ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ





 Της Λέττας Καλαμαρά*

Μόνο ο χειρότερος εχθρός της Ελλάδας θα μπορούσε να πετύχει ισάξιο συντριπτικό χτύπημα στις Ένοπλες Δυνάμεις με το σημερινό διάγγελμα διαμελισμού του Έθνους από τον Πρωθυπουργό των Εμβολιασμένων Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ημέρα ορκωμοσίας των νέων Ικάρων, υπακοής στο Σύνταγμα της Ελλάδας και ο Πρωθυπουργός Μητσοτάκης το καταπάτησε ωμά αφαιρώντας εκβιαστικά και ανήθικα το δικαίωμα επιλογής εμβολιασμού του ατόμου, αποφασίζοντας ο ίδιος για όλους τους Έλληνες αυθαίρετα.

Οι Έλληνες υπηρετούντες στις Ένοπλες Δυνάμεις γνωρίζουν πια πως ο ίδιος ο Πρωθυπουργός καταπατά το Σύνταγμα ενώπιον όλων ατιμώρητα και διώκει Έλληνες με απειλές απόλυσης από την εργασία τους. Το πλήγμα μίας επαίσχυντης πολιτικής ηγεσίας είναι βαρύ.

Το συντριπτικό χτύπημα όμως είναι ο διαμελισμός των Ενόπλων Δυνάμεων από εδώ και πέρα σε εμβολισμένους που θα απολαμβάνουν κίνητρα και ανεμβολίαστους που, σύμφωνα με τον Μητσοτάκη, όπως και όλοι οι πολίτες, είναι η μια “σκιά”, και αυτοί που δεν δικαιούνται Ελευθερία, μία μειονότητα που δρα χωρίς κοινωνική ευθύνη και ευαισθησία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενδεχομένως να μην γνωρίζει το έγκλημα που διαπράττει σπέρνοντας το διχασμό σε ένα Στρατό, που υπάρχει για να πολεμάει για τα ιερά και όσια του Έθνους ενωμένος. Προσβάλλει λοιπόν δημόσια το ήθος τους, εσκεμμένα.

Οι στρατηγοί των δεξιώσεων, των φλας και της διαχείρισης κονδυλίων της παράνομης μετανάστευσης, οι στρατηγοί της μίας και μοναδικής Μακεδονίας που σκύβουν το κεφάλι και γυρνάνε την πλάτη στον Παύλο Μελά, δεν γνωρίζουν άραγε το έγκλημα που διαπράττει ο Μητσοτάκης εις όφελος του κάθε εχθρού;

Ντροπή σε όσους ορίστηκαν να φυλάνε Θερμοπύλες η σιωπή τους και η ανοχή τους σε μία απόφαση που μόνο όποιος επιδιώκει τη μείωση του αξιόμαχου του πυρήνα της Ελλάδας θα μπορούσε να επιβάλλει.

Σε δύο γραμμές λοιπόν θα είναι από εδώ και εξής οι Ένοπλες Δυνάμεις σε αέρα, ξηρά και θάλασσα.

Οι κατά τον Κυριάκο Μητσοτάκη ελεύθεροι εμβολιασμένοι και οι ανεμβολίαστοι αόρατες “σκιές”.

Αφιερώνουμε σε όλους τους φρουρούς του Έθνους, σε όσους ζωντανούς και νεκρούς έχυσαν το αίμα τους για την πατρίδα, ανεξάρτητα από το ιατρικό ιστορικό τους, τη σημερινή αποφράδα ημέρα για την Ελλάδα που ανοίγει την Κερκόπορτα, τους στίχους του Καβάφη:

“…Προ πάντων να μη γελασθείς, μην πεις πως ήταν

ένα όνειρο, πως απατήθηκεν η ακοή σου·

μάταιες ελπίδες τέτοιες μην καταδεχθείς.

Σαν έτοιμος από καιρό, σα θαρραλέος,

σαν που ταιριάζει σε που αξιώθηκες μια τέτοια πόλι,

πλησίασε σταθερά προς το παράθυρο,

κι άκουσε με συγκίνησιν, αλλ’ όχι

με των δειλών τα παρακάλια και παράπονα,

ως τελευταία απόλαυσι τους ήχους,

τα εξαίσια όργανα του μυστικού θιάσου,

κι αποχαιρέτα την, την Aλεξάνδρεια που χάνεις.”

Εύγε, κύριε Μητσοτάκη, επιτελέσατε άξιο ανθελληνικό έργο. Άξιος ο μισθός σας και το πολιτικό αντίδωρο σας.

Κάποτε ίσως καταλάβετε τι διαπράξατε σήμερα, 12η Ιουλίου 2021, ημέρα του Αγίου Παϊσίου Αγιορείτη, που είχε προβλέψει εν ζωή: “Εσύ θα είσαι ο αρχηγός της άμυνας της χώρας μας όταν θα μας επιτεθούν οι Τούρκοι…”.

Κύριοι, πάτε για ύπνο…

loading...