Κράτος ασχολείται με τον διαχωρισμό των Ελλήνων σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους!!! Σε λίγο ίσως ξυπνήσουμε σε άλλη χώρα…

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΧΤΕΣ ΣΤΟ ΣΧΙΣΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗΣ ΚΕΕΡΦΑ:


loading...