«ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ»


ΙΩΑΝΝΗΣ Γ. ΜΠΕΛΛΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

Από πέρυσι έγραψα τέσσερα σημειώματα για τον COVID 19 και την «πανδημία». Με επαρκή τεκμηρίωση, και όχι με το «άκουσα» ή «μου είπανε» ή «διατύπωσαν άπειροι «ειδικοί» αλληλοσυγκρουόμενοι», μίλησα για το θέμα και έδωσα πολλές απαντήσεις σε πολλά σχετικά ερωτήματα, για τα οποία δεν έχει απαντήσει κανείς, παγκοσμίως, με επιχειρήματα, παρά μόνο με ανευθυνοϋπεύθυνες αοριστίες.

Λοιπόν.

Μίλησα για την προέλευση του ιού. Είπα ότι οι Γιατροί δεν έχουν ιδέα για το θέμα, όχι γιατί είναι κακοί Γιατροί, αλλά, επειδή το θέμα δεν το γνωρίζει η ίδια η Ιατρική. Έτσι, οι Γιατροί αμήχανοι, σαν τους Σεισμολόγους, απλά, «παρακολουθούν το φαινόμενο» και εμείς . . . σωθήκαμε.

Είπα ότι το θέμα δεν είναι ΙΑΤΡΙΚΟ, αλλά ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ.

Είπα ότι οι Γιατροί έπρεπε να αρνούνται να μπαίνουν σε «επιστημονικές» επιτροπές, αφού έχουν άγνοια, με μόνο σκοπό να βγουν από την ανυπαρξία και να αποκομίσουν, ενδεχομένως, κάποια ανταλλάγματα για την ύποπτη… συνδρομή τους.

Είπα ότι η Ιατρική αντί να είναι στην υπηρεσία του ανθρώπου είναι στην υπηρεσία των Πολυεθνικών εταιρειών φαρμάκων και ιατρικών μηχανημάτων.

Είπα για τον Π.Ο.Υ. και τον ύποπτο ρόλο του.

Είπα ότι οι Γιατροί θα έπρεπε να διαβάσουν τον IVAN ILLICH και τον όρκο του Ιπποκράτους.

Είπα ότι όταν ξεσπάσει κάποια επιδημία ή «πανδημία» πρέπει να ψάχνουν για φάρμακο και όχι για εμβόλιο. Όμως, όπως προέβλεψα, κάποιοι πονηροί δεν θα ψάξουν για φάρμακο, που προφανώς το έχουν, γιατί δεν θα δώσει παρά λίγο χρήμα, αλλά θα πέσουν με τα μούτρα στην εύρεση «εμβολίου» που τα χρήματα είναι πάρα πολλά.

Είπα ότι με τα εμβόλια δεν θα επέλθει η «ανοσία της αγέλης», διότι, πέραν των άλλων, το 30-40% των ανεμβολίαστων είναι δισεκατομμύρια ανθρώπων, παγκοσμίως και επί πλέον για να εμβολιασθεί το 60-70% θα απαιτηθούν πολλά χρόνια, ενώ θα μας έχει αφήσει προ πολλού «γεια» η «πανδημία».

Είπα ότι ούτε με τα μέτρα τα αστυνομικά θα γίνει τίποτα. Δικαιώθηκα και σ’ αυτό. Παρά τα διάφορα αστυνομικά μέτρα, τα εμβόλια, τα… πλυσίματα των χεριών και τις μάσκες, τα κρούσματα πολλαπλασιαζόντουσαν και πολλαπλασιάζονται.

Με όλα αυτά η «ανοσία της αγέλης» δεν ήλθε και δεν ήλθε, διότι το θέμα δεν είναι ούτε ιατρικό ούτε αστυνομικό. Και η προσπάθεια να επιτευχθεί η «ανοσία της αγέλης» μέσω αναρμοδίων είναι προσπάθεια «ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ» και το μόνο που θα πετύχει είναι η «ΑΝΟΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΕΛΗΣ» και το ατελέσφορο μασκάρεμα.

Είπα ότι την «ανοσία της αγέλης» θα την φέρει η Φύση που ξέρει καλύτερα από κάθε άλλον τον τρόπο και θα είναι αποτέλεσμα «ΦΥΣΕΙ» και όχι «ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ».

Είπα ότι ένα από τα όπλα της Φύσης είναι οι ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ του ιού. Αυτό, που όλοι οι ανίδεοι «ειδικοί» επιστήμονες και πολιτικάντηδες τρέμουν, ή που κάνουν πως τρέμουν, είναι η οδός της σωτηρίας. Οι ιοί μεταλλάσσονται πρώτον γιατί τους κυνηγάνε και δεύτερον για να δημιουργήσουν συμβατότητα με τον ξενιστή. Δεν θέλουν να σκοτώσουν τον ξενιστή, γιατί θα αυτοκτονούσαν! Έτσι η Φύση δημιουργεί αλλεπάλληλες μεταλλάξεις που, όπως διαπιστώθηκε, είναι πολύ πιο μεταδοτικές, αλλά λιγότερο θανατηφόρες. Σοφία της Φύσης. Δημιουργούνται, έτσι, πολλά κρούσματα τα οποία δεν είναι ασθενείς, αλλά φορείς και έτσι, σε λίγο, επέρχεται η ανοσία. Τα ακίνδυνα κρούσματα δεν είναι λόγος πανικού αλλά… ευλογία, ιδίως όταν αυξάνονται ραγδαίως.

Έτσι, μέχρι σήμερα στην ιστορία του ανθρώπου, ο οποίος μετράει 3.000.000 χρόνια πάνω στην Γη, ξεπεράστηκαν άπειρες όχι «πανδημίες», αλλά πανδημίες, ενώ τα εμβόλια εμφανίστηκαν τα τελευταία 200 χρόνια!

Μ’ αυτά και μ’ αυτά έκανα μία πρόβλεψη:

Μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού του 2021 η «πανδημία» θα εξαφανισθεί και δεν θα μιλάει κανείς γι’ αυτήν, όπως μετά από λίγο, παρά τον παγκόσμιο πανικό, δεν μίλαγε κανείς για τον H1N1.

Μέχρι σήμερα, κανείς, παγκοσμίως, δεν προέβλεψε το τέλος του κορωνοϊού. Οι πάντες μιλάγανε και μιλάνε για τρίτη και τέταρτη δόση εμβολίων, για τέταρτο κύμα και άλλα τέτοια, αλλά για το πώς βλέπουν το τέλος και πότε, όλοι την… πάπια.

Μόνο εγώ, λίγο εγωιστικό βέβαια, αλλά είναι η αλήθεια, όρισα «ημερομηνία λήξης».

ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ.

Η «πανδημία» πέθανε! Βλέπουμε όλοι τι γίνεται στα γήπεδα της Ευρώπης και της Νότιας Αμερικής, βλέπουμε πώς πανηγυρίζονται οι νίκες με φιλιά και αγκαλιές χωρίς μάσκες και προφανώς χωρίς αποστάσεις. Βλέπουμε τί γίνεται στις παραλίες, βλέπουμε τί γίνεται στα πάρτι, βλέπουμε τί γίνεται στις διαδηλώσεις και τις… πορείες. Βλέπουμε τί γίνεται στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Και όλα αυτά χωρίς καμμιά ιδιαίτερη προστασία και με εμβολιασμένους ούτε το 50%, που το υπόλοιπο 50% των ανεμβολίαστων είναι, όπως τόνισα, δισεκατομμύρια άτομα!

Σαφώς και τέλειωσε η πανδημία.

Όμως εδώ προκύπτει ένα ευλογότατο ερώτημα:

Γιατί, παγκοσμίως, παρ’ όλον ότι η «πανδημία» πέθανε, οι πολιτικάντηδες με συνεπίκουρους τους αμήχανους επιστήμονες και τα βαλτά Μ.Μ.Α (Μέσα Μαζικής Αποχαύνωσης) παραληρούν για την φονική πανδημία, για το τέταρτο κύμα, για οικονομικό μαρασμό με ακατάσχετο καταιγισμό παραπληροφόρησης και προπαγάνδας τέτοιας, που μπροστά της θα ωχριούσε ο Γκαίμπελς και όλοι οι Ναζί;

Γιατί όλοι δεν βλέπουν το οφθαλμοφανέστατο ότι με τις μεταλλάξεις αυξήθηκαν τα κρούσματα, δηλαδή όχι οι ασθενείς, αλλά οι φορείς και ότι έτσι συνετελέσθη η «ΦΥΣΕΙ» «ανοσία της αγέλης»; Γιατί μας κραδαίνουν ως μπαμπούλα τις μεταλλάξεις και τις μεταλλάξεις… των μεταλλάξεων;

Μέχρι σήμερα αυτοί που έχουν πάρει χαμπάρι ότι η «πανδημία»… πάπαλα, έδιναν και δίνουν τις εξής δύο απαντήσεις στο ερώτημα:

1. Οι πονηροί επιθυμούν να πουληθούν πάρα πολλά εμβόλια για να εισπράξουν τις χοντροπρομήθειες. Αυτή η απάντηση, πλέον, δεν πείθει, διότι, ήδη, έχουν αγορασθεί τα εμβόλια.

2. Φοβούνται μην τυχόν γίνουν «Αβραμόπουλοι» και κινδυνεύσει η… καρέκλα τους. Όμως, ούτε κι αυτή η απάντηση πείθει, διότι μετά από τέτοιο παγκόσμιο διεσπαρμένο πανικό, θα ήτανε λογικό να έχει κάποιος προμηθευθεί επαρκή ή και υπερεπαρκή ποσότητα της… σωτηρίας.

Προσωπικά, πιστεύω πως υπάρχει μία τρίτη απάντηση… τετράγωνη.

Οι πολιτικοί τρέμουνε μήπως προτού εξαντληθούν τα εμβόλια η Φύση κάνει αυτό που ξέρει και χαρίσει την ΑΝΟΣΙΑ στην ΑΓΕΛΗ, εξαλείφοντας την «πανδημία». Φοβούνται μήπως η ΦΥΣΗ πιστωθεί την νίκη και όχι αυτοί με τους χειρισμούς τους.

Γι’ αυτό συνεχίζουν την διασπορά του πανικού, ώστε η ανοσία να συμπέσει με τον εμβολιασμό των πάντων και έτσι, να πιστωθούν αυτοί την εξουδετέρωση και εξάλειψη της «πανδημίας».

Δεν θα καταφέρουν τίποτα τέτοιο, διότι, ήδη, η ΦΥΣΗ τους πρόλαβε και θα κινδυνεύσουν να χαρακτηρισθούν ως «νταβατζήδες της Φύσης».

Το πιο απλό και τίμιο είναι να παραδεχθούν το τέλος της «πανδημίας» και να μην μας πρήζουν. Οι λάθος ενέργειες που έκαναν θα δικαιολογηθούν λόγω του παγκόσμιου πανικού και, άλλωστε, δεν είναι ντροπή να σε νικήσει η Φύση. Αλλιώς, σε λίγο, θα γίνουν… νούμερα επιθεώρησης.

Τελειώνοντας, θέλω να τονίσω ότι, ως γνήσιοι απόγονοι του Σωκράτη, πρέπει να είμαστε νομοταγείς, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα ασκούμε κριτική, ούτε ότι υπάρχουν κάποιοι υπεράνω κριτικής.

Ό,τι είχα να πω το είπα.

Δεν πρόκειται να γράψω για το θέμα του κορονοϊού το Νο 6, το Νο 7 κ.λπ. σημείωμα.

Επίσης, θέλω να τονίσω ότι δεν φταίω εγώ που το αυγό του Κολόμβου δεν το βρήκαν οι Γιατροί, αλλά ο . . . Κολόμβος.

Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε και όποιος δεν κατάλαβε, δεν θα καταλάβει ποτέ.

Τελεία και παύλα.

Ιωάννης Γ. Μπέλλος

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ

ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΙΒΟΥ

ΤΗΛ.: 2103455960, e-mail: [email protected]

loading...