Ολη η αλήθεια για τον κορωνιό σε λίγες γραμμές…. .

 (“τι? δεν είναι από νυχτερίδες και πιγκολίνους?” όχι ραγιαδάκο μου δεν είναι. ούτε τους “ξέφυγε” από κανένα εργαστήριο. Οι κορωνοιοί συνυηπάρχουν με τον άνθρωπο εκατομμύρια χρόνια. Γιαυτό οι περισσότεροι έχουμε διασταυρούμενη ανοσία από πριν και γιαυτό βρίσκουν μέσα μας αλληλουχίες τους τα PCR test)… .

Ξαφνικότητα: Μηδενική στην πραγματικότητα. Δουλεύουν σε κορωνοιούς συγγενείς του sars-cov-2 από πριν το 2004… .

Φονικότητα: Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν. Ακόμα και το CDC τους, η αμερικάνικη έκδοση της εταιρειούλας ΕΟΔΥ που μας επέβαλαν εδώ, παραδέχεται ότι 2 στους χίλιους πεθαίνουν και αυτοί με 100 υποκείμενα νοσήματα.

Μεταλλάξεις: Λέγεται απλά εμβόλιο και είναι οι όντως θάνατοι που έρχονται μετά τους “θανάτους” που προβάλαν και προβάραν τα πουλημένα μήντια επί μήνες, υποβάλοντας τα γκοίμ σε μία ψυχωτική τρομο-κατάσταση.

Εξάπλωση: Μέσω τηλεοράσεων, εφημερίδων, και λοιπών περιττωμάτων παραπληροφόρησης.

Ταχύτητα εξάπλωσης: Όσο γρήγορα ταξιδεύει ένα ηλεκτρομαγνητικό κύμα ή μία  εφημερίδα απ το εκτυπωτήριο στα ράφια των περιπτέρων… . (Αυτό με το κύμα ήταν διπλού βάθους υπονοούμενο γιατί συνδέεται και με τα anticivilian όπλα που λέγονται κεραίες 5G. Που θα δέσουν αργότερα με το γραφένιο των εμβολίων).

Πραγματικό μέσο εξάπλωσης: Τα σώματα των γκοίμ που προθύμως μπολιάστηκαν με το κοκτέιλ θανάτου.

Πραγματικό όνομα του μικροβίου: Μεγάλη Επανεκκίνηση της Οικονομίας, Θρησκείας και Πολιτικής, και επιβολή μαρξιστικής υγειονομικής δικτατορίας σε βάρος της δημόσιας υγείας… .

https://katohika.gr

loading...