Εγω φιλαρακι ειμαι Γκαλης!! ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ ΟΕ ΟΕ ΟΕ,ΟΕ ΟΕ ΟΕ!!! ΦΡΟΥΤΟΠΟΙΙΑ ΧΩΡΑ!!

 Ο Ακετοκουμπου,που τοσα χρονια παλευουν ολα τα ΜΜΕ να μας τον φορεσουν στην φανελα των παιδιων μας!

Να βγαλουμε τον Διαμαντιδη,Πριντεζη,Παπανικολαου…και ν αγορασουμε φανελα Ακετοκουμπου,αυτος λοιπον ο τυπος,επιστρεφει στην Ελλαδα το Σαββατο μετα απο μια νικη της ομαδας του στην Αμερικη και καλει δημοσιως να τον υποδεχθουν στο αεροδρομιο 100.000 Ελληνες!

Και τα βρωμοΜΜΕ εδω στην χωρα φρουτοπια,ενω μιλουν για αυξηση κρουσματων κορονοιου,για αυξηση εισαγωγων σε νοσοκομεια,για αναγκαιοτητα,υποχρεωτικοτητα εμβολιασμων,για απολυσεις….!

Στην Κυπρο συνελαβαν τον γιατρο επιδημιολογιας που πρωτοστατησε,οπως λενε,στις συγκεντρωσεις κατα της υποχρεωτικοτητας των εμβολιασμων!

Και απ την αλλη ο Ακετοκουμπου,καλει σε συγκεντρωση 100.000 Ελληνων για να πανηγυρισει το Αμερικανικο τροπαιο του και τα μερικα ακομα εκατομυριακια που μπηκαν στο λογαριασμο του!

Και στα βρωμοΜΜΕ λενε την ειδηση αυτη με γελοιο,χαρουμενοι,σαν κατι φυσιολογικο,χωρις να απειλουν και να δαιμονοποιουν αυτους τους ΕΝ ΔΥΝΑΜΗ κορονοχτυπημενους,100.000 συγκεντρωμενους Ελληνες!!

Ενω αν ηταν για καμια συγκεντρωση για τα αυτονοητα συνταγματικα κατοχηρωμενα δικαιωματα του καθε ανθρωπου,για τελεση ιατρικων πραξεων πανω στο σωμα του,εκει τοτε θα βγαιναν τα παπαγαλακια τυπου Πορδοσαλτε,να βριζουν και ν απειλουν τον κοσμο!!

Ο Κορονοιος δεν κολαει στις δικες για την ΧΑ στο Εφετειο,στα μοτο κρος του Κουλη και της Μαρεβα στη Παρνηθα και στα κυπελα του Ακετοκουμπου!!

Οπουδηποτε και για οποιοδηποτε λογο κι αν συγκεντρωθειτε,ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ,θα σας συλλαβουμε,στην χωρα του Κουλ-Μητσοτ-Ακη!!

Θα βγει κι ο Βοριδης με τα ροπαλα και θα δειτε τι θα παθαιτε!! 

Εγω φιλαρακι ειμαι Γκαλης!!

ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ ΟΕ ΟΕ ΟΕ,ΟΕ ΟΕ ΟΕ!!!

ΦΡΟΥΤΟΠΟΙΙΑ ΧΩΡΑ!!

Γ.Ν

loading...